Üyelik Al ile ilgili

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Üyelik Al ile ilgili

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Üyelik al belkide yüzde 50 oranda bunu yapıyor üstüne üslük cevap bile vermeye tenezzül etmiyor bazen eğer peşine düşmeyen birisi olsa 30 tl yi cebine katacak.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hummer »

morgcu yazdı:
Hummer yazdı:İkiside oluyor sen seçiyorsun kargo ile 32 TL internet üzerinden 29 TL.
sağolasın 29 tl liği alınca sadece sayfada 3 tane kod yazıyor demi eve filan bişe getirmiyorlar.(ama siz böyle konuşunca e pin yanlış filan almaktan vazgeçeceğim bayilerde de kutu satmıyorlar üyelik al da kod yanlış çıkıyor bu nasıl sorumsuzluk böyle bize de ıkv yi kınamaktan başka çare kalmıyor. :)
Evet sadece kodlar geliyor.Fatura için adreste istiyor ama fatura gönderiyolar mı ben de bilmiyorum.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

Hummer yazdı:
morgcu yazdı:
Hummer yazdı:İkiside oluyor sen seçiyorsun kargo ile 32 TL internet üzerinden 29 TL.
sağolasın 29 tl liği alınca sadece sayfada 3 tane kod yazıyor demi eve filan bişe getirmiyorlar.(ama siz böyle konuşunca e pin yanlış filan almaktan vazgeçeceğim bayilerde de kutu satmıyorlar üyelik al da kod yanlış çıkıyor bu nasıl sorumsuzluk böyle bize de ıkv yi kınamaktan başka çare kalmıyor. :)
Evet sadece kodlar geliyor.Fatura için adreste istiyor ama fatura gönderiyolar mı ben de bilmiyorum.
üyelik al da kasam sıfır mobil ödeme var mı o sitede varsa nasıl oluyor
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
Kullanıcı avatarı
MehmetOnur01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: İstanbul

Mesaj gönderen MehmetOnur01 »

Arkadaşlar bildiğim bir tane internet sitesi var oradada kutu satıyorlar ama sadece epinler geliyo üyeliğinize.

İsteyenler için http://www.ofisgame.com/

Site güvenilirdir ben sürekli ordan alıyorum hiç bir sorun yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

MehmetOnur01 yazdı:Arkadaşlar bildiğim bir tane internet sitesi var oradada kutu satıyorlar ama sadece epinler geliyo üyeliğinize.

Güzel bir siteye benziyor ama ben hiç böyle sitelerden satın almayı bilmiyorum üyelik al ı da beceremedim ben mobil ödeme ile almak istiyorum.Verdiğin siteye önce üye olacam sonra ne yapıcam biraz yardımcı olur musun?
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hummer »

Hİç bir yetkili demiyor ki insanlar mağdur olmasın şu adamlarla bi konuşalım.Anca yatış.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
MehmetOnur01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: İstanbul

Mesaj gönderen MehmetOnur01 »

morgcu yazdı:
MehmetOnur01 yazdı:Arkadaşlar bildiğim bir tane internet sitesi var oradada kutu satıyorlar ama sadece epinler geliyo üyeliğinize.

Güzel bir siteye benziyor ama ben hiç böyle sitelerden satın almayı bilmiyorum üyelik al ı da beceremedim ben mobil ödeme ile almak istiyorum.Verdiğin siteye önce üye olacam sonra ne yapıcam biraz yardımcı olur musun?
Arkadaşım üye olduktan sonra orda yardım butonu var ordan herşeyi bulabilirsin.Eğer bir sorunla karşılaşırsan Online Destek sistemi var.
Resim
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Hummer yazdı:Üyelik Al'dan çemberlitaş kutu aldım saniyeler içinde kodu gönderdiler fakat içinden çıkan 3 aylık e-pin veya şifre yanlış çıktı sistem kabul etmiyor insanlık hali dedim mesaj attım bu kodlar yanlış yenisini gönderebilir misiniz diye, 1 gündür ses yok acaba haftasonu diye mi bakmadılar yoksa başka bişey mi fikri olan ya da başına böyle bişey gelen var mı?
Selam Hummer,

ÜyelikAl üzerinden almış olduğun ve hatalı görünen E-Pin kodunu ve şifresini Destek formu üzerinden İKV Kutu başlığını kullanarak bize ulaştırabilirsen, kodu inceleyip sana geri dönebiliriz.

Bilgine
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hummer »

Nerull yazdı:
Hummer yazdı:Üyelik Al'dan çemberlitaş kutu aldım saniyeler içinde kodu gönderdiler fakat içinden çıkan 3 aylık e-pin veya şifre yanlış çıktı sistem kabul etmiyor insanlık hali dedim mesaj attım bu kodlar yanlış yenisini gönderebilir misiniz diye, 1 gündür ses yok acaba haftasonu diye mi bakmadılar yoksa başka bişey mi fikri olan ya da başına böyle bişey gelen var mı?
Selam Hummer,

ÜyelikAl üzerinden almış olduğun ve hatalı görünen E-Pin kodunu ve şifresini Destek formu üzerinden İKV Kutu başlığını kullanarak bize ulaştırabilirsen, kodu inceleyip sana geri dönebiliriz.

Bilgine
İlginize teşekkür ederim.Gerekli bilgileri destek formu üzerinden yolladım.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hummer »

Destekten cevap geldi şifre hatalıymış.Burdan ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus

“Genel Etkileşim” sayfasına dön