Düzenli Etkinlik hakkında.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Düzenli Etkinlik hakkında.

Mesaj gönderen bbsnake »

Öncelikle herkese merhaba,
Knight oynayan arkadaşlar bilir günün belirli saatlerinde Chaos olur El Mora ve Karus Savaşı olur ve değişik etkinlikler olur bu etkinliklerin saati geldiğinde yukarıda yazar girmek için "Join" e tıklayıp süreyi beklemelisiniz.İKV'de bu tarz bir şey olsa oyun çok daha sarıcı olur diye düşünüyorum 1. Olana iksir veya çeşitli ödüller verilebilir,Yarışmaya giren herkesin leveline göre EXP Verilebilir.Şimdi bu oyun Knight özentisi değil vs. diyenler olucaktır.Bu yapılanlar Özentilik değildir Pazar sistemi,düzenli etkinlikler,yarışmalar her online oyunda vardır.49 Seviye olup Çemberlitaş itemlerini düşürdükten sonra fazla yapıcak bir şey kalmıyor düzenli etkinliklerle oyuncuların daha fazla zevk alacağını düşünüyorum en önemliside bunu yaparken otomatik bir sistem yapmak.Yöneticilerin girmesiyle bazen hiç beklemediğiniz sonuçlar olabiliyor geçenlerde Sancak Savaşına girdim Arzları alıyoruz denildi ancak Lodosları alıyoruz demeden savaş başladı çoğu kişi itiraz etti bunun gibi şeyler olmamalı oyun otomatik bir sisteme oturtulmalı,diğer oyunları özenmemiş olmak için Tasarımcılar yapıcak bir şey bulamıyor.Oysa ki Oyunu basit güncellemelerle çok daha zevkli hale getirebilirler.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
najMeido
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Düzenli Etkinlik hakkında.

Mesaj gönderen najMeido »

bbsnake yazdı:Öncelikle herkese merhaba,
Knight oynayan arkadaşlar bilir günün belirli saatlerinde Chaos olur El Mora ve Karus Savaşı olur ve değişik etkinlikler olur bu etkinliklerin saati geldiğinde yukarıda yazar girmek için "Join" e tıklayıp süreyi beklemelisiniz.İKV'de bu tarz bir şey olsa oyun çok daha sarıcı olur diye düşünüyorum 1. Olana iksir veya çeşitli ödüller verilebilir,Yarışmaya giren herkesin leveline göre EXP Verilebilir.Şimdi bu oyun Knight özentisi değil vs. diyenler olucaktır.Bu yapılanlar Özentilik değildir Pazar sistemi,düzenli etkinlikler,yarışmalar her online oyunda vardır.49 Seviye olup Çemberlitaş itemlerini düşürdükten sonra fazla yapıcak bir şey kalmıyor düzenli etkinliklerle oyuncuların daha fazla zevk alacağını düşünüyorum en önemliside bunu yaparken otomatik bir sistem yapmak.Yöneticilerin girmesiyle bazen hiç beklemediğiniz sonuçlar olabiliyor geçenlerde Sancak Savaşına girdim Arzları alıyoruz denildi ancak Lodosları alıyoruz demeden savaş başladı çoğu kişi itiraz etti bunun gibi şeyler olmamalı oyun otomatik bir sisteme oturtulmalı,diğer oyunları özenmemiş olmak için Tasarımcılar yapıcak bir şey bulamıyor.Oysa ki Oyunu basit güncellemelerle çok daha zevkli hale getirebilirler.
+1 :arrow:
İMZAMA YORUM ATMA LAN
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Düzenli Etkinlik hakkında.

Mesaj gönderen Hummer »

bbsnake yazdı:Öncelikle herkese merhaba,
Kesinlikle haklısın oyunun imkanları çok kısıtlı etkinlikler az, bölgeler küçük, itemler az, yetenekler az diğer oyunlara bakıyosun bütün itemleri görene kadar ömrün bitiyor; ayriyetten oyunun başında karakter sınıfı az yapıldığı için sonradan ekleyemiyorlar 3 sınıfta bize yetmiyor.Özentilik konusunda ise biz ne yaparsak yapalım oldu oyunun adınıda Metin 3 yapalım diyenler olucaktır, onlarda tuz biber :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus

“Genel Etkileşim” sayfasına dön