Selamlar
Mousenin tekerleğiyle ayarladığımız kamera uzaklığını istediğimiz ayarda kullanabilmemizin bir yolu var mı? Bilen birisi paylaşırsa sevinirim. İyi forumlar
Kamera uzaklığı ?
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Re: Kamera uzaklığı ?
Nasıl yani ?maxxperfect yazdı: Selamlar
Mousenin tekerleğiyle ayarladığımız kamera uzaklığını istediğimiz ayarda kullanabilmemizin bir yolu var mı? Bilen birisi paylaşırsa sevinirim. İyi forumlar
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
Nümerik klavyede “+” “-“ ile veya Fare tekerlegi ile : Kamera yakınlastırma, uzaklastırma işlevini biliyorsunuz. Mesela onu öyle bir ayarlamak istiyorum ki Eminöni bayrağın ordan kamerayı uzaklaştırdığımda tüm eminönü'nü görebileyim. (Bu pref.prefs dosyasındaki ayarlarla oynayıp görüş mesafesi, karakter detay mesafesi vs. ayarlamak gibi düşünülebilir.)
pek mümkün görünmüyor ancak oyun dosyaları ile oynanıp yapılabilir tabi bununda riskleri vardır pek emin değilim
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi

Burada olduğu gibi komutandan sahil görünüyor, daha farklı bir çok yerden sahil, caminin minareleri, gemi vs. Herşey görüş alanında. İşte bunlara daha yukardan bakabilmenin bir yolunu arıyorum ? Hatta tam bilmiyorum zamanını yeraltı zamanında böyle bir güncelleme gelmişti. Kamera uzaklığı değiştirilnişti.
dedigin şey görüş mesafesi ile alakalı olabilirmi çünkü kamareyı ne kadar yükseltsende görebilgin şey görüş mesafenle alakalıdır pref dosyası içresinde ayarlar ile oynarsan yapılabilir buda bir fikir dene bakalım neler olacak yada bilen bir arkadaş yazana kadar bekle aklıma geldi diye yazdım inş yardımcı olabilmişimdir
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
Pref. dosyası içerisindeki ayarlar bizim oyun içerisinde esc butonu ile ulaştığımız ayarlardr. bunlarla istediğim kadar oynayayım olmuyor
Genede yardımın için teşekkürler
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
güncel...
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Özgür Oyuna gir 'L' yaz boşluk bırak 'nohutdürümü ' yaz bütün eminönüyü görmaxxperfect yazdı:güncel...

- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
Kendini biraz geliştirmeni ümid ediyorum kardeşimXxXxGaZixXxX yazdı:Özgür Oyuna gir 'L' yaz boşluk bırak 'nohutdürümü ' yaz bütün eminönüyü görmaxxperfect yazdı:güncel...