Merhaba Arkadaşlar ben laptopdan giriyorum ancak görüntü ayarlarını ne kadar düşürsemde sorun aynı.
Oyuna girdiğimde görüntü böyle oluyor bir türlü düzelmedi.
http://g1206.hizliresim.com/y/f/7vsjx.jpg
Ekran Kartım
http://e1206.hizliresim.com/y/f/7vsnr.jpg
İkv Ekran Görüntüsü Sorunu [Resim Var]
- senikimLeraLdi
- İskele Babası
Re: İkv Ekran Görüntüsü Sorunu [Resim Var]
sorunun nasıl çözülür ayıkmam ama.. resimindeki yetenekler berbat.. yıldırım > buz oku > meteorit > ateş çemberi 4'ünüde kullanıyor musun ? :shock:
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
ekran kartı sorunun büyük ihtimal yeniden kur çözülrür büyük ihtimal
IIALTAİRII
skiller şimdilik böyle 40 lwlde düzelticemsenikimLeraLdi yazdı:sorunun nasıl çözülür ayıkmam ama.. resimindeki yetenekler berbat.. yıldırım > buz oku > meteorit > ateş çemberi 4'ünüde kullanıyor musun ? :shock:
saol kardeş deniyecemmert1 yazdı:ekran kartı sorunun büyük ihtimal yeniden kur çözülrür büyük ihtimal
- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
İşlemcin AMD, Ekran kartın ATI ise bu tür sorunlar meydana geliyor. Sorunun tek çözümü; ekran kartı ve/veya işlemcini değiştirmek.
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı sorun bende de vardı.Nedeni ekran kartı demişlerdi.Ekran kartını değiştirmeni öneririm.
Tskxhxugur yazdı:Aynı sorun bende de vardı.Nedeni ekran kartı demişlerdi.Ekran kartını değiştirmeni öneririm.

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

Ekran kartını değiştirmekten başka çaren yok.3 yıl öncede aynı sorun vardı ve bir yönetici calısmalarımız sürüyor demişti neyse ümidini kesme ekran kartı alma imkanın yoksa 
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Laptop Olduğu İçin Değiştirebileceğini Sanmıyorum Ancak "Parlama Efekti"Ni Kapatıp Girebilirsin.Bende de Öyle Oluyordu.Bölgeler,NPC'ler Yerin Altında görünüyordu Bazen Bazen Ekran Çiziliyordu.Parlama Efektini Kapattım.Düzeldi.xCENTERx yazdı:İşlemcin AMD, Ekran kartın ATI ise bu tür sorunlar meydana geliyor. Sorunun tek çözümü; ekran kartı ve/veya işlemcini değiştirmek.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
AMD işlemci ve ATI marka ekran kartlarında oluşabilecek bir durum. Halk arasında kırılmalar ve çatlamalar diye de bilinir. Parlama efektini kapatıp girmeni öneririm, eğer yine olmuyorsa ürün değişimi dışında çaren yok. İyi şanslar.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.