Denizxlord için mutlu gün
Re: Denizxlord için mutlu gün
Konunun kilitlenmesine gerek yok arkadaşında herkes gibi içindeki mutluluğu herkesle paylaşmaya hakkı var.tartışmaya gerek yok isteyen istediğine inanır.kendi seçimidir.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
son olarak demek istediğim şu figen bana senden özür diledim yaptığım konuşmalardan dolayı ama ondan sonra kalkıp kimseye figen şöyle figen böyle demedim çünkü korkum vardı neyse ben hayatıma devam ediyorum çünkü şu anda tılsımda aktif olarak oynadığım günde 1 saat bile zor girdiğim ama adı var mı var olan birtek ejder asası olan büyücü çarım var o olmasa zaten girmem arada bir dostlarımı görüp çıkıyorum neyse kilitlenmesine gerek yok eş dost herkes gelebilir güzel bir fotoğraf çekilir foruma koyulur ve güzel bir anı olarak kalır bu tip oyunların amacıda odur zaten kavga dövüşten ziyade farklı şehirlerden farklı insanlarla tanışmak.
her ne olursa olsun figen ben geçmişi unuttum uyuşturucu kullanmıyorum esrarı bıraktım ki zaten kafam olsun diye içiyordum artık kafamın güzel olmsını istediğim bi durum yok sporumu yapıyorum vs vs neyse konu iyice dağılıyor herkesi tekrar nişanıma bekliyorum güzel ve mutlu günümde herkesi bekliyorum her ne olursa olsun sizleri tanımaktan hala mutluyum buna hüseyin de dahil emo da dahil sende dahilsin herkes dahil kimseden şikayetçi değilim kalın sağlıcakla
her ne olursa olsun figen ben geçmişi unuttum uyuşturucu kullanmıyorum esrarı bıraktım ki zaten kafam olsun diye içiyordum artık kafamın güzel olmsını istediğim bi durum yok sporumu yapıyorum vs vs neyse konu iyice dağılıyor herkesi tekrar nişanıma bekliyorum güzel ve mutlu günümde herkesi bekliyorum her ne olursa olsun sizleri tanımaktan hala mutluyum buna hüseyin de dahil emo da dahil sende dahilsin herkes dahil kimseden şikayetçi değilim kalın sağlıcakla
:arrow: