telefondan plus almak
telefondan plus almak
ark. ben telefon üzerinden 3 aylık plus paket alırsam +5 ytenek kasa erişimi ve lonca pasaportu gelicekmi bana :?: :?:

Re: telefondan plus almak
Gelmiyecek.Çemberlitaş kutudan gelir sadece.
.Sözüm meclisten dışarı a dostlar..Bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum ..Hani dilim dilim doğrasalar beni ..Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum .
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
fuci yazdı:ark. ben telefon üzerinden 3 aylık plus paket alırsam +5 ytenek kasa erişimi ve lonca pasaportu gelicekmi bana :?: :?:
Üstelik telefondan plus alınamıyor. Fakat akçe alıp yüklerseniz DÜKKAN dan alabilirsiniz.ciglipap yazdı:Gelmiyecek.Çemberlitaş kutudan gelir sadece.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Android/Smartphone/Akıllı telefonlar (iPhone,black berry gibi) ikv dukkandan plus satin alaniliyor ki sahsen ben su anda Foruma telefonumdan baglaniyorum
(insaatta mola verdik)
bu arada sorunun net cevabi
Dukkan uzerinden 29.90 tl ye alabileceginiz ikv 3 aylik plus icerisinde Sadece 3 ay plus ve Lonca lisansi vardir.
Ayriyetten uyelik al dan alacaginiz İkv cemberlitas kutu icerisinde ;
3 aylik plus
Lonca lisansi
Cemberli kutu etkileri
Kasa erisimi
+5 yetenek puani
Ve kasa erisimi ile gelen %6 lik bir canavar can dususu gozlemlenmektedir.
Eger gruptaki 6 kiside var ise 1 milyon cani olan gaffar bey in cani 640.000 e duser.
Yani %36 lik bir dusus gozlemlenir.
Dukkan uzerinden 29.90 tl ye alabileceginiz ikv 3 aylik plus icerisinde Sadece 3 ay plus ve Lonca lisansi vardir.
3 aylik plus
Lonca lisansi
Cemberli kutu etkileri
Kasa erisimi
+5 yetenek puani
Eger gruptaki 6 kiside var ise 1 milyon cani olan gaffar bey in cani 640.000 e duser.
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Arkadaş onu demiyor. Eskiden İKV1 İKV3 yazıp 7979 a göndererek plus alınıyordu fakat kaldırıldı. Ayrıca DÜKKAN'dan alınan 3 Aylık plus (2900 Akçe) sade 90 günlük plus etkisi veriyor lisans vermiyor.Lanetxxxi yazdı:Android/Smartphone/Akıllı telefonlar (iPhone,black berry gibi) ikv dukkandan plus satin alaniliyor ki sahsen ben su anda Foruma telefonumdan baglaniyorum(insaatta mola verdik)
3 aylik plus
Lonca lisansi
Cemberli kutu etkileri
Kasa erisimi
+5 yetenek puani
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk