Arkadaşlar ben oyunumuza perşembe günü 0'da şifacımla geri dönüş yaptım reçete satarak maden satarak 2milyon 300 bin gibi bir param oldu 28 lvlim sizce nasıl itemler alıyım iyileştirme yüzük nefes pant var başka neler alıyım sizce :?: ha bu arada 30 lvde yeteneklerimi nasıl yapıyım ben şöyle düşünüyorum şifa 15 bilgisi 15 zehir 15 ruh kalkanı 15 lütfen bu konularda aydınlanmaya ( :idea: ) ihtiyacım war lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
biraz ortam yaptım yardım ediyorlar saolsun demin bi adamla tanıştım saolsun eski kolye werdi iyileştirme büyü kritik 33 lv asa verdi bide kendim 40 lv mağara şamanı asa aldım 300 bnden 400 b den iksir sattım 25 lik 2 tane ha bide 40 lvlik yüzük war mağara şamanı bardini yani iyi gidio bgn kasmıcam 3 tane iksir war elimde onları satıp eldiven alıcam neyse iyi geceler
unutup gidiodum bide iyileştirme yüzük war neyse tekrardan iyi geceler :mrgreen:
Xsadrazam yazdı:hmm tm kardeş belki birazdan girerim
çok fazla hata yapmışsın kasarken iyileştime itemleri işe yarammaz bir arkdaş söylemiş urban ve alman itemler al iyileştirmeler grrub bölgerelri içindir
Xsadrazam yazdı:30 oldum ark iyileştirme savunma eldiven reçetesi düşürdü onu yapcaz bide eski ceket bulcam iyi oyunlar ..
Bence Bu dakikadan Sonra İyileştirme item almayı bırak 49 olmaya bak o zaman İbni sina dizersin,Şimdi alacağın İtemleri En fazla 1 hafta içinde satacaksın.