Karahisarlıdan Veda...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Karahisarlıdan Veda...

Mesaj gönderen Sinholy »

Evet arkadaşlar 05.06.2012 tarihinde silinen IxKaRaHiSaRLIx adlı büyücümü destek ekibi vermiyor yapacak birşey yok bu saatten sonra bundan başka karekterim yoktu zaten destek ekibine ama hakkımı ne bu dünyada nede öbür dünyada helal etmicem bunu böyle bilsinler neyse lafı uzatmaya gerek yok 4 yıllık serüven burda sona eriyor üzdüğüm kırdığım arkadaşlar varsa affola hakkını helal etsinler benden yana helal olsun kendinize iyi bakın ALLAH'a emanet olun hepiniz...

NOT:Diğer karahisarlı arkadaşlar oyunda olabilirler onlarla ilgim yok.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Karahisarlıdan Veda...

Mesaj gönderen ElitConan »

kurallarda plusun olmazsa karekterini kurtaramayacağın açıkça yazıyor ve sende bunu kabul ederek oynuyorsun.yani hiçbir hakkın yok kardeş.insanları zan altında bırakma.
allaha emanet.eyvallah.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ElitConan yazdı:kurallarda plusun olmazsa karekterini kurtaramayacağın açıkça yazıyor ve sende bunu kabul ederek oynuyorsun.yani hiçbir hakkın yok kardeş.insanları zan altında bırakma.
allaha emanet.eyvallah.
adamın pluslu silinmiş 2 tane çt kutu yüklü charında ss lerine bakabilirsin konusu var
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Karakteri oyunda hata sonucu silinmiş muhtemelen destek ekibi şuan durumu inceliyor ama neyi inceliyor burası belli değil :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

Arkadaşlar uzatmanın manası yok zaten destek ekibi incelemeye falan almamış çarı bakın 3 gündür mesaj atıyorum gelen cevaplar bunlar okuyun hak vereceksiniz

Merhaba,

Sorununuzla ilgili daha fazla bilgiye sahip olabilmemiz için karşılaşmış olduğunuz sorunla veya almış olduğunuz bilgilendirme mesajıyla nerede ve hangi durumda karşılaştığınız ve hata mesajının içeriği gibi bilgileri sorununuzun çözümü için bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

bu destekten gelen mesaj

Olayı baştan anlatayım öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. 05.06.2012 tarihinde sabah oyuna girdim 8.30 gibiydi oyuna üye adımı şifremi yazıp giriş yaptım başlat menüsünün orda bi donma olayı oldu lag gibi sonra ekran karardı ve bağlantı kodu 183 hatasını aldım. Sonra tekrar oyuna giriş yaptım ve karekter yoktu. Ama vallaha ben silmedim sayın destek ekibi

bu benim gönderdiğim mesaj onların attığı mesaj yine aynı en azından inceledik falan yok hep aynı mesaj küfür etsem yeridir böyle kişiliksiz insanlara

Merhaba,

Karakter kurtarma işlemi silinen karakterin silindiği esnada bulunduğu hesapta Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünü bulunduğu takdirde yapılabilmektedir. Aksi durumlarda karakter kurtarılamamaktadır.

Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünü bulunan oyuncularımıza tanınan ayrıcalıklardan biride karakter kurtarma ayrıcalığıdır. Karakter Sigortası bulunan ve Plus Paket aktivasyonu yapılan üyeliğe bu ürünlerin aktif olduğu süresince geri dönüşün kutusu verilmektedir. Plus paket aktivasyonu ve Karakter Sigortası bulunduğu sürece silinen karakterler geri dönüşüm kutusuna gönderilerek tamamen silinmemekte ve talep edildiği takdirde bu karakterler kurtarılabilmektedir.

Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünleri yoksa, karakter silindiğinde daha sonradan bu ürünler yüklense dahi karakterin silindiği esnada bu ürünler olmadığından karakter tamamen silinmekte ve kurtarılamamaktadır.

Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

Ve yine ilgilenme falan yok aynı mesaj nasıl kişilisiz insanlarsınız anlamadımki hem çarımı alıyorsunuz bir türlü bozuk oyununuzla sonrada üstüne yatmaya çalısıosunuz insanlığına ama insanlık yokki be kardeşim.
Kullanıcı avatarı
STARI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Dostların Mekanı

Mesaj gönderen STARI »

Öncelikle geçmiş olsun, ben şunu anlamiyorum bu arkadas 2 defa ''Çemberlitaş Kutu'' yüklemiş.

Ve çemberlitaş kutu etkilerin de şöyle yazmaktadır, ''Hesabınıza en az 1 defa Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklediyseniz silinen karakterlerinizi dilediğiniz zaman kendiniz üyelik işlemlerinden kurtarabilirsiniz''

eeee bu adam 1 defa değil 2 defa yüklemiş ''Çemberlitaş Kutu'' ve plusu bitik iken böyle birşey yaşanmiş.

Destek takımı da diyor ki, ''Çemberlitaş Kutu'' aktif iken kafan rahat olsun paran bizde seni destekleriz, ama Paketin biterse

ozaman bizden degilsin yolun acık olsun =)

Bir defa eksik bilgi söz konusu, Çemberlitaş etkilerin de yazan o notu degiştirin, aktif iken geçerlidir yazin.

Onu bile dikkate alan yok yahu, hadi onu bunu birak böyle bir oyunda her kullanıcıya Geri dönüşüm kutusu hak tanınmalıdır.

4 sene emek vermiş adam, ikv bu güne gelmesin de onun da herkes gibi payi vardir.

Sen şimdi bu adama sırtını dönersen daha çok kaybedersin.

Önce şu gereksiz sistemleriniz den vazgeçin, her kullanıcıya geri dönüşüm kutusu hak tanınmalıdır.

İstanbul Kıyamet Vakti, alametleri de bu tür örnekler ile insanları yipratmak olsa gerek.

Bu mesajı okuyan her kullanıcı hakkını arasın ben sadece bunu diyorum.

Sana iyi ortam sunulmuyor ise, herşeyi maddiyata bağlayan ile hiçbir yere kadar devam edemezsin.

En basit örnegi, Geri dönüşüm kutusu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön