oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bu Fotoğraflarda en son güncel halleriBen yatırımları kasaya yapmak yerine karakterlere yaptım..![]()
Kadın Savaşçı'da Yükseltilmiş olarak, Ecel Getiren,Latif,Farabi Shen kou tesla tabancası, Farabi vahşi osmiridyum balyoz vardır. Ayrıca Bıçak Sırtı Kılıç ve Hidra Nefesi Çift Bıçak vardır.
![]()
:roll:
Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Re: Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
gerçekmi bu bütün serverin madenleri sende galiba.Alucard yazdı:
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
gerçekmi bu bütün serverin madenleri sende galiba.Alucard yazdı:
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.

İyi Formlar
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Eminönü sunucusunda
12 adet mavi topaz satan var mı tane 2m den alıyorum
5 adet menekşe elmas, tane 16 m den alıyorum
12 adet mavi topaz satan var mı tane 2m den alıyorum
5 adet menekşe elmas, tane 16 m den alıyorum
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
YOK MU BAŞKA
:roll:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- EMRE0707
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
o kasa google görsellerden bulmuş koymuşAlucard yazdı:
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^
- OglumBakGit
- Salgın Koruyucusu
Eminönü Sunucusu'nun bir zamanlar iyi Loncalarından olan SAYGINBEY'in Loncası Kuvayi Milliye'nin kasa karakteri olup sonrada Loncadan atıldıktan sonra kimsenin madenini vermeyip buraya başkalarının madenleriyle mi hava atıyorsun ??ugurbaba yazdı:
İyi Formlar
Git işine.
Merhaba;
Kuvayi Milliye Loncasına ben kendi cebimden 300m para verdim ne kasasından ne almasından bahsediyorsun,Hadi soydum o lonca en fazla 65 kişiyi gördü ki 65 kişinin tüm maden paralarını satsan benim kasamın 200'de 1 etmez.
Şüphesiz Eminönü sunucusundaki en çok madeni olan adamın bunun nasıl olduğuna belli al -sat yapıyorum bütün gün bilenler bilir zaten.
Önemli olan ne kadar madenin olduğu reklam etmek değil önemli olan sağ tıklayıp kasamı açtığımda istediğimi üretebilmek böylece oyundan daha çok zevk alıyorum.
Yok madenlerimi kasamı kıskanıyorsan çirkin yorumlar atma uza SAYGINBEY bana o iftirayı attı iftirası tutmadı diye yediremedi oyuna girmiyor.O ki Renas loncama gelsin diye kendi öz kardeşini loncadan atacak kadar ucuz bir adam o ki ben loncadakilerin tecrubesi yok diye ve benim alacagımın olmamasına ragmen 7\24 X atarken gaffara kaçan loncadakileri iplemeyen biri ki o yüzden ben çıktıkdan sonra arkamdan 20 kişi çıktı
Neyse çamur yapma devam et o loncadakilere tek tek sor bakalım kim bana ne maden vermiş ne aldıysam parayla aldım ne verdiysem beleşe verdim ben