kadim hidra
kadim hidra
ark. bir çok kişiye bela olan akdim hidrayı keselim diyorum oyunda plusım bitti daha alamadım o yüzden buradan duyurayım kesicek olan varsa konuya yorum atsın bir zaman ve tarih kararlaştırırız ejderime son bir kadim kaldı ark. inş. duyarlı olursunuzda yardım edersiniz kesicekler yorum atsın konuya

Re: kadim hidra
güncellllllllllllllllllllllllllfuci yazdı:ark. bir çok kişiye bela olan akdim hidrayı keselim diyorum oyunda plusım bitti daha alamadım o yüzden buradan duyurayım kesicek olan varsa konuya yorum atsın bir zaman ve tarih kararlaştırırız ejderime son bir kadim kaldı ark. inş. duyarlı olursunuzda yardım edersiniz kesicekler yorum atsın konuya

- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Güncel yazınca bişey değişmiyor
Ortam yapın diyoruz hep yapmıyorsunuz , yardım beklemeyin o zaman
iyide foruma konuyu açınca daha fazla kişi toplanıyor yani daha iyi oluyor lonca var zaten ama burdan daha fazla adam bulunuyor anlatabildimmiOnLyForInTime yazdı:Güncel yazınca bişey değişmiyorOrtam yapın diyoruz hep yapmıyorsunuz , yardım beklemeyin o zaman
![]()

-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Maşallah.. Ne kadar çok adam toplamışsın.fuci yazdı:burdan daha fazla adam bulunuyor anlatabildimmiOnLyForInTime yazdı:Güncel yazınca bişey değişmiyorOrtam yapın diyoruz hep yapmıyorsunuz , yardım beklemeyin o zaman
![]()
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
buradan adam toplayamadığım doğru ama oyunda iki günde bir deniyoruz kadimi kesmeyixLuCaGox yazdı:Maşallah.. Ne kadar çok adam toplamışsın.fuci yazdı:burdan daha fazla adam bulunuyor anlatabildimmiOnLyForInTime yazdı:Güncel yazınca bişey değişmiyorOrtam yapın diyoruz hep yapmıyorsunuz , yardım beklemeyin o zaman
![]()