Dükkanda Çemberlitaş Kutu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Dükkanda Çemberlitaş Kutu

Mesaj gönderen vengeance »

Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: NEMESİS

Re: Dükkanda Çemberlitaş Kutu

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır ;)
:arrow:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Arzın Direnişi

Mesaj gönderen EmirSarp »

IIxDyNaCxII yazdı:
vengeance yazdı:Bir çok kişi çemberlitaş kutu bulamıyor,üyelikaldan yapılan alışverişlerdeki kodlar kullanılmış çıkıyor bu çok sorumsuzca bir durum buna bir çözüm getirin.Bence lonca pasaportunu,+5,kasa erişimini,lonca lisansını dükkana koyun aynı fiyata koyun yaz tatili paketinde birleştirdiğiniz gibi +5,pasaport,lisans kasa erişimini bir pakete koyun çemberlitaş kutu ile aynı fiyata herkezin alcağını düşünüyorum.Lütfen dükkana böyle bir eklenti getirin tüm oyuncular çok memnun kalacaktır ;)
:arrow: :arrow:
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
najMeido
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen najMeido »

EmirSarp yazdı:
IIxDyNaCxII yazdı:
:arrow: :arrow:

KESİNLİKLE KATILIYORUM :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
İMZAMA YORUM ATMA LAN
ZHOOM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen ZHOOM »

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Olmalı diye düşünüyorum, çünkü kutu alan oyuncuların derdi ne poster ne içinden çıkan dvd oluyor. Sadece e-pinler gerekli. Bir paket yapın Çemberlitaş Kutu Paketi diye içine ; Lonca pasaport, 3 ay plus, +5 yetenek ve kasa olsun. Böylelikle daha çok insan loncaya girebilir ve kutu arama derdinden kurtlur ben istanbulda bulamıyorum kutuyu durum o derece vahim anlıyacağınız.
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.

Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

Aynen bugün İstanbul Küçükçekmece ve çevresinde aramadığım yer kalmadı.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Arzın Direnişi

Mesaj gönderen EmirSarp »

Edirne İçcan Bilişim'de Var Ama Gizli Almak Zorundayım Ve Doğum Gunumu Bekleyemem
Not:Para Sıkıntısı
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

bence akçeyle ejder falanda satsalar fena olmaz hem oyunun yarısı bölgeye giremiyorum diye yakınıyo diğer yarısı kutu bulamıyorum diye 2 sinide kökten halledip parayıda kaldırırlar
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen vengeance »

harkonen yazdı:bence akçeyle ejder falanda satsalar fena olmaz hem oyunun yarısı bölgeye giremiyorum diye yakınıyo diğer yarısı kutu bulamıyorum diye 2 sinide kökten halledip parayıda kaldırırlar
Bence bu tür şaheserleri dükkana koymaları yanlış olur.Herkezin kendi üretmesi daha iyi olur yoksa İKVnin PWP oyunlardan farkı olmaz :D
Kullanıcı avatarı
najMeido
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen najMeido »

Şaheserlerin dükkanda satılması bence anlamsız olur . Dükkana Bİ ÇEMBERLİTAŞ KUTU GEREKLİ BENCE
İMZAMA YORUM ATMA LAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön