Merhaba eminönü halkı Bundan yaklaşık 1-2sene öncesine kadar aktif olarak oynardım eminönünde. Xşifacısalimx nickiyle tanınmıştım sonrasında ise oyunu bırakmıştım.
O zamandan kalanlar var mı hala eski dostlar burada mı ?
KIZILYANGIN, DADAŞORHAN , ogezen , altınkalp, arzınterbiyecisi , vs.. kendinizi bana bir gösterebilir misin özel mesaj ile ya da buraya yazarak.
KiLL4FuN yazdı:Merhaba eminönü halkı Bundan yaklaşık 1-2sene öncesine kadar aktif olarak oynardım eminönünde. Xşifacısalimx nickiyle tanınmıştım sonrasında ise oyunu bırakmıştım.
KIZILYANGIN, DADAŞORHAN , ogezen , altınkalp, arzınterbiyecisi , vs.. kendinizi bana bir gösterebilir misin özel mesaj ile ya da buraya yazarak.
Keyifli oyunlar
Hoşgeldin kardeş. arzınterbiyecisi'ni gördüm ama diğerlerini görmedim.
geliyorum galiba tekrar abi dün oyun resmen gel dedi defalarca kenana gitmiştim hiç bir şey düşmemişti dün girdim plus falan yok fundi yüzük iksirler gruptaki itemlerin çoğu bana düştü
ibrahimi gördüm konştum seni göremedim seni de bulucam
KiLL4FuN yazdı:Merhaba eminönü halkı Bundan yaklaşık 1-2sene öncesine kadar aktif olarak oynardım eminönünde. Xşifacısalimx nickiyle tanınmıştım sonrasında ise oyunu bırakmıştım.
Keyifli oyunlar
Hoşgeldin kardeş tekrar.
Hırsız diye iftira atılmıştı sana en son diye biliyorum bilmem yanılıyor muyum?
Ondan sonra bırakmıştın heralde.