YÖNETİMDEN İSTEKLERİMİZ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: YÖNETİMDEN İSTEKLERİMİZ

Mesaj gönderen Eflatun »

Söze gerek kalmadı...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

REDK1T yazdı:http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek ben bu adresten birkaç öneri yollayacaktım fakat biraz uzun olunca sığmadı ve yardım istedim ama hala cevap gelmedi.?
Önerinizi bir metin belgesine yazıp, bu metin belgesini herhangi bir upload sitesinden (rapidshare.com yahut rapidshare.de tavsiyemdir) upload edip alacağınız adresi iletişim formundan bizlere ulaştırabilirsiniz.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Kesinlikle yönetime yapılan yakıştırmaları tasvip etmiyorum.
Burada çok güzel öneriler sunulmuş, bizler de elimizden geldiğince önerilerimiz yapmaya çalışıyoruz.
Bazen geri bildirim yetersizliğinden şikayetçi olsak da önerilerimizin bir gün uygulanacağına eminiz.

Ben kendi adıma bir çok kez Arkadaş listesinin kapasite arttırımı için öneride bulundum şu ana kadar olmadı ama ileride arttırılacağına inanıyorum.

Buna ek olarak, hırsızlıkları en aza indirgemek için Kasa açımı ve Karakter silme'ye şifre otomasyonu ( hiç olmassa 4 haneli ) konulmasını düzenli olarak yaptığım önerilere ekleyeceğim.

Önerilerin ikv/desteğe gönderilmesi düzenlilik açısından çok güzel.
Ayrıca forumda tek bir başlık altında konu açılmasını da isterdim.

Bu tür isteklerimizi dile getirirken biraz daha özenli olunması gerektiğini düşünüyorum. Bir takım ithamlarda bulunmak yerine toplu olarak burada isteklerimizi paylaşmak yada örneğin tüm sunucularda eş zamanlı yürüyüşler düzenlemek daha eğlenceli daha seviyeli ve daha ciddi bir şekilde sesimizi duyuracaktır.

Resim

Resim
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Domestos
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Domestos »

Yönetimi yetersiz bulmak ve ilgilenmediklerini söylemek biraz kırıcı olmuş.Eğer dikkate alınmasak cevap vermezlerdi.Benim konuyu açmamın nedeni,hep birlikte düşünerek bir ağızdan yönetime sunmak.erdoğan'a ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

Oyuncuların verdiği fikirlerle,ihtiyaç duydukları eksiklerin paylaşılmasıyla yapılan yenilikler bence yine bu şekilde devam edecektir.
oLD aND LeGeNDs HaNıMeLi
Kullanıcı avatarı
FaSTBoY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaSTBoY »

Yönetimin üzerine fazla yüklenmek istemiyorum.Adamlar zaten elinden geldiğince çalışıyor. Amaaan sallayın yav buna şükür :D azlıkla yetinmeyi bilmeyen çoğu hiç bulamazmış :roll: Birde derlerki olay kaçınılmaz ise tadını almaya bakıcaksın :lol: takılın işte maksat zaman öldürmek 8-)
/// O BİR SAKARYALI \\\
Resim
FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs
Domestos
İskele Babası
İskele Babası

Asıl maksadımız oyunun daha zevkli,eğlenceli ve dostça devam etmesi.Hergün bölgede görüyoruz ya birbirlerine küfür ederler ya car çalındı haberi alırız.Hırsızlık sanala kadar geldiğine göre toplumumuzdan şüphe duymamız gerekir.
Daha önce oyuna yaş sınırı getirilsin denmişti ama bu neyi engeller ki?10 yaşında bi çocukta küfür eder hırsızlık yapar 30 yaşında biride.Birbirimize örnek olmamız gerekirken, yapılanın yanlış olduğunu söylemek gerekirken bizler şiddeti tercih ediyoruz.Asıl sorun kendimizde bunu da unutmayalım.
oLD aND LeGeNDs HaNıMeLi
Kullanıcı avatarı
FaSTBoY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaSTBoY »

Domestos yazdı:Asıl maksadımız oyunun daha zevkli,eğlenceli ve dostça devam etmesi.Hergün bölgede görüyoruz ya birbirlerine küfür ederler ya car çalındı haberi alırız.Hırsızlık sanala kadar geldiğine göre toplumumuzdan şüphe duymamız gerekir.
Daha önce oyuna yaş sınırı getirilsin denmişti ama bu neyi engeller ki?10 yaşında bi çocukta küfür eder hırsızlık yapar 30 yaşında biride.Birbirimize örnek olmamız gerekirken, yapılanın yanlış olduğunu söylemek gerekirken bizler şiddeti tercih ediyoruz.Asıl sorun kendimizde bunu da unutmayalım.
Sana katılıyorum.Evet ben sorunluyum :D walla inkar etmiyorum :lol: sorunumda oyunda yapılan saçma hareketlere küfürlere hırsızlıklara dayanamamam :D Oyundan olmasada kendimi tutamayıp ben bile küfür ediyorum bazen :D Oyunda hiç küfür etmedim valla :) Ama harbidende hakedenler var yani. :arrow:
/// O BİR SAKARYALI \\\
Resim
FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs
Kullanıcı avatarı
FaSTBoY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaSTBoY »

Bundan sonra Bab-ı Ali' ye Pazar Kuruyorum :D İtemler elimizde kalıyor yav :lol: Char mı kasalım item mi satalım görev mi yapalım .Yoksa yardım isteyenlere mi koşalım. Nie bizim bi pazarımız yok :? Pazar yapmak istiyoruz evde yiyecek bişi kalmadı :P
/// O BİR SAKARYALI \\\
Resim
FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

FaSTBoY yazdı:
Domestos yazdı:Asıl maksadımız oyunun daha zevkli,eğlenceli ve dostça devam etmesi.Hergün bölgede görüyoruz ya birbirlerine küfür ederler ya car çalındı haberi alırız.Hırsızlık sanala kadar geldiğine göre toplumumuzdan şüphe duymamız gerekir.
Sana katılıyorum.Evet ben sorunluyum :D walla inkar etmiyorum :lol: sorunumda oyunda yapılan saçma hareketlere küfürlere hırsızlıklara dayanamamam :D Oyundan olmasada kendimi tutamayıp ben bile küfür ediyorum bazen :D Oyunda hiç küfür etmedim valla :) Ama harbidende hakedenler var yani. :arrow:
Tatmin olacaksan Aç msn söv devrem 8-) Küfür acizliktir 8-) Çok güzel bi konu açilmiş gereken ilgi duyulacaktır emin oln :P
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Domestos
İskele Babası
İskele Babası

konuyu boş geçenlerde biraz duyarlı olsa keşke.

bu arada bu devre meselesi ne ya bende devre istiyorum :(
oLD aND LeGeNDs HaNıMeLi

“Genel Sohbet” sayfasına dön