Benden Artık Buraya Kadar.!!(Goldsifa)
Re: Benden Artık Buraya Kadar.!!(Goldsifa)
KLANDA AKSAM BEN DIYECEKLERIMI DEDIM BURAYADA YAZDIM AZ UZAK DURMAK ISTIYORUM YA ITEM MITEM DEGIL HERKES TAMAMLAMAK ISTEDI AMA GEREK YOK BEN KIMSENIN EMEGINE GOZ DIKMEK ISTEMIYORUM.OYUNDAN SOGUDUM SADECE BELKI BOYLESI DAHA IYI OLCAK BUNALIYORUM.BANA BOSTAN YERE ITEMLER GELIR PARA GELIR DEMEYIN BENDE BILIYORUM GELECEGINI ELIMI ATSAM 50KISIDEN KENDIME YINE SET DIZERIM
AMA GEREK YOK ALINTERI BASKADIR,ALIN TERI FARKLIDIR,ALIN TERI ZORDUR BUNU HERKES ANLAMAZ..
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
ORDAKI KIRMIZIYLA CIZDIGIM YERDE EVET DOSTLARIM KALICIDIR BEN DOSTLARIMI TEMELLI BIRAKIYORUM DEMEDIM YAZIMDA SADECE BUNALDIM VE UZAKLASMAK ISTIYORUM VE SENDE BENIM ICIN DEGERLISIN HEPINIZ OYLESINIZ.SetheriaL yazdı:Merhaba,sözlerime üzülerek başlıyarak;İyi,kötü günlerimiz geçti seninle birlikte.Bazen sevindik,bazen üzüldük.Bazenleri'de sabahlara kadar item kastık.Bazenleri sabaha kadar sohbet ettik.Ama karakterinin çalınmasın'dan inan senin kadar bende üzüldüm.Çünkü sen benim için çok değerli bir insansın.Karakterin çalındığın'da ogün sana item gelip,geçicidir.Dostlar kalıcır demiştim,bilmem hatırladınmı...Neyse üzülerek devam ediyorum..Her türlü maddi,manevi destek için yanında olduğumuzu belirtmiştik orda biçok arkadaşla birlikte.Emin ol Sancak sunucusun'da benim gözümde değerli olan sayılı kişilerden birisin.Seni kaybetmek gerçekten beni üzer.Şimdi bana bi söz vermeni istiyorum..Oyuna bi müddet kafanı toparlamak şartıyla ara verip.Ve daha sonra tekrar dönmen ümidiyle seninle yine sabaha kadar sohbet,sabaha kadar efsun için uğraşıcaz.Temennim oyuna bir müddet sonra tekrar yanımızda bulunman dileğiyle...O emeklerini çalan kişi için'de etme bulma dünyası...Bu dünya'da sorgu,sual soramıya bilirsin ona ama elbet ahiret'te hesap,kitap,hak,helal vaktinde bu kadar rahat olabilicekmi ona acıyorum.Kendine iyi bak,görüşmek dileğiyle...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bırakmana üzülmedim desem yalan olur, item para pul herşey değil oyunda bunu da bildiğini söylüyorsun,
bak bir sürü de dostun var oyunu bırakmana karşı duran... Kendin için olmasa bile, çarını çalan annesi muhtereme inat, kalmanı isteyen dostların için kalman gerek, karar senin bize saygı duymak düşer... Gideceksen reel hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
T.İ.T. Loncası Adına...
bak bir sürü de dostun var oyunu bırakmana karşı duran... Kendin için olmasa bile, çarını çalan annesi muhtereme inat, kalmanı isteyen dostların için kalman gerek, karar senin bize saygı duymak düşer... Gideceksen reel hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
T.İ.T. Loncası Adına...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Tugraxsancaktar
- İskele Babası
Goldsifa yazdı:KLANDA AKSAM BEN DIYECEKLERIMI DEDIM BURAYADA YAZDIM AZ UZAK DURMAK ISTIYORUM YA ITEM MITEM DEGIL HERKES TAMAMLAMAK ISTEDI AMA GEREK YOK BEN KIMSENIN EMEGINE GOZ DIKMEK ISTEMIYORUM.OYUNDAN SOGUDUM SADECE BELKI BOYLESI DAHA IYI OLCAK BUNALIYORUM.BANA BOSTAN YERE ITEMLER GELIR PARA GELIR DEMEYIN BENDE BILIYORUM GELECEGINI ELIMI ATSAM 50KISIDEN KENDIME YINE SET DIZERIMAMA GEREK YOK ALINTERI BASKADIR,ALIN TERI FARKLIDIR,ALIN TERI ZORDUR BUNU HERKES ANLAMAZ..
ORHAN TUTMA BENİ ÇOK PİS SÖVECEM BEN BUNA BAH SERDARIM AŞKUM BİDENEM KIZDIRMA BEBİ BAK AYAMIN ALTINA ALIR EZERİM SENÜ
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Mani okuma nan ağzınla burnun yer değiştirim senin kafamın tasınıda attırma :evil: :evil: :evil:

SİNCE 2007...
aynı şeyleri bnde yazıp rahatlamak isterdim aynn dedigin gibi oyundan sogudum benimdew charım çalınmıştır 1 kere degil 4 kere sonuncusunda öyle bir küfür ettimki sürekli stress atmam lasımdı gitmemliydi o char die cok sinirlenmiştir iyi gün kotu gün olmustu evet [genellikle kotu gunGoldsifa yazdı:Bu oyuna ilk basladıgımda gercekten hıc bır tanıdık vs hıckımsem yoktu.Ilk baslarda jandarma Alıyı yarım saat aradıgımı bılıyorum.Mısır carsısını saatlerce gırmeye calıstıgımı,evet ılk bu oyuna sancakta basladım.Herkes cok ıyı gecınıyordu benım basladıgımda kendı kendıme cabalarla bı sekılde ogrenmıstım herseyı.Yardım edenler cok vardı gercekten ama ekmegıme zehır surup oldurmeye calısanlarda vardı.İıyısın yada kotusun oyunda baska bır acıklaması yok guvenılırsın yada hırsızsın ortası yok.Gel zaman gıt zaman yavasca herseyı ogrendık.Tanımaya ve tanınmaya basladık yardım ettıkce edenımız cok oldu,ama hıc bır zaman yardımlara karsılık beklemedım.Kım ne dedıyse kosturdum.Kımı zaman geldı etmedım dogrudur ama o ınsanlarda hak etmıstır kesınlıkle.Benım kus oldugum gun o dakıkalar ıcındır,Ertesı gune yıne en bastan baslarım herseye gunluktur besledıgım sinir ınsanlara.Evet belkıde bukadar cok tanınmam karsılık beklemeden ettıgım yardımlardır.Ismımız okadar duyulmus olmasada tanıyan tanıyordu zaten benım ıcınde dostlarım bılse yeterdı,kımseyı zorla benı tanıyın sevın dıyemezdım...
Daha sonra gectı seneler emeklerımız dokuldu charlara gecemız gunduzumuz bır oldu tek yurek olduk emektar sıfacımla kım cagırdı gıttık kım moralı bozuktu destek cıktık yerı geldı agladık yerı geldı gulduk yerı geldı bagıra bagıra bolgeden sarkı soledık.Kımse yeter sende artık sus demedı yerı geldıgı zaman saygılıydım buyuklerıme ama yerı geldıgı zamanda kızgındım gaddardım kımılerıne.Haksızlık oldugu zaman dayanılmazdı yapılanlar haksız kımse bıterdı o an ıcın bende.Cogu zaman sustum cogu zaman kufurde ettım ama asırıya kacmadım hakettılerkı ettım.Yalan soylemedım kımseye neysem oyle tanıdılar adımı sorsan 100kısıden 30u bılır ama amacım adımı degıldı duyurmak sadece ısmımın solendıgı zaman ıyı tanınmaktı efendı bılınmektı.
Sonra nemı oldu herkese kosturduk ettık sanmayınkı kımsenın yuzune vurmuyorum yaptıklarımı.Evet cok gucendım belkı ama darılamadım yapamadım bende yoktu oyle ınsana karsı kin beslemek acımasızlık etmek.Ve bırgun bır kara haber geldı Emeklerım herseyım gıtmıstı Calınmıstı belkı o anda beynımden vurulmusa dondum sustum kaldım ellerım tıtredı konusamadım yuruyemedım bukadarmı koyar demeyın evet koydu benım ıcın o adamlarımın bı anlamı bır manası bır degerı vardı bır sevgısı bır buyusu vardı uzerımde yıkıldım mahvoldum bellı etmedım takmak ıstemedım olur dedım bıdaha bastan denerım dedım ama yapamadım cok zoruma gıttı dayanamadım benden bukadar arkadaslar yapamıyorum emeklerım gıttı benım charlarımda öldu susuz kaldılar ac kaldılar.
KIMI KIRDIYSAM UZDUYSEM HAKKINI HELAL ETSIN HAKKIMDA VARSA HELAL OLSUN AMA BEN BIR SURE GELMIYECEGIM ARADA BIR UGRARIM AMA FORUMU TAKIP EDECEGIM.VE SON OLARAKTA O CHARLARI CALAN SAHISA SESLENIYORUM SENDE HICMI ALLAH KORKUSU DIN KITAP KORKUSU YOKKI SU OYUNDA BILE INSANLARIN EMEK VERDIKLERI SEYI CALIYORSUN ALLAH'INDAN BUL SENI RABBIM'E HAVELE EDIYORUM SENDEN BUNLARIN ACISINI CIKARSIN SEVDIKLERINDEN CIKARSIN SANMAKI BURDA BITTI SEN BENIM HAKKIMI YEDIN BENDE SENIN OBUR DUNYADA PESINDEYIM BUNU ASLA UNUTMA..
haYaT bosH eĞLeN Çoşs

0nceLkLe eğer carların caLındı die ßırakıp qıdıyorsan
Insana Tabıkı koyar emeğinin qitmesı ama Arkanı donup qıdersen emın ol Ozmn daha cok koyacaktır.. 3 kere carım soyuLdu Ama s0r yıldm mı ? Yılmadm. su oyuna % 60 Muhabbet için qırıyorum.Yavas Yavas Taslar yerıne oturacaktır sadece yıLma...
R 0 w x k 0 m a n d 0 --- R 0 w x e c e L
R 0 w x k 0 m a n d 0 --- R 0 w x e c e L
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Tugraxsancaktar yazdı:Goldsifa yazdı:KLANDA AKSAM BEN DIYECEKLERIMI DEDIM BURAYADA YAZDIM AZ UZAK DURMAK ISTIYORUM YA ITEM MITEM DEGIL HERKES TAMAMLAMAK ISTEDI AMA GEREK YOK BEN KIMSENIN EMEGINE GOZ DIKMEK ISTEMIYORUM.OYUNDAN SOGUDUM SADECE BELKI BOYLESI DAHA IYI OLCAK BUNALIYORUM.BANA BOSTAN YERE ITEMLER GELIR PARA GELIR DEMEYIN BENDE BILIYORUM GELECEGINI ELIMI ATSAM 50KISIDEN KENDIME YINE SET DIZERIMAMA GEREK YOK ALINTERI BASKADIR,ALIN TERI FARKLIDIR,ALIN TERI ZORDUR BUNU HERKES ANLAMAZ..
ORHAN TUTMA BENİ ÇOK PİS SÖVECEM BEN BUNA BAH SERDARIM AŞKUM BİDENEM KIZDIRMA BEBİ BAK AYAMIN ALTINA ALIR EZERİM SENÜ
KONUSMA LAN NE DOVUYON TAVUKMU HE BEBEGIM BIRAZ UZAK KALMAK IYI BOSVER ARADA GIRERIM MUHABBET EDERIZ AMA SUAN DEGIL..
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: MoonWalker
bu satırları yazarken neler hissetiğini cok iyi anlıyorum serdarım emeklerinin hepinin üstüne bir akbabanın oturması senin kadar benide üzdü ama her ne olursa olsun ara vermeni istemezdim lakin senin ayakda kalıp dewam etmeni isterdim ama seni bir türlü ikna edemedim :S.para pulu gec hepsi gider kalıcı olan dostluklardır ve asıl zenginlik budur.söz konusu dostlarım olduğunda böle ayrılıksal konuşmalardan nefret ediorum
bir şeyi bilmeni isterim : oyuna ara verdin belkide sen döndüğünde ben bırakmış olurum yalnız ismin ve o temiz kalbin hep aklımda ikv ile dier dostlarımla birlikde kallbimde olacaksın allahdan hakkında hayırlısını diliorum.cok iyi bir insan ve iyi ir dosstun seviodum seni la
aklındaki yerim hiç silinmemek dileklerimle allaha emanetsin yolun bahtın acık olsun temiz yürekli dürüst dostum...
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
aqrepuur yazdı:bu satırları yazarken neler hissetiğini cok iyi anlıyorum serdarım emeklerinin hepinin üstüne bir akbabanın oturması senin kadar benide üzdü ama her ne olursa olsun ara vermeni istemezdim lakin senin ayakda kalıp dewam etmeni isterdim ama seni bir türlü ikna edemedim :S.para pulu gec hepsi gider kalıcı olan dostluklardır ve asıl zenginlik budur.söz konusu dostlarım olduğunda böle ayrılıksal konuşmalardan nefret ediorumbir şeyi bilmeni isterim : oyuna ara verdin belkide sen döndüğünde ben bırakmış olurum yalnız ismin ve o temiz kalbin hep aklımda ikv ile dier dostlarımla birlikde kallbimde olacaksın allahdan hakkında hayırlısını diliorum.cok iyi bir insan ve iyi ir dosstun seviodum seni la
aklındaki yerim hiç silinmemek dileklerimle allaha emanetsin yolun bahtın acık olsun temiz yürekli dürüst dostum...
Belki yeri ve zamanı değil ama özelinden ikaz etmeme rağmen beni anlamak ve dinlemek istemedin, yaşının gençliğine ve tecrübesizliğine vermeme rağmen özelden yazmak yerine genele taşıdın.
O nedenle kısa ve öz bir hatırlatma da bulunacağım...
İmzanda yazılanları hayata geçirmeye gücün kuvvetin, ve niyetin yoksa, iki çift sözün ardına sığınma.. Neden dersen, milliyetçilik vatan ve milletini karşılıksız sevmektir, nokta kadar menfaat uğruna virgül kadar eğilmemektir, oyun da reel de köpeklerin peşine düşmemektir, herkese örnek olamıyorsan bile doğru bildiğini söyleyip milletini ikaz etmektir, at gözlüğünü çıkarıp ön yargısız dinleyip muhakeme etmektir. Hiç bir şey elinden gelmiyorsa büyüklerine saygıda kusur etmeyip dinlemek aklına yatmayan her hangi bir durum söz konusu ise dileğini yerine getirmektir.
Çıkarları uğruna doğru söyleyeni dokuz köyden kovan bizden değildir.
ÜLKÜ DENEN NAZLI GELİN ER' DE ŞAN İSTER... BÜYÜK SÖZ VERMEK BÜYÜK YÜREK İSTER.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt