Yönetim Uyan Artık!!! (Önemli)
- apomario
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Yönetim Uyan Artık!!! (Önemli)
Arkadaşlar bu kutu derdi herhalde son zamanlarda en büyük sorun olmaya başladı. Üyelikal'dan aldığımız e-pinler kullanılmış çıkıyor. Bayilere gitsek; ya kutu yok, ya da açılmış ve e-pin kullanılmış. Yönetime bakacak olursak, gelen her eklentiyi kutu sattırmak amaçlı yapıyor. Biz kutuya ulaşamazken, ha kutuya ulaşıp, içindeki e-pin'e ulaşamazken siz hala eklentileri kutu üzerinden yapıyorsunuz. Yeter artık bir eklentiyi de kutu üzerinden yapmayın. Kutu cılkını çıkardı artık. Kullanılmış pin vermek de ne demek yahu?
Re: Yönetim Uyan Artık!!! (Önemli)
bencede.En az 20 konu açıldı kutu bulamıyorum diye.Ya bir ilgilenin artık.Ya da yeni gelecek topkapı sarayındada mı yeni kutu dağıtacaklar ondan mı üretmiyorlar göreceğiz.
WAKE UP YÖNETİM !
WAKE UP YÖNETİM !
.Sözüm meclisten dışarı a dostlar..Bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum ..Hani dilim dilim doğrasalar beni ..Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum .
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
- apomario
- FareAdam Düşmanı

Su kutu icerigi satılmalı dükkanda veya uyelikal nasıl yapıyorsa o şekil pinler akçeye satılmalı hem daha karli hem de daha güvenli
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
cok doğru ben bi kutu alana kadar anam ağladı istanbulda 2-3 gün aradım anadolu yakasındayım sonunda avrupada buldum dahada aramadım üyelikal dan aldım 1 gün sonra geldi kodlarapomario yazdı:Su kutu icerigi satılmalı dükkanda veya uyelikal nasıl yapıyorsa o şekil pinler akçeye satılmalı hem daha karli hem de daha güvenli
aynı zamanda grup bölgesine giremiyorum diye yakınan arkadaşlar içinde bir şey düsünüm belli bi süreligine 1-2 hafta maximum ejder asa ecel getiren ashabı kehf ve latif eşyasının 2000 akçeye dükkanda satılması böylece onlarda girebilir hem yönetim para kaldırır
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- apomario
- FareAdam Düşmanı

Ben bu konuda çok çalıştım ama gerek yok satılmasına. İnsanların onca emegi bosa gitmemeli. Ben bunu lâtif üretirken öğrendim. Ya en kolayı latif de bile bunu çektim. Hem su anda piyasa düşük. Yine de ejder üretmek için 3 haftadır sabah aksam uğraşıyor kardesim. Ben oynayamiyorum yeni ameliyat oldum. En iyi yaptıgım sey telefondan bağlanmak
neyse ki 3 hafta sabah aksam calışmaları sonucu 2 Kaya 2 meran 1 liderlik eşyaları kaldı bence emek edersen üretersin bizim başlangıçta paramız 20 m di. Onunla sadece 2 menekşeyi alabildik ondan sonraki hersey de maden cek sat ya da direk malzemeyi cek gorevleri yap falan iste bu hafta da biteceğini düşünüyorum. Peki şimdi duşun bunca emegin ardından dükkanda o şaheserin satılması mantıklı geliyor mu?
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
geçmiş olsunapomario yazdı:Ben oynayamiyorum yeni ameliyat oldum
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN