Tılsım'a Bildiri (Kişisel görüş ve Özeleştiri)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Tılsım'a Bildiri (Kişisel görüş ve Özeleştiri)

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Herkese merhabalar,
Öncelikle yazdıklarıma değer verip, zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Pazar günü 4. Geleneksel Tılsım Buluşması’nı tertip ettik elimizden geldiğince. Hatalarımız olmadı mı? Tabii ki oldu. Özeleştiri yapmak gerekirse, ben oraya yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşımla geldim. Gelmemeliymişim meğer, ben onu ailemle tanıştırmak isterken farkettim ki aile kavramı henüz bazılarının beynine oturmamış. Koca koca adamlar monitör beyinliymiş.

Öncelikli hatam buydu, 2. büyük hatam ise yeterli reklam ve duyuruyu yapamamamdı. Hepinizin bildiği üzere üniversite sınavları sebebiyle yaklaşık 10 ay gibi bir süredir oyunda yokum ve bu yüzden çok fazla zaman ayıramıyorum sanal aleme.

Bir diğer sorun bu organizasyonun üzerinden tek başıma kalkamayacağım gerçeğiydi, bu yüzden yıllardır tanıdığım, kral diye seslendiğim ve çok sevdiğim Celal abimden yardım istedim. O da bayıla bayıla yapmadı tabii, hatırım için onca yoğunluğunun arasında insanlarla uğraştı, zaman harcadı. Onu bu duruma getirdiğim için sadece ve sadece onun kendi şahsından binlerce kez özür diliyorum. Biliyorum ki o da ona olan sevgim ve saygımın farkındadır ve zamanı gelince beni affeder.

Bu arada Celal abi sana buradan bu buluşmayı düzenlediğin için ve kendi hatalarımı kendim görmemi sağladığın için teşekkür ediyorum. İyi ki varsın.

GameX kalitesinde Adeks buluşması kalitesinde olmasa da 1-2-3 de olduğu gibi kendi aramızda kendi ailemizde bir buluşma yapmak istedim. Uzun zamandır bir buluşma olmamıştı ve bunun beklendiğini düşündüm. Meğer böyle bir buluşmanın olmaması kimsenin umru değilmiş, bunu gördüm. Bundan sonra da hiçbir organizasyon düzenlemeyeceğimi bildirmek istiyorum. Bu işin ön planı olduğu gibi Celal abinin büyük kısmıyla üstesinden geldiği bir de arkaplanı var.

Diğer sorun ise sinsi ve kurnaz insanlar. Buradan size sesleniyorum. 4 yıl önceki o ufak küçük çocuk yok karşınızda, bazı şeylerin farkına varabilecek hatta farkına varsa da ses çıkarmayıp uzaktan sadece izleyecek kapasitede bir birey var. Kişisel çıkarlarınız, Amerika gibi cebinizi dolduramasanız da husumetinizi doldurmanız, ortam kurup aramıza sızmanız dahil herşeyi görüyor ve biliyorum.

Açık konuşmak gerekirse, Mert kardeşime de dediğim gibi; Oyunda Bıçak sırtı kılıç set sahibi olduğunuzda gerçek hayatta bir çok güzelliği kaybediyorsunuz. Oyun içinde ana bacı sövünce belki vicdanınız rahatlıyor, ama adisyonunuz kabarıyor. Lafı sözü fazla uzatmaya gerek yok. Açık ve net konuşacağım, yarın öbür gün ben de oyuna döndüğümde bu oyunu beraber oynayacağız.

Dışardan gördüğüm kadarıyla, Evren kardeşimiz sinirli bir kişiliğe sahip. Sinirlerine hakim olmakta zorluk çeken, kendini asla ezdirmeyen birisi. Hoş olmayan davranışlar oldu, ben de tasvip etmedim, onaylamadım. Hatasının farkına vardıysa ne mutludur, forumda da dediğim gibi fazla muhabbetim yoktur kendisiyle.

Abi dediğim Yavuz şahsı ise kendi kuyusunu gözümde kendi kazdı. Adam bekleyip yanına oturtturup bıdı bıdı yapmaktansa gidersin konuşursun. Orada birçok kişinin gözden kaçırdığı şeylerden biri de buydu. Kısacası Yavuz, gözümde sadece Dadaloğlu, yaşının olgunluğunu alamamış. Aynı ortamda asla bulunmayacağım birisi artık.

Sedat, sana gelince. Uzun zamandır kanka dediğim seni ise tamamen silmiş bulunuyorum. Bil, bilmeyen de bildirsin lütfen.

Ertürk ile ise özel olarak konuşmak istiyorum. Celal abinin de dediği gibi Ertürk yıllardır böyleydi. Zeko, Ertürk, birkaç arkadaş ve Celal abi ile bir konferans yapmak sınavdan sonraki önceliklerim arasında.

Okuyan, anlayan, yanımda olan, yanımda olmaktan vazgeçen, uzaktan izleyip arkamdan iş çeviren, kıs kıs gülen, halime üzülen, iç çeken herkese sonsuz teşekkürler.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
MonarChy18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Tılsım'a Bildiri (Kişisel görüş ve Özeleştiri)

Mesaj gönderen MonarChy18 »

Beni tanıyosunuz az çok yıllardır zaman geçiriyoruz birlikte belirtmişsiniz ben hep aynıyım evet öyle sinirlerime hakim olamayan çabuk parlayan bi yapıya sahibim bu zamandan sonrada pek değişmem herhalde ama evet haklısın sen şu sınavı atlat bi oturup konuşalım gayet iyi olur.
''Yenileceğinden Korkan,Daima Yenilir.''
Yıldırım Bayezid
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

valla sercan olayları bilmiyorum okuduğumdan çıkarttığım kadarıyla dadaloğlu olay çıkarttı.kendisi zaten ..... .... ve ... nın vede .... nın tam kendisidir.boşlukları artık dolurun.keşke gelebilseydim dediğim bir etkinlikti.hem tılsımdaki arkadaşlar hem loncadaki arkadaşlarla bir buluşma güzel olurdu :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Hayatta mutlaka istenmedik olaylar olacaktır. Önemli olan bunları kısa vadede tatlı dille çözebilmek ve olgun bir tavırla karşılayabilmektir.

Kendi görüşlerini belirtmişsin ve güzel bir yazı olmuş eline sağlık.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Önemli olan istenmedik olayların yaşanmasını engelleyebilmektir,bunu da ben yapamadım. Yaşandıktan sonraki süreçte ne olduğunun bir önemi yok.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

Sercan güzel kardeşim öncelikle şu sözümü belirtmek isterim bu buluşmayı düzenlediğiniz için her ne olursa olsun tatsız oalylar olsada celal abi olsun sen ol teşekkürlerimi ayrı ayrı iletmek istiyorum.

Diğer bi konuya gelince bu tatsız olayın yaşanması sen gibi benide çok üzdü çünkü biZ aile ortamı olarak düşünüyorduk. Oyun yüzünden oyun içerisinde haddimizi ne kadar aşarsak aşalım herşey oyunda kalır. Böyle güzel ortamın az da olsa tatsızlaşmasına yetti de arttı.

Kız arkadaşını ailenle tansıtırmak dedin ya o konuda ise çok sevindim bi kaç kişi haricinde yengemizle tanışmak ayrı bi mutluluktu vede birbirinize çok yakışıyorsunuz.

AYRICA SERCAN SEN 1 YILDIR ÖĞRENMEDİNMİ KARDEŞİM YILMAK VAZGEÇMEK YOK. AİLEDE Bİ KAÇ ÇATLAK ÇIKSADA ÖNEMLİ OLAN O ÇATLAĞI KAPATMAK O SIKINTILARI AŞMAK DEĞİLMİDİR. AYRICA BU TARZ BULUŞMALARIN DEVAMI OLMASINI VE OLACAĞINI DA TEMENNİ EDİYORUM.

Sen çok değerli ve iyi bir dostsun kardeşim...
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Doylaion »

Sercan Kardeşim Yavuz İçin Dediklerine harfiyen katılıyorum , oyunda dost sandığım birkaç şahıstan biriydi bu olaylar öncesinde şimdi gözümde hiç bir değeri kalmadı..Adam oyun için dostluğunu satacak kadar küçülmüş sanalın kölesi olmuş

SiYaHKıRMıZı (YiğitlerDOYLAİON)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Sercan Olayı Bılıyorum Dostumm ... ve 2 taraftan yanı Evren ve yawuzdan Dınledım Olayı Sonuna Kadar Ve 2sınıde 1 konusmaya Alıpp 2sıde Aynı olayın cocukca Oldugunu Anlayıpp bırbırınden ve Sızlerden Özur dılemıs bulunmakta Anlıyacagınnn Olay fılan Kalmamıstırr.. 2sıde herseyın farkına Varmıs bulunmakta Kardeşim..

Hayatta Oyundan Daha Güzell Aile Vardırrr......
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Selamun Aleyküm.

Geçte olsa etkinliğe yetiştim kavgalar bitmişti ben geldiğimde bizim payımıza hoş muhabbet kaldı :) Geç geldiğim için bir çok arkadaş gitmişti tanıuşmak nasip olmadı kardeşlerimizle.

Sercan hoş olmayan olaylar cereyan etsede bu senin etkin dışlında olan birşeydir kardeşim sıkma canını çok güzel bir etkinlik olmuştu senin ve Celal kardeşimin emeklerine sağlık.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sorun çözüldüyse ne mutludur, sağ ol Samed kardeşim.
Katılabilmene sevindim Murat abi, ben de kız arkadaşımla geldiğim için 1 saat 15 dakika durabildim. Organizatör kimliğine yakışmadı, farkında olmama rağmen elimden bir şey gelmedi. İnşallah önümüzdeki buluşmalar ve fuarlarda görüşebilme imkanımız olur.

Tek başıma gelmediğim ve kısa bir süre durup gitmek zorunda kaldığım için öncelikle davetli misafirlerimizden ardından yoğun emek veren Celal abimden tekrar özür diliyorum. Emeği geçen ve yerime orada sorumluluklar üstlenen dostlarıma teşekkür ederim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön