Tecrübeli ve bilgili olanlar bakabilirler mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MagicxOzzy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Tecrübeli ve bilgili olanlar bakabilirler mi ?

Mesaj gönderen MagicxOzzy »

Çoğu Kişi bilir , benim Kuklacıda 46 lvl bi Büyücüm var , itemleri ezik olduğundan hiçbiryere giremiyorum . Hatta daha Er Meydanı'na bile girmedim açıkçası :D Millet sığınak - Junon - Migrat - Gaffar dolaşıyor ben mal mal maden çekiyorum. Bilen biri bana Junon - Sığınak ( Sığınak heralde Mısır Çariısındaydı ) - Gaffar - Migrat Girişleri nerde söyleyebilir mi ?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Tecrübeli ve bilgili olanlar bakabilirler mi ?

Mesaj gönderen berkan587 »

MagicxOzzy yazdı:Çoğu Kişi bilir , benim Kuklacıda 46 lvl bi Büyücüm var , itemleri ezik olduğundan hiçbiryere giremiyorum . Hatta daha Er Meydanı'na bile girmedim açıkçası :D Millet sığınak - Junon - Migrat - Gaffar dolaşıyor ben mal mal maden çekiyorum. Bilen biri bana Junon - Sığınak ( Sığınak heralde Mısır Çariısındaydı ) - Gaffar - Migrat Girişleri nerde söyleyebilir mi ?

Migrat Girişi Sivri Adada , Gaffar girişi diye bir yer ama Çemberlitaş Gişi var :)Çemberlitaşta 5 farklı BOSS la karşılaşırsın bunlardan biride Gaffardır. .Arzlarında Meteor Kalenin yakınlarında , Lodoslarınkide Meteor sancağın yakınlarında , Zaten orada Kalabalık olacağından farkedersin.
Resim
Kullanıcı avatarı
MagicxOzzy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

berkan587 yazdı:
MagicxOzzy yazdı:Çoğu Kişi bilir , benim Kuklacıda 46 lvl bi Büyücüm var , itemleri ezik olduğundan hiçbiryere giremiyorum . Hatta daha Er Meydanı'na bile girmedim açıkçası :D Millet sığınak - Junon - Migrat - Gaffar dolaşıyor ben mal mal maden çekiyorum. Bilen biri bana Junon - Sığınak ( Sığınak heralde Mısır Çariısındaydı ) - Gaffar - Migrat Girişleri nerde söyleyebilir mi ?

Migrat Girişi Sivri Adada , Gaffar girişi diye bir yer ama Çemberlitaş Gişi var :)Çemberlitaşta 5 farklı BOSS la karşılaşırsın bunlardan biride Gaffardır. .Arzlarında Meteor Kalenin yakınlarında , Lodoslarınkide Meteor sancağın yakınlarında , Zaten orada Kalabalık olacağından farkedersin.
Çemberlitaş'ı biliyorum :D En çok Gaffar kesildiği için Gaffar dedim :D Bide Junon Migratta mı ?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

MagicxOzzy yazdı:
berkan587 yazdı:

Çemberlitaş'ı biliyorum :D En çok Gaffar kesildiği için Gaffar dedim :D Bide Junon Migratta mı ?
Evet,Junon Migrattadır.Buda Junondan Bir görüntüdür.

Resim

Kısacası Özetleyerek anlatayım sana ,

Sığınak
-Düşünen Adam
-Motorin
-Kenan

Migrat
-Centrion
-Junon

Çemberlitaş
-Yol Savaşcısı
-GBM X
-Stuart Efendi
-Semiha Hanım
-Gaffar Bey
Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

sen maden niye çekion kas 49 ol ejder bas :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
MagicxOzzy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

harkonen yazdı:sen maden niye çekion kas 49 ol ejder bas :D
Öyle bas deyince basılmıyo ejder :D Sence neden maden topluyorum ? :D
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

MagicxOzzy yazdı:
harkonen yazdı:sen maden niye çekion kas 49 ol ejder bas :D
Öyle bas deyince basılmıyo ejder :D Sence neden maden topluyorum ? :D
kardeş 46 yım dedin 49 olsan ifliss-solu-kadim-dev komodo falan yapsan %20 si bitio ejderin :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön