Güzel konu, ayrıca araştırmanı da beğendim.
Tebrikler
Topkapı Sarayı Hakkında Bazı Mülazahalar
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Topkapı Sarayı Hakkında Bazı Mülazahalar
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
bi ergen daha konunu içine ederturkoxHAMSTER yazdı:Dediğin gibi ben de zamanında karne alan bir velettim aksini iddia eden yok. Fakat orda vurgulamak istediğim karne alan çocukların lonca pasaportu alıp eyşane bir loncaya girmeleri bekleniyor da; "ya arkadaş yazın sonunda getirirsek okullar açılacak millet iş güç giremez" diye düşünülmüyor mu idi.Celallenen ben değilim de senin tepkin komiğime gitti.Sanane diyeceğim de saygılı ol ergen falan diyeceksin sayın POLOMadem oyuncuları düşünüyorlar o zaman turkoxHAMSTER ı da düşünecekler Falanfünüs' ü de. Sen düşüncelerini dile getirirken kimse karışmıyorsa benim yazdıklarıma da bir şey yazmayacaksın .
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
İlk attığın iletiyi okuduğumda anladım ki velet olduğun zamanlardan bir şey kaybetmemişsin.turkoxHAMSTER yazdı:Dediğin gibi ben de zamanında karne alan bir velettim aksini iddia eden yok. Fakat orda vurgulamak istediğim karne alan çocukların lonca pasaportu alıp eyşane bir loncaya girmeleri bekleniyor da; "ya arkadaş yazın sonunda getirirsek okullar açılacak millet iş güç giremez" diye düşünülmüyor mu idi.Celallenen ben değilim de senin tepkin komiğime gitti.Sanane diyeceğim de saygılı ol ergen falan diyeceksin sayın POLOMadem oyuncuları düşünüyorlar o zaman turkoxHAMSTER ı da düşünecekler Falanfünüs' ü de. Sen düşüncelerini dile getirirken kimse karışmıyorsa benim yazdıklarıma da bir şey yazmayacaksın .
Keyifli forumlar.
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
59 leveli ufukda 1 yıl bekleyin göremiceksiniz demek istiosunuz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Nerull yazdı:Her ne kadar Yeniçeri konsepte biraz yabancı dursa da kutu tasarımı güzel görünüyor POLO.
Akıllarda kalan soru işaretlerini kaldırmak adına şu sıralar ufukta yeni bir kutu görünmediğini de ayrıca belirteyim
Yusuf
Maksat görsellik olsunNerull yazdı:Her ne kadar Yeniçeri konsepte biraz yabancı dursa da kutu tasarımı güzel görünüyor POLO.
Akıllarda kalan soru işaretlerini kaldırmak adına şu sıralar ufukta yeni bir kutu görünmediğini de ayrıca belirteyim
Yeni kutu üretiliyor olsaydı Ali Tunç'un tasarımı aşkına, posterler ve art design çalışmaları için bile alabilirdim.
Zaten öyle olacağı aşikar.Aslanbambam yazdı:59 leveli ufukda 1 yıl bekleyin göremiceksiniz demek istiosunuz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Nerull yazdı:Her ne kadar Yeniçeri konsepte biraz yabancı dursa da kutu tasarımı güzel görünüyor POLO.
Büyük ihtimalle önümüzdeki GameX fuarında Topkapı Sarayı'nın lansmanı yapılacak.
Ama fuar alanını sönük bırakmamak için büyük sürprizler yapılacağından hiç şüphem yok.
Bundan korkuyoruz, inşallah fuara kalmaz. Yakın bir zamanda eklenti gelecek umarım.POLO yazdı:Büyük ihtimalle önümüzdeki GameX fuarında Topkapı Sarayı'nın lansmanı yapılacak.
2009-2013
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Gelir yakında maximum 1 ay sonra gelicektir.Genişleme paketi mi ki o kadar beklesinler basit bir bölge o kadar.JouRney yazdı:Bundan korkuyoruz, inşallah fuara kalmaz. Yakın bir zamanda eklenti gelecek umarım.POLO yazdı:Büyük ihtimalle önümüzdeki GameX fuarında Topkapı Sarayı'nın lansmanı yapılacak.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Yanlış anlaşılmış hocam...JouRney yazdı:Bundan korkuyoruz, inşallah fuara kalmaz. Yakın bir zamanda eklenti gelecek umarım.POLO yazdı:Büyük ihtimalle önümüzdeki GameX fuarında Topkapı Sarayı'nın lansmanı yapılacak.
Bölge 1-2 aya kadar zaten çıkacaktır.
Demeye çalıştığım bu sene fuarda başka bir yenilik olmayacağı yani herhangi bir eklenti paket olmayacak yalnızca Topkapı lansmanı yapılacaktır.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bu sene Gamex de yeni gelecek genişleme paketi ile ilgili tanıtım yaparlar.Yanlış hatırlamıyorsan Nerull du sanırım bir açıklama yapmıştı daha büyük bir sürpriz üzerine çalıştıkları hakkında bir şeyler demişti bulamadım şimdi nerede dediğini..POLO yazdı:Yanlış anlaşılmış hocam...JouRney yazdı:Bundan korkuyoruz, inşallah fuara kalmaz. Yakın bir zamanda eklenti gelecek umarım.POLO yazdı:Büyük ihtimalle önümüzdeki GameX fuarında Topkapı Sarayı'nın lansmanı yapılacak.
Bölge 1-2 aya kadar zaten çıkacaktır.
Demeye çalıştığım bu sene fuarda başka bir yenilik olmayacağı yani herhangi bir eklenti paket olmayacak yalnızca Topkapı lansmanı yapılacaktır.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL