Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Oyuna Yenı Şaheserler Gelınce Denge Bozuldu Bende Size Sorıyım Dedım Hangı Char Uygun
BÜYÜCÜ
Bu Char Benım Icın Iyı Gıbı Duruyor Ama Sizce ??
İtemleri Şöyledir:
Azat Cevo Set Var Takılarda Cevo Yok
Bilge Cevo Set Tek Pant Eksik. Pant Yerıne Azat Ceva Kullanıyorum
Bilge M2 Gozluk
Mataryel Olarak
5 Akik
2 Mavikaya 1 Mavi Topaz
3 Örümcek Gozu
2 Meran Mücehveri
2 Liderlik Sembolü
5 Alexandrite
Bunlar Var Arkadaşlar
SAVAŞÇI
Arkadaşlar bu charda Hiçbirşey Yok 1000 Max Ve 1 Tane Sibiyalı Var Var.. Charımı Seviyorum Ama İtem Dızınce Nasıl Olur Bilmiyorum. Ama Cok Güzel Olucak Dıye Planlıyorum.. Yeraltında Madende Kımse Yok Tumm Yeraltını Dolaşıyorum Nerdeyse İlk Cektığım Madenı Kımse Cekmemıs Oluyor.
ŞİFACI
Bunda İş Kolay 2 Tane Ç.Yoğurdu Calındı Ama Olsun.. Cok Amaa Cok Kolay Madenlerı Tamamlarım Ama Char Yok
1 Budaksız Abanoz Var
Vee Yarın Plus Mu Cekıyım Yoksa Maden Arttırıcımı
Maden Cekme Sıkıcı Ama Hızlı Tamamlarım Şaheserı
Plus Ile Gunde En Az 2 M Kasarım. En Cok 7 .. Yanı Kesın 5 m Kasarım Gunde..
hangisini oynicaksan diğer charlaırndaki itemleri satıp para oolarak at ona 2 PC gerekir bu iş için kimseye güvenme (reel tanıdıgın varsa güvenebilirsin tabi)
Hangisini daha kolay kullanabiliyorsan, hangisinden daha çok zevk alıyorsan onu tercih et.
Örneğin ben şifacıdan hiç zevk almam. Zaten şifacıda kullanamam. Mevlana Asası ve Mevlana bir kaç itemi olan şifacıda Kenan kesemedik. Şifacıdan anlamadığım için grubu daha Kenan'a gelmeden bilmem kaç kere öldürdüm.
Büyücü'yü ve Savaşçıyı iyi kullanıyorum. Fakat büyücüyü daha çok sevdiğim için büyücü ile oynuyorum. Sende bu yönde düşünüp kararını vermelisin.