Oyuna veda etme zamanı gelmişte gecmiş coktan artık oyundan bi tat alamıyorum zaten 3 aydır cemberliye girmıyordum bırakmıştım öyle arada giriyom bakıp cıkıyorum bu yaz tatil köyü işleteceğimden dolayı işlerımın yoğunluğundan koşturmacadan dolayı artık hic giremeyecem artık gerekte yok girmeye zaten sıktı oyun hiç bi düzen kalmamış ben baya bi eski oyuncuyum sancak acıldığından beri vardım ama artık yeter diyorum oyunu yeni gelenlere bıraktım oyunda cok şeyler gördüm yaşadım ama bu oyun olduğunu birkez daha anladım herşey sacmaymış cocukcaymış yaş ilerledıkce insan zaten anlıyor ... LODOS MUHAFIZI loncası benim ailem gibiydi halada öyle her zaman onların yanındayım çok değerli insanlar var o loncada abilerim ablalarım kardeşlerim.. hepinize cok teşekkür ederim hakkınızı helal edin bana. Neyse lafı uzatmaya gelemıyorum fazla herkese selam olsun herkes hakkını helal etsin Hoşcakalın hayatınız inşallah isteğiniz gibi olur ...
THELOVEMAN Asixcixs HaSaN
Sevemedim Senden SONRA
Oyuna VEDA... :!: THELOVEMAN
- SevemediMsnden
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Oyuna VEDA... :!: THELOVEMAN
SeVeMeDiM SenDen SonRa...
- BAFRALII
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: KayıBoyu
Re: Oyuna VEDA... :!: THELOVEMAN
çarların şifresini değiş hepsinin bana haber ver...
bir tane ortalık malı içinde üzülmee .D anladık gördük ortalık malı çıktı .D anlamadığım bu şahsı bile bilee hala sahiplenen var... onlara gülüyorumm mideleride çok genişmiş .D .D alem kaşar olmuş biz ne edek hasan ..D k.g
bir tane ortalık malı içinde üzülmee .D anladık gördük ortalık malı çıktı .D anlamadığım bu şahsı bile bilee hala sahiplenen var... onlara gülüyorumm mideleride çok genişmiş .D .D alem kaşar olmuş biz ne edek hasan ..D k.g
GeDiZiN ErLeRi , BaLyOz NaZıMıN AsLaNlArI
<<< LoDos >>>
BATMAYAN GÜNEŞ...
<<< LoDos >>>
BATMAYAN GÜNEŞ...
- hknylmz45
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Hasan abı oyunu gercekden bırakmana cok uzuldum oyunda gordugum en adam gıbı abılerın kralıydın benım ıcın hemserı olmamızda ayrı bı konu tabı senı cok arıyacagım kesın benden yana hakkın varsa helal olsun abı sen de helal et aeo
{HaNGoVeR} {ZoDiaC}
{HaNGoVeR} {ZoDiaC}
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

Oyundaki Gibi Reel Hayatında da Başarılar Dilerim..

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

Hasan Abi Başarılar Dilerim
Zate biz gorusuruz facede falan