Yöneticiler her konuya yanı t verdiniz ama bi bu konuya yanıt vermediniz ama ben yinede güncel tutacam.. güncelll..................................
Çarımdakı bazı materyaL ve ıtemler yok oLdu. GM lutfen baKK
Re: Çarımdakı bazı materyaL ve ıtemler yok oLdu. GM lutfen baKK
destek bölümüne itiraz etsene bunun gibi bir olay benim başıma geldi ve çözüldü materyal kaybolmadı ama hesabım kitlenmişti ve şimdi açıldı hemde gününde ... yalnış yerlere başvurursan cevap alamazsın ... sakin ol ...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Konuyu gayet iyi bir yere açtıgıma emınım...Ve yonetıcı veya GM' Nin bu konuyu dıkkate alana kadarda devam edecegım. Lutfen bu konuya bakan Gm'nın sadece son mesajı okumasın olay örgüsünü ögrenmesı ıcın baştan okumasını tavsıye edıyorum. Oda okuyunca Nasıl bır saçma durum ortada oldugunu anlayacaktır...
Batmanpetrolspor//Saww
Büyücü //Savaşçı
BeyazKöşk
Batmanpetrolspor//Saww
Büyücü //Savaşçı
BeyazKöşk
- okansss58
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eminim bu konuya vercek yanıt bulamayacaklar....
GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLL...../b]
GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLL...../b]
- bilall
- Antrepo Bekçisi
YönetıcıLer bu konuyu tam anLamıyLa anlasın.. Ve ne kadar saçma bı hata ortada oldugunu gorsunLer.....GUNCELLL
- bilall
- Antrepo Bekçisi
GUNCELLLL....YetkıLı cevap verecektır elbett
- bilall
- Antrepo Bekçisi
6 Şubat 2010 akşamı 20:30 saatleri civarında oyuna gırmek ıstedım. Etkınlıge katılacaktım.Oyuna gırdıgımde 1-2 dakıka kalabıldım oyunda sonra baglantım kesıldı duştum.SOnra gırmeye çalıştım ve her zamankı şifremle gırdıgım oyuna bu sefer şifrenı yanlış dedı bana.
Nasıl olur şifrem yanlış ihtimali. SOnra şifremi unuttum kısmından sıfremın cep telefonuma gelmesını istedım. Ayrıca Nıckım sobee'ye kayıtlı.Ve şifrem telefonuma GELDI.
O şifreyle gırmeye calıştım sıfrenız yanlış dedı.Sobee Tarafından bana gonderılen sıfreyı gırıyorum yanlış dıyor delirecek gibiydim.3 Kere denedım her seferınde aynı sıfreyı gırdım ama gıremedım oyuna.Sonra şifremi değiştir kısmından değiştirmek ıstedım.
Telefon numaramı ve sıfremı gırdım ama bana "Girmiş oLdugunu bilgilere sahip böyle bir üye bulunamadı" diye 3 kere hata verdı.
Aklım almadı sobee tarafından gonderılen sıfreyı gırıyorum ve bana boyle bır uyelık bulunamadı hatası verıyor. 3 kere denedım olmadı ve hesabım 24 saat donduruldu.
2 gun sonra 8 şubat akşamı oyuna gırdıgımde ıse. Ve oyuna gırdıgım şifrede o akşam sobee tarafından gonderılen sıfreydı yanı her zamankı sıfrem.O sıfreyle 6 şubat akşamı oyuna gıremıyordum ama 2 gun sonra gırebıldım. bu Ne bıcım saçmalık. böyLe bır durum olabılırmı.
Ve asıl hayal kırıklıgını oyuna gırdıgımde anladım. Çantamda bulunan 5 adet ırudyum 2 adet şelıt 3 adet ganoderma ve Urban phıleots erkek savaşcı zırhı yoktu.Ve gözlerıme ınanamadım.Çarıma hıc kımse gıremezken ve şifremı E-posta adresımı kımse bılmezken çarımdakı bazı materyal ve ıtemler yoktu.
Eğer Çarımın bırı tarafından soyuldugunu söylersenız
SzeşöyLe acıklayacam.çarımda bulunan BIlge cevrıye Erkek buyucu seti,20 Mılyon nakıt para,Ve bankada bulunan şaheser sılahları ıcın sakladıgım Mılyonlarca degerındekı madenlerı neden almasın. Elıne böyLe bır fırsat geçmışken neden bunlarıda almasın.
Lütfen bır yetkLı uygun cevabı versın.Çunku Yaklaşık 130Mılyon degerınde gunlerce,aylarca emek harcadıgım param gıttı.
VE SÜREKLİ GÜNCEL TUTACAGIM BU KONUYU!!!!!
Nasıl olur şifrem yanlış ihtimali. SOnra şifremi unuttum kısmından sıfremın cep telefonuma gelmesını istedım. Ayrıca Nıckım sobee'ye kayıtlı.Ve şifrem telefonuma GELDI.
O şifreyle gırmeye calıştım sıfrenız yanlış dedı.Sobee Tarafından bana gonderılen sıfreyı gırıyorum yanlış dıyor delirecek gibiydim.3 Kere denedım her seferınde aynı sıfreyı gırdım ama gıremedım oyuna.Sonra şifremi değiştir kısmından değiştirmek ıstedım.
Telefon numaramı ve sıfremı gırdım ama bana "Girmiş oLdugunu bilgilere sahip böyle bir üye bulunamadı" diye 3 kere hata verdı.
Aklım almadı sobee tarafından gonderılen sıfreyı gırıyorum ve bana boyle bır uyelık bulunamadı hatası verıyor. 3 kere denedım olmadı ve hesabım 24 saat donduruldu.
2 gun sonra 8 şubat akşamı oyuna gırdıgımde ıse. Ve oyuna gırdıgım şifrede o akşam sobee tarafından gonderılen sıfreydı yanı her zamankı sıfrem.O sıfreyle 6 şubat akşamı oyuna gıremıyordum ama 2 gun sonra gırebıldım. bu Ne bıcım saçmalık. böyLe bır durum olabılırmı.
Ve asıl hayal kırıklıgını oyuna gırdıgımde anladım. Çantamda bulunan 5 adet ırudyum 2 adet şelıt 3 adet ganoderma ve Urban phıleots erkek savaşcı zırhı yoktu.Ve gözlerıme ınanamadım.Çarıma hıc kımse gıremezken ve şifremı E-posta adresımı kımse bılmezken çarımdakı bazı materyal ve ıtemler yoktu.
Eğer Çarımın bırı tarafından soyuldugunu söylersenız
SzeşöyLe acıklayacam.çarımda bulunan BIlge cevrıye Erkek buyucu seti,20 Mılyon nakıt para,Ve bankada bulunan şaheser sılahları ıcın sakladıgım Mılyonlarca degerındekı madenlerı neden almasın. Elıne böyLe bır fırsat geçmışken neden bunlarıda almasın.
Lütfen bır yetkLı uygun cevabı versın.Çunku Yaklaşık 130Mılyon degerınde gunlerce,aylarca emek harcadıgım param gıttı.
VE SÜREKLİ GÜNCEL TUTACAGIM BU KONUYU!!!!!