Herkes Topkapı Sarayı'nın derdine Düşmüşken kimsede Çıkıp demiyo acaba bu sefer Kazığı nerden Yicez :lol: Şimdiden Cebinizden Çıkacak ParaLar için geçmiş oLsun Diyorum ArkadaşLar...
:twisted: İstanbuL Kazık Vakti :twisted:
Topkapı Sarayı :))
Topkapı Sarayı :))
Kod: Tümünü seç
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
Unutma,
Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: Topkapı Sarayı :))
Umarım yanlış bilgi vermişlerdir ama bir çok kişiden ÇT KUTU ların toplatıldığını duydum. Umarım sadece Reklam olsun diye yeni kutular çıkar bi zorunluluk olmaz zaten 2013 e kadar plus var 
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Kazık olarak bakmıyorum ben bu işlere.Yeni bölge varsa elbet yeni satış da olacak demektir.Ayrıca akçeleri biriktirin,Topkapı'da lazım olacak.Şu sıralar dükkandaki her ürüne sıra sıra büyük indirimlerin gelmesi de zaten Topkapı'da akçe geçeceğinin işaretçisidir.
2006-2013
Öyle birşey varsa yandık desene daha dün 2 kutu aldımTeknoBYraM yazdı:Umarım yanlış bilgi vermişlerdir ama bir çok kişiden ÇT KUTU ların toplatıldığını duydum. Umarım sadece Reklam olsun diye yeni kutular çıkar bi zorunluluk olmaz zaten 2013 e kadar plus var
Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar
- Lonca tüccarlarından akçe ile satın alınabilecek gösterişli bir kıyafet seti
istanbuloyun.com adresinden kopyaladım bilmem anlaşılır oluyor mu akçe satışı olacağından
- Lonca tüccarlarından akçe ile satın alınabilecek gösterişli bir kıyafet seti
istanbuloyun.com adresinden kopyaladım bilmem anlaşılır oluyor mu akçe satışı olacağından
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli