Ozlemedik mi eski gunleri??

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CooLBoY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Ozlemedik mi eski gunleri??

Mesaj gönderen CooLBoY »

Oncelikle bu konu adina bazi arkadaslardan ozur diliyorum cunku acacagim konuda bir cok yazi yazildi..

Soze hemen baslamak istiyorum
Benim bu oyuna baslama tarihim 2009 yiliydi hic unutmam eski arkadaslarimla bahcede top oynarken yoruldugumuz icin evi ciktik o zamanlar fifa delisiyiz tabi hepimiz internetten indirmek icin link ariyoruz cepte para kalmamis sonra bi kosede Istanbul Kiyamet Vakti yazisina rastladik ertesi gun hepimiz oyundaydik cok zevkliydi birbirimizle yarisiyorduk lwllerimizi gecmek icin, 39 lwl oldukmu KRAL bizdik gezer arz lodos arardik kesmek icin sonra 49 lwl geldi heyecanlandik oynamak icin sabirsizlandik sonra kutular gelmeye basladi 19 29 39 lira civari ne kadar paramiz varsa biriktirip aldik kutulardan kasa erisimidir +5 yetenek puanidir sonra zamanla birbirimizden sogumaya basladik migrat ve siginaklar geldigi icin
Eskiden birlikte dolasan 5 arkadas Sacma sapan nedenlerle kavga ediyor sonra kendimiz uzuluyorduk yok siginaga illa 4 buyucu giricez 2 sifaci giricez diye savasci olanlar zevk alamiyordu bile sonra oyunu biraktik 1 2 sene sonra cemberlitas yazisini gorduk ... yine ayni terhane yok evocati zirhin yok ne bileyim seninlemi ugrascam savasciyla girmem gibi yorumlar umarim arkadaslar artik birini itemi yok veya bir yere uymuyor diye dislamaz PARLAMAMIS silahi yok diye onu araniza almamazlik yapmazsiniz o eski gunleri ben ozledim sizleri bilmem ama artik lutfen BILINCLENMENIZ ve icinizdeki sefkati karakterinize degilde INSANLARA vermeniz dilegiyle ..

PaRTyRaMMSTeiN
SiR CHieF u
Kullanıcı avatarı
Turok
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ozlemedik mi eski gunleri??

Mesaj gönderen Turok »

1.cisi Görevlerede yardım eden çok az insan var hatta nadir diyebilirim ki eminim bunlarda yetişkin insanlardır bir görev için 3-4 gün adam aradığımı hatırlıyorum. 2.cisi Heryere savaşçı olarak tank büyücü olarak ejderli arıyorlar başkasınıda guruba almıyorlar illaki çevren olacak yani anlıyacağın aynı zihniyet hiçbirşey değişmemiş bende gittim savaşçımı sildim bugün şifacı açtım bu yaz boyunca oynamayı düşünüyorum eğer şifacıda bile aynı şeyleri yaşarsam oyunu bırakmayı düşünüyorum. Sonradan katılan arkadaşların hepsi dışlanıyor görevlere yardım bulmak için el kadar çocuklara yalvarmak zorunda kalıyoruz bir selamun aleyküm kelimesine aleyküm selam diyen adam bile yok tek tük. Başlamamışsan ve ya başlamayı düşünüyorsan başlama derim çünki böyle bir devirde ikv oyununda çevren geniş değilse yapamazsın aynen benim gibi. Görevim var diyorum lodos olmuşum zorlan bir adam bulmuşum ordan iki arz 49 level 20 level adama dalıyorlar yamyam gibi uyardığım halde. Aynı şeyi lodoslarda yapıyorlar gördüm.

Umarım artık insanlar biraz duyarlı olurlar. bizim geçtiğimiz yollardan onlarda geçmiştir belki o günleri bir hatırlamalılar adam biliyorum arkadaşları var çok sağlam tanıdık adamı 3 günde 49 ettiler itemlerini dizdiler adam oyununu oynadı ve bir yardıma çağırdığımda dönüp cevap bile yazmadı allahın selamını bile vermedi bana. bakalım ne olacak..

Çevreniz yoksa aklınız varsa bu oyuna başlamayın hep sinir olursunuz hep sinir içinde oynarısınız size yarar eğlence getirmez hırs getirir sinir getirir..

“Genel Sohbet” sayfasına dön