Yardımcı olduysam ne mutlu bana
Kutu Bulamayanlar İçin...
- MehmetOnur01
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İstanbul
Kutu Bulamayanlar İçin...
Arkadaşlar bildiğiniz üzre çoğu arkadaşımız kutu bulamıyor yada aldığı epinler yanlış çıkıyor.Kutu bulamayanlar için benim kullandığım bir site var orada sürekli İKV epinleri satılıyor.İsteyen arkadaşlar için site : http://www.ofisgame.com/site güvenli olup yanlış epinlerinizi geri alıp yeniliyorlar.
Re: Kutu Bulamayanlar İçin...
Çember paket aldığımızda direk bize E pini mi veriyorlar yoksa kargo ile yolluyorlarmı ?
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi
- MehmetOnur01
- Salgın Koruyucusu

- MehmetOnur01
- Salgın Koruyucusu

Bu sitede 27 küsur kredi istiyor çemberlitaş kutu için kaç lira yükleyince o kadar kredimiz oluyor.
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
- MehmetOnur01
- Salgın Koruyucusu

ben atm den para yükleyeceğim hesabıma.27 tl yuklersem çemberlitaşı alabilir mıyım?Ama o ürünün yanında 27 li birşey yazıyor bence o hesabındaki kredi 27 li birşey olacak ama ben kaç lira yuklersem 27 li kredim olur onu soruyorum sen alırken kaç para yüklemiştin hesabına arkadaşım?MehmetOnur01 yazdı:Arkadaşım o fiyatıdır kredi değildir.Fiyatı yani 27 tl
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
27 tl atm den yükleyemessin bozuk para almıyo diye biliyorum 30 at daha garanti olurmorgcu yazdı:ben atm den para yükleyeceğim hesabıma.27 tl yuklersem çemberlitaşı alabilir mıyım?Ama o ürünün yanında 27 li birşey yazıyor bence o hesabındaki kredi 27 li birşey olacak ama ben kaç lira yuklersem 27 li kredim olur onu soruyorum sen alırken kaç para yüklemiştin hesabına arkadaşım?MehmetOnur01 yazdı:Arkadaşım o fiyatıdır kredi değildir.Fiyatı yani 27 tl
konuyu açan arkadaş saol bi da kutuya ihtiyacım olursa burayı denicem
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
arkadasım 30 tl yüklerım sorun deıl siz beni anlamdınız.Ben dıorum ki atm den 30 tl yukleyınce hesabıma kaç kredi yuklenıyor.30 tl yukleyınce 30 kredı gelmıor dıer sitelerde muhtemelen bu şıtede de oyledir.Sız denedıysenız ya da bilıyorsanız bana soyleyın.Sımdı gıdıp atm dem 30 tl yuklersem birde kredim yetmezse diye korkyorum.harkonen yazdı:27 tl atm den yükleyemessin bozuk para almıyo diye biliyorum 30 at daha garanti olurmorgcu yazdı:ben atm den para yükleyeceğim hesabıma.27 tl yuklersem çemberlitaşı alabilir mıyım?Ama o ürünün yanında 27 li birşey yazıyor bence o hesabındaki kredi 27 li birşey olacak ama ben kaç lira yuklersem 27 li kredim olur onu soruyorum sen alırken kaç para yüklemiştin hesabına arkadaşım?MehmetOnur01 yazdı:Arkadaşım o fiyatıdır kredi değildir.Fiyatı yani 27 tl
konuyu açan arkadaş saol bi da kutuya ihtiyacım olursa burayı denicem
- MehmetOnur01
- Salgın Koruyucusu