Yeni Bir Başlangıç.- Yardım Edin

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Arzın Direnişi

Yeni Bir Başlangıç.- Yardım Edin

Mesaj gönderen EmirSarp »

Arkadaşlar Ben Beta Kapandığından Beri Oynuyorum Ve Bu İKV Sürecinde 2 Tane 49 LVL Büyücü Ve 1 Adet 49 LVL Savaşcı Kastım.Yani Geniş İKV Bilgisine Sahibim.[ŞİFACI DISINDA]..Ama Arkadaş Edınemedım Ve Bu Yuzdende Ejder Asa- Ecel Vb. Uretemedım.Bende Dedım 1.5 m den cıban yoğurdu uretılıyor zaten 2 tanesını yaptım neden ashab üretmıyım kı dedım. Ama :!: ..Şifacı Kasmak Cok Zor Her Turlu EXP Arttırıcıyı Alıcam Onerılerınızı Beklıyorum..

Simdiden Tessekurler.
Beyazkosk Warnerbros Antipatich Scaryxcat...

Yardımlarınızı Beklıyorum :arrow: Juventus Yenı Şifacı Karakterım
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Eyalet Askerleri

Re: Yeni Bir Başlangıç.- Yardım Edin

Mesaj gönderen BySaygili »

Merhaba,

Öncelikle vurgulayarak söylemek istiyorum ki eğer paran bol değilse kesinlikle Ashab-ı Kehf üretme.Neden diye soracak olursan şifacıya en gerekli efsun BÜYÜ KRİTİKTİR.Ashab-ı Kehf e harcayacağin parayla maksimum hasar veya büyü hasarı zehir eşyaları alabilirsin.Hele 40. seviyeden sonra "Çağrı" yeteneğini 15 puan yaparsan çok işine yarar.Hele kangalın varsa zehirle bir büyücü kadar hızlı seviye atlayabilirsin.Pek fazla şifa efsunlu eşya almana gerek yok malum görevlerden veriliyor.Birde eğer İbni Sina pantolon veya Cevriye pantolon arasında kalırsan kesinlikle CEVRİYE derim.Eğer sığınaktanda mor asanı alırsan kritiğini yükseltmeyi unutma.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ahsab Mı Cevo Akrep Asamı Arasında Kaldım En Iyı Hangısı Sızce. Yada. Çemberlimi- Çemberli Ise Ruh Doven Mı Yoksa Mevlanamı
●●●● Since 2006 ●●●●

Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı

EmirSarp yazdı:Ahsab Mı Cevo Akrep Asamı Arasında Kaldım En Iyı Hangısı Sızce. Yada. Çemberlimi- Çemberli Ise Ruh Doven Mı Yoksa Mevlanamı

Merhaba,

Önceden de söylediğim gibi büyü kritik şifacının vel-i nimetidir.Evet kudret rejenerasyonuyla Ashab-ı Kehf önde fakat büyü kritikler ilede 3 şifada yapacağınız işi 1 şifada yapacağınız için yine kudret kullanımında büyük bir düşüş görülür.Ashab-ı Kehf'e harcayacağınız parayla iksir reçetesi ve malzemelerini alırsınız.Başkaları Mevlana Asa'yı aldıklarında Ashab-ı Kehf'i kasaya atarken sizin iksirleriniz kasanızda yer edinir.Ve eğer iyileştirme şifacısı olacaksanız Mevlana eşyalar kullanırsınız fakat hasar şifacısı olacaksanız Ruh Döven eşyalar kullanmalısınız , ki şu sıralar çoğu büyücünün fiziksel hasarı tavan yapmışken hasarcı şifacı aramazlar.:)
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Şifacı Kasmaya Uğrasıyımmı Bıde Onun Yerıne Buyucume Ejder Mı Yapsam Malzemeler
Elimde Bulunanlar. :arrow:
* 5 Akik
* 1 Menekşe
* 1 Mavi Kaya
* 7 Mavi Topaz = 6 Tanesı Ile Mavı Kaya
* 3 Komodo Dişime Ne Ondan
* 3 Orumcek Gozu
:( :arrow: Malesef Kadım Yapamadım Ama Yapılması Icın 3 Char Var Yapıcam Yani
●●●● Since 2006 ●●●●

Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Merhaba,

Baştan söylemem gerek şarjım bitmek üzere ondan dolayı pek uzun anlatamayacağım.:)

Söyleyeceğim şu ki ejderi hızlıca bitirebilirim dersen başla ve bitir çünkü grup bölgelerinden eşya almak uzun sürücektir malum minimum dört büyücü alınıyor.Fakat şifacıda eşya düşürmek olsun üstünü dizmek olsun hele ki grup bulmak olsun hiç sorun değil.Evet ben büyücü kullanıyorum fakat bir şifacım olmasını isterdim.Diyeceğim şu ki şifacını önceki yazılarımda belirttiğim yollarla 49 yap ardından sığınağa başla ordan mor asanı alınca kritiğini yükselt ve daima kritiğini yüksek tut.Ayrıca kudret kullanımına dikkat et çünkü nice yiğit senin ellerinde tekrar hayat bulacak.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

buyucunu kas ejderi bas gir çt ye kral sensin :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kedy »

büyücü yapacaksan kıyamet zırhta üretmek lazım bence. direkt çembere baslayabilirsin böylelikle. Ama hangi karaktere yönlenirsen yönlen o karakterde kal yeni karakter katiyen açma.
Kolay Gelsin.
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Kedy Gibi Yapıcam. Bide Bende 3 Büyücü Var 49 Lvl Yenı Kasmama Gerek Yok Arkadaş Kas Demişte. Yorumlarınız İcin Tessekkürler İyi Forum.. Konu Kilit.
●●●● Since 2006 ●●●●

“Şifacı” sayfasına dön