Bilgetonyukuk yazdı:Dost'tan gelen selama canımız kurban, teşekkür ederiz Yasincim, canım kardeşim benim, ihya ettin gene bizleri, reel hayatta sorunlarımız sıkıntılarımız bitmek bilmese de, senin gibi güzel dostları yanımızda görünce çok daha iyi oluyoruz.
Umarım sende iyisindir, karnen de senin kadar iyidir?
Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun sevgili ailem, en güzel, en mutlu günler sizlerin olsun, esen kalın.
Not: Bizleri kırmayıp bir önceki Tarihte Bugün adlı yazı dizimin son paragrafının puntolarını büyüterek rengini değiştiren moderatör arkadaşa teşekkürler.
Abi Allah kolaylık versin rabbim her derdin dermanını verirmiş.
Karnem lise hayatımdaki en iyi karne. Öyle ki açıklama kısmına ilk defa "başarılarının devamını dilerim" yazılmış. Genelde "biraz daha gayret etmeni bekliyorum", "daha sıkı çalışmanı istiyorum" tarzında yazılar olurdu. Uygulama sınavları asıl can alıcı noktaydı onları da hayırlısıyla verdim geçtim.
Artık son senemiz KPSS'ye çalışmak lazım bu yaz.
Eskiden karpuz idik şimdi döndük biz hıyara.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Öncelikle dostlarım kardeşlerim değer verdiğim bu güzel insanların bu Kutlu isimli Börteçine loncasını tekrar ayağa kaldırmanıza çok sevindim. Layıkı elbette çok fazlasıdır ve layıkına ulaşana kadar bizlerde her zaman destekçisi olucağız dostlarımızın kardeşlerimizin. Tılsımda Ülkü'müzün adını grurla layıkıyla taşımış kardeşlerimiz yine aynı istikrarla bu yolda yılmadan yürümeniz yükselmeniz dileklerimle.
Mertkan. Çay sözünü unuttum sanma ama bizim işler çok yoğun malum yazsezonu şehir dışındayım bende baya bü süre İstanbulda olucam döndüğümde sözümüzü tutarız artık
İhsan çok hoş paylaşımlar olmuş eline sağlık kardeşim.
Bilgetonyukuk yazdı:Daha dur Yasin, daha dur, bu fasılın bir de "Cacık" kısmı var. :lol: Allah hepinizin, hepimizin yardımcısı olsun kardeşim, biz O'nu dost bildik, zor zamanlarımızda boynumuzu sadece O'na eğdik, O'ndan medet umduk, O'na el açıp sığındık.. Şüphesiz ki O hiçbir zaman kendisine inanıp güvenenleri mağdur etmez, bizim gibi günahkar kullarını dahi.. Yeter ki imanımız zerre eksilmesin, itimadımız tam ve eksiksiz olsun.
Etmez abi, yeterki insan görmek istesin, hergün örneğini görebilir. Gerçekten insan her defasında şaşırıyor.
Bu arada Foti oyunu bıraktı bizleri de bıraktığını sanmaya başladı. Ondan bu görüşmeme nedeni.
Dimi Foti?
Bugün ki kısa bir mola süper bir seçim abi. Ezan bitsin açıyorum direk.
Yüreğine, gözüne, eline ayağına sağlık, tüm Börteçine ailesine hayırlı günler.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Bilgetonyukuk yazdı:Siyasetten uzaklaşmak için nicki değiştirmem gerek reis :shock:
Latife ediyorum tabii reis, buyruk senindir zaten eski deli fişekliğimiz kalmadı köreldik :lol:
Güncel listemizi yayınlıyorum, herkesin bilgisine. İyi forumlar.
Börteçine Ailesi:
[/color]Börteçnexilteri - BörteçinexHünkar = {Mertkan} - Lonca Kurucusu ve Başkanı.
[/color]ATSIZ - Şahkulu = {İhsan} - Lonca Başkan Yardımcısı.
Yukarıda belirtilen kişiler www.istanbuloyun.com / "İkv Lonca" bölümünde yer alan üyelerimizdir. Bunlar haricinde nickinde veyahut benzer isimde bulunan hiçbir şahısın olumlu veyahut olumsuz davranışlarından loncamız sorumlu değildir.
Bilgetonyukuk yazdı:Ve aleyküm selam Fatih, seni buralarda görmek ne güzel, nasılsın, nerelerdesin, ayran desem yetmez, ne içtik de ayrı düştük seninle böyle. Çok özletiyorsun kendini, bizim gibi dostlarını muhabbetinden mahrum bırakıyorsun, üzülüyoruz, haberin olsun.
Aynen öyle kardeşim. Oyuna Bir yıldır doğru dürüst giremiyorum. Yani Sanırım 3-4 aydır oyunu hiç açmadım Girdiğimde eski dostları, muhabbeti sağlam arkadaşları göremeyince giresimde gelmiyor artık. Herkes bir hırsla oyun oynuyor, Yani eski arkadaşlarım bile selam vermeden geçince bu beni üzüyor. İş güç derken vakitte kalmıyor zaten. Sağlığım yerinde çok şükür. Sizleri sormalı nasılsınız iyimisiniz.