Acı Kaybımız
Re: Acı Kaybımız
Gerçekten Çok üzücü Bi Haber Ne Diyeyimki Gerçekten Diyecek Bişey Bulamıyorum Allah Ailesine Sabırlar Versin , Mekanı Cennet Olsun .
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Allah rahmet eylesin tüm yakınlarına ve sevenlerine Allah sabır versin gercekten çok zor bir durum ne desek boş gibi yaralı olan arkadaşımızda biran önce iyileşir İnşallah
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
İnsan bu durumda söze nereden başlayacağını inanın ki bilemiyor.Bir insan gençliğinin baharında en güzel çağında bir trafik kazasında...
Şahsen arkadaşla konuşkanlığım olmamıştı ama oyun içerisinde görürdüm merhumu.Haberi duyunca şok oldum.Ölüm olunca insan ister tanısın ister tanımasın derinden etkileniyor, üzülüyor.İlgili habere bakınca Hatay-Dörtyol'dan olduğunu öğrendim.Bende Hatay-Kırıkhan'danım.Merhum(Zeki)(Bigboss) toprağımmış.Allah mekanını cennet, Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V) 'i komşusu etsin.Allah ailesine, arkadaşlarına sabır ihsan eylesin, Yaralı arkadaşımıza da Allah'dan acil şifalar diliyorum.
Şahsen arkadaşla konuşkanlığım olmamıştı ama oyun içerisinde görürdüm merhumu.Haberi duyunca şok oldum.Ölüm olunca insan ister tanısın ister tanımasın derinden etkileniyor, üzülüyor.İlgili habere bakınca Hatay-Dörtyol'dan olduğunu öğrendim.Bende Hatay-Kırıkhan'danım.Merhum(Zeki)(Bigboss) toprağımmış.Allah mekanını cennet, Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V) 'i komşusu etsin.Allah ailesine, arkadaşlarına sabır ihsan eylesin, Yaralı arkadaşımıza da Allah'dan acil şifalar diliyorum.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Zeki arkadaşımızın ailesi ve arkadaşlarına sabır Burak arkadaşımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun.
Zeki arkadaşımızın ailesi ve arkadaşlarına sabır Burak arkadaşımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. yaralı kardeşimizede acil şifalar diliyorum.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Hayatını kaybetmiş kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olur inşallah. Ailesine ve yakın arkadaşlarına ise sabır ihsan etsin. Yoğun bakımda olan kardeşimize Allah acil şifalar versin.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Allah taksiratını affetsin sevdiklerine dayanma gücü versin.Yoğum bakımdaki arkadaşımıza da acil şifalar versin.Amin.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
ALLAH rahmet eylesin yaşıtım bir arkadaşımı kaybetmek gerçekten üzücü.. Ailesine Sabırlar..

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Allah rahmet eylesin Zeki'nin ailesi ve arkadaşlarına sabır Burak'a da Allah'tan acil şifalar diliyorum.