Dükkanda Çemberlitaş Kutu
Dükkanda Çemberlitaş Kutu
Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır 
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: Dükkanda Çemberlitaş Kutu
:arrow:vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Arzın Direnişi
:arrow: :arrow:IIxDyNaCxII yazdı::arrow:vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
EmirSarp yazdı::arrow: :arrow:IIxDyNaCxII yazdı::arrow:vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır
KESİNLİKLE KATILIYORUM :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
İMZAMA YORUM ATMA LAN
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Olmalı diye düşünüyorum, çünkü kutu alan oyuncuların derdi ne poster ne içinden çıkan dvd oluyor. Sadece e-pinler gerekli. Bir paket yapın Çemberlitaş Kutu Paketi diye içine ; Lonca pasaport, 3 ay plus, +5 yetenek ve kasa olsun. Böylelikle daha çok insan loncaya girebilir ve kutu arama derdinden kurtlur ben istanbulda bulamıyorum kutuyu durum o derece vahim anlıyacağınız.
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.
Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: NEMESİS
Aynen bugün İstanbul Küçükçekmece ve çevresinde aramadığım yer kalmadı.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Arzın Direnişi
Edirne İçcan Bilişim'de Var Ama Gizli Almak Zorundayım Ve Doğum Gunumu Bekleyemem
Not:Para Sıkıntısı
Not:Para Sıkıntısı
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bence akçeyle ejder falanda satsalar fena olmaz hem oyunun yarısı bölgeye giremiyorum diye yakınıyo diğer yarısı kutu bulamıyorum diye 2 sinide kökten halledip parayıda kaldırırlar
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Bence bu tür şaheserleri dükkana koymaları yanlış olur.Herkezin kendi üretmesi daha iyi olur yoksa İKVnin PWP oyunlardan farkı olmazharkonen yazdı:bence akçeyle ejder falanda satsalar fena olmaz hem oyunun yarısı bölgeye giremiyorum diye yakınıyo diğer yarısı kutu bulamıyorum diye 2 sinide kökten halledip parayıda kaldırırlar
Şaheserlerin dükkanda satılması bence anlamsız olur . Dükkana Bİ ÇEMBERLİTAŞ KUTU GEREKLİ BENCE
İMZAMA YORUM ATMA LAN