yeter artık bu buyuculerın ezıklıği
buyucu savascıya 10 kez vuracak savaşcı olmesı ıcın savaşcı buyucuyu tek vurusta oldurecek
savaşcı ayısını salacak ayı kanatmayla buyucu oldurecek sen tesla salsanda fıs buyuculerın eskı guclerını gerı ıstıyoruz,
savascı ıle buyucu yeteneklerını karşılaştırın bır yeter artık yav..................
(YÖNETIME) YETER ARTIK BUYUCU EZIKLIĞI
- DEDALUS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
(YÖNETIME) YETER ARTIK BUYUCU EZIKLIĞI
Bir dostun üzüntüsüne her kim olsa katılır;
bir dostun başarısına ise ancak yüksek bir ruhta olanlar sevinir.
bir dostun başarısına ise ancak yüksek bir ruhta olanlar sevinir.
Re: (YÖNETIME) YETER ARTIK BUYUCU EZIKLIĞI
Büyücü ve savaşçı arasındaki denge normal.
Mesele büyüyü kullanabilmekte.
İşini bilen bir büyücü savaşçıyı kendisine dokundurmadan kesebilir.
Mesele büyüyü kullanabilmekte.
İşini bilen bir büyücü savaşçıyı kendisine dokundurmadan kesebilir.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Her kafadan bir ses çıkıyor.
- Büyücüyü ezdiniz, zihin tutulması durumunda hiçbir şey yapamıyoruz. Savaşçıyı nasıl keseceğiz? Yönetim bu işe çözüm bul!
+ Savaşçıyı ezdiniz, grup bölgelerine giremiyoruz. Bu yüzden güçsüz kaldık. Büyücüler bizi çok kolay kesiyor. Yönetim çözüm bul!
- Şifacıyı ezdiniz, işi bilen ve itemi olan savaşçıya karşı yapacak fazla bir şey yok. Yönetim çözüm bul bu işe!
İsteklerde sınır yok.
- Büyücüyü ezdiniz, zihin tutulması durumunda hiçbir şey yapamıyoruz. Savaşçıyı nasıl keseceğiz? Yönetim bu işe çözüm bul!
+ Savaşçıyı ezdiniz, grup bölgelerine giremiyoruz. Bu yüzden güçsüz kaldık. Büyücüler bizi çok kolay kesiyor. Yönetim çözüm bul!
- Şifacıyı ezdiniz, işi bilen ve itemi olan savaşçıya karşı yapacak fazla bir şey yok. Yönetim çözüm bul bu işe!
İsteklerde sınır yok.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- BAFRALII
- İskele Babası
- Lonca: KayıBoyu
DEDALUS yazdı:yeter artık bu buyuculerın ezıklıği
buyucu savascıya 10 kez vuracak savaşcı olmesı ıcın savaşcı buyucuyu tek vurusta oldurecek
savaşcı ayısını salacak ayı kanatmayla buyucu oldurecek sen tesla salsanda fıs buyuculerın eskı guclerını gerı ıstıyoruz,
savascı ıle buyucu yeteneklerını karşılaştırın bır yeter artık yav..................
kürşat abiii haklısın .D
GeDiZiN ErLeRi , BaLyOz NaZıMıN AsLaNlArI
<<< LoDos >>>
BATMAYAN GÜNEŞ...
<<< LoDos >>>
BATMAYAN GÜNEŞ...
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İstiklal
Tanıdığın bir arkadaşının savaşçı çarı varsa sok onu o çara. Sürekli ws atın. Sonunda taktiği bulursun. Zihin tutulması olunca kesemem dersen büyü bozma orda duruyor ver 15 puan bitir işini 
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Öğretsene olm adamaematemax yazdı:Tanıdığın bir arkadaşının savaşçı çarı varsa sok onu o çara. Sürekli ws atın. Sonunda taktiği bulursun. Zihin tutulması olunca kesemem dersen büyü bozma orda duruyor ver 15 puan bitir işini
Bu oyunda 3 tane büyücü tanıdım gerisi hikaye
Sen,Efe(Efemehmet)Whisky(Andaç)
Adama öğret savaşçı kessin :mrgreen:
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Biz roman olsak olmaz mıydı?RuffleSs yazdı:Öğretsene olm adamaematemax yazdı:Tanıdığın bir arkadaşının savaşçı çarı varsa sok onu o çara. Sürekli ws atın. Sonunda taktiği bulursun. Zihin tutulması olunca kesemem dersen büyü bozma orda duruyor ver 15 puan bitir işini
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

- Asinefer32
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Inception
[/color]SkyBlue yazdı:Biz roman olsak olmaz mıydı?RuffleSs yazdı:Öğretsene olm adamaematemax yazdı:Tanıdığın bir arkadaşının savaşçı çarı varsa sok onu o çara. Sürekli ws atın. Sonunda taktiği bulursun. Zihin tutulması olunca kesemem dersen büyü bozma orda duruyor ver 15 puan bitir işini
Vallahi ismimi burda görmek şaşırttı hala bizi tanıyanlar varmıs sancakta eyw saolun bende tanıdıgım usta buyulerı eklıyeyım kendını degıl baskasının onu övdüğü
zamında Xlarge Whisky Demirxbüyücü kraxvelo büyüyü anlayan adamlar zamanında kımse cakmazken sımdı kalıplastı ılk temelını bunlar attı bence ı39 da 49 da tek basına maho kesme 100 canla savascı kesme vs ... taktir sızın
büyü yetenek ıster dıkkatlı olcan uygun kombınasyon kurcan yeteneklerı kendın kesvetcen ayrıca ben 3 savascı ('2 si saglam 1 ezıq gıbıydı )keseblıyom dızılı ... ayrıca yeteneklerınızı ve dırenclerınızı ıtemlerınız gostermeyın soylemeyın ....

EfeMehmet Karademir
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İstiklal
Adama bak bide dalga geçiyorum . Olum oyunu bıraktın uğraşmasana şu forumlaRuffleSs yazdı:Öğretsene olm adamaematemax yazdı:Tanıdığın bir arkadaşının savaşçı çarı varsa sok onu o çara. Sürekli ws atın. Sonunda taktiği bulursun. Zihin tutulması olunca kesemem dersen büyü bozma orda duruyor ver 15 puan bitir işini
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax