En fazla 999999999999 Olabiliyor.1t Olmuyor.Scalgar yazdı:
Paint olmasa neler yapardık![]()
Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
yanılıyorsun öyle yazmasına rağmen 1t oluyor.Splash yazdı:En fazla 999999999999 Olabiliyor.1t Olmuyor.Scalgar yazdı:
Paint olmasa neler yapardık![]()
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
1.000.000.000 oluyor ama üzerine para eklenmiyor..
Ayrıca milyon dan sonra milyar geliyor
Ayrıca milyon dan sonra milyar geliyor
Nothing
Güzel Paint Çalışması ilk bakışta anlamayıp inandım şahsen:)
Ama yazında Paint olmassa ne yapardık yazısını görünce resmi farklı aykdetip Photoshopda açtım ve Meteorit ve Koni yapraklarının sayılarına baktımda birinin sayısı diğerinden daha yukarda:)
Kendi kasamı açtım oyunda yan yana koydum aynı hizadalar ama sendeki biraz yukarda hoplamış birazcık meteoritin rakamı:)
Ama genede güzel çalışma
Tebrikler
- OglumBakGit
- Salgın Koruyucusu
Yanlış kişilerle uğraşıyorsun uğur başına belayımugurbaba yazdı:OğlumBasGit sen nickini söyle bakım seninde kirli çamaşırlarını döküm yere
SAYGIN'ın az sayıda kalmış piyonları sizide oyun sahasından çıkarttım ki boş konuşmayın.Bugüne kadar birinin parası bende kalmadı kimseden maden falan çalmadım çalsam arkamdan laf ederlerdi ama ben çıktıkdan sonra 20 kişi çıkınca saygının içine oturdu kendi kendine öttü durdu kimsede iplemeyince oyuna girmiyor şimdi:)
Daha sonra gelir gene yol veririm onada onun piyoncuklarınada
Formlu kirletme uza
karakterin levelinin yazmamasından 5 saniyede anlayabilirdin ya seninki de bi yöntemugurbaba yazdı:
Ama yazında Paint olmassa ne yapardık yazısını görünce resmi farklı aykdetip Photoshopda açtım ve Meteorit ve Koni yapraklarının sayılarına baktımda birinin sayısı diğerinden daha yukarda:)
Kendi kasamı açtım oyunda yan yana koydum aynı hizadalar ama sendeki biraz yukarda hoplamış birazcık meteoritin rakamı:)
Ama genede güzel çalışma
Tebrikler
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Arkadaş oraya çok takılmış.. Senin için biraz değişiklik yaptımWizards yazdı:karakterin levelinin yazmamasından 5 saniyede anlayabilirdin ya seninki de bi yöntemugurbaba yazdı:
Ama genede güzel çalışma
Tebrikler

Nothing
- OglumBakGit
- Salgın Koruyucusu
Scalgar yazdı:Arkadaş oraya çok takılmış.. Senin için biraz değişiklik yaptımWizards yazdı:karakterin levelinin yazmamasından 5 saniyede anlayabilirdin ya seninki de bi yöntemugurbaba yazdı:
Ama genede güzel çalışma
Tebrikler
![]()
Güzel kapak

[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
Küfür içerikli ileti göndermeniz nedeniyle forum hesabınız 14 gün süreyle kapatılmıştır.
Küfür içerikli ileti göndermeniz nedeniyle forum hesabınız 14 gün süreyle kapatılmıştır.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
@Oğlumbakgit
ben daha @wizards 'ın bu forumda küfür ettiğini görmedim cidden o kapak fotoğrafını paylaşman adamı tahrik etti.boş işler yapıyorsun..
ben daha @wizards 'ın bu forumda küfür ettiğini görmedim cidden o kapak fotoğrafını paylaşman adamı tahrik etti.boş işler yapıyorsun..
.Sözüm meclisten dışarı a dostlar..Bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum ..Hani dilim dilim doğrasalar beni ..Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum .
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ