Bilgetonyukuk yazdı:Maşallah arslan parçaları, Allah utandırmasın Rabb'im bizlere ömür versin, hayırlısıyla üniversite mezuniyetinde kepli hallerinizi de görelim inşallah. Çok sevindim sizler adına kardeşlerim, başarılarınızın devamını dilerim, hayırlı akşamlar hepinize.
Teşekkürler İhsan abi. Umarım o günleri de görürüz hep beraber inşallah .. Hayırlı akşamlar
Vay çakal burak beni ortalamada geçmiş 77 ortalamam var ama bizim okul daha zor olooom
Nasılsınız Nemesis ailesi 1 haftalık ban aldım forumda ondan yoktum ortada Burakcığıma da önereceğim bir ilacın fotoğrafını koyduğum için Oyun falan oynamıyorum artık pc çöktü çökecek 3-4 güne yaptırıp skype akacağım öptüm sizi şap şup :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=8OLA5K4iDkk
En son Fuerte tarafından 10 Haz 2012 13:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:İletilen rapor üzerinde gerekli moderasyonlar yapılmıştır. Tahrik içerikli yazılarınızın devamı halinde üyeliğiniz modere edilecektir.
Sonunda alayınıza söveceğim bir gün beşiktaşa gelirsiniz ertesi gün sınavım olur bir gün bakırköye gidersiniz halamlara ziyarete gitmek zorunda oluruz haftaya pazar yapamadınız mı? beşiktaşta olsaydınız 30 dk bir selamlaşıp gidecektim ama taaa bakırköy...