Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Reich / ankara

Re: Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok

Mesaj gönderen tramp »

fuci yazdı:
tramp yazdı:ortam yap diyorsunuz fakat ortam plus paketsiz olmuyor ve işe yaramıyor örnegin ben gruptan bir kişiyi tanıyorum o beni gruba alıyor fakat diğerleri beni istemiyor bu çok başıma geldi ayricaben milli sporcuyum ve yaz aylarında benim hep kamplarim oluyor benim 10 gün sonra 2haftalık bi kampım var ondan sonra eve gelicem 1 hafta dinlenicem tekrar 2haftalık kampa gidicem böyle olunca plus paket almak çok saçma oluyor
plussızda oluyor ama bazen birazda şans gerekiyor mesela 2 3 defa aynı grubla sığınağa girdin ve hata yapmadın o zaman o grub sürekli seni ara ve sonra ark. olursun ortam böyle yapılır yani plus şart değil
Bu bir çözüm yolu değil oyunculara artık kesin çözüm yolları sunulmali anlattığım öneriyi yapmanın neresi zor bu iş başta yapılmalıydı
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

ben sana olayı söyle özetliyim kardeş;

geçen junona tank arıyolardı,tank carıma girdim junon atıp item düşürmek için,neyse gittim sivriye beni görür görmez zırh kac falan soruları sormaya basladılar ama aynen su sekil soruyor ''zırh kac lan tank ''söyledim girdik içeri adam emir vere vere konusuyor,gıcık olsun dıye cıktım gruptan ardından büyücü carıma geçtim aynı adam yalvarıyor'du abi gruba gel diye..

İşte YÖnetimin Yaptıgı Grup Bölgeleri İnsanın zihniyetini nasıl degiştiriyor görüyoruz..
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

yunus1907 yazdı:ben sana olayı söyle özetliyim kardeş;

geçen junona tank arıyolardı,tank carıma girdim junon atıp item düşürmek için,neyse gittim sivriye beni görür görmez zırh kac falan soruları sormaya basladılar ama aynen su sekil soruyor ''zırh kac lan tank ''söyledim girdik içeri adam emir vere vere konusuyor,gıcık olsun dıye cıktım gruptan ardından büyücü carıma geçtim aynı adam yalvarıyor'du abi gruba gel diye..

İşte YÖnetimin Yaptıgı Grup Bölgeleri İnsanın zihniyetini nasıl degiştiriyor görüyoruz..
oyunda guçlu olan kazanır hesabı
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Savaşçıyla bölgelere girmek istiyorsan ilk işin Taş Kanat Zırh üretmek olmalı. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten.
Çünkü oyuncuların çoğu basit görünümüne bakıyor. Zırhı varsa iyi yoksa kötü.

Çemerlitaşa girmek için sadece evo yüzük mor pant ve eldivenim vardı. Taş Kanat Zırh ürettim.
Şimdi çarım nasıl mı? imzama bak
:shock:
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

kapitalizmin meyveleri. Savaşçıları kullandırtmıcak sana büyücü ve şifacı açtıracak. Onun için plus,exp arttırıcı ws alcaksın. Ona şaheser basıcaksın şans arttırıcı alıcak. Silahını yükselticeksin...
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

arkadaşın önerisi mantıklı her sınıftan 1 tane
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen delgado »

gül gibi oyunu ne hale getirdiler zaten karakterler arasındaki eşitliği hiç bir zaman sağlayamadılar.
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen tramp »

xXESREFPASALIXx yazdı:Sonuna Kadar Okudum Bıraz Haklısın Ornek Olarak Cevre Yap Derım Ben Cevre Yaptm Tüm İTEMLERIMI dızdım allh razı olsun o arkdaşimda sadece işk zırhım kaldı onuda dşrcem inş ama yanliz onerım sana şu mıqo 2 tank girliyor sanki biraz uydurdun gibime geldı ama dogruda olablir KUKLACIDA Herkez Tanıdıklarınla Atıyor Tavsıye Etmm kuklacıyı benımde tandıklar var mıqoya mesela tandık tank bulamazsam tek tank gırıyorum adam ya kullanmayı bilmiyor yada iksri olmuyor bu arada kenan için bende zorlanmiştim adamlr hep 5 büyü 1 şifa giriyor daha serı olsun dıye iyi forumlar
Kuklacıda işler nasıl gidyor bilmiyorum ama ben Eminönü sunucusunda oynuyorum ve orda resmen bir dilenciden farkım yok yalvara yalavara bazen kendime soruyorum ben ne yapıyorum diye :) ben böyle yalvardıkça diğerleri sana küfür ediyor
Örneğin ben mısır çarşısındaki bir gruba tank lazımmı diyorum itemleri full Farabi solucan ayım felanda belki işe yarar diye soruyorum adamların bana verdiği yanıt aynen şöyle oluyor
"Lan Büyücü arıyoruz"-"Defol git"-"tank aramayıruz kardeşim" gibi daha bir çok şeyler söyleniyor.
Bir de Eminönü sunucusu en iyi sunucu derler adamları bizi bir dövmediği kalıyor(sözüm meclisten dışarı) ...
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen tramp »

Cloutier yazdı:Savaşçıyla bölgelere girmek istiyorsan ilk işin Taş Kanat Zırh üretmek olmalı. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten.
Çünkü oyuncuların çoğu basit görünümüne bakıyor. Zırhı varsa iyi yoksa kötü.

Çemerlitaşa girmek için sadece evo yüzük mor pant ve eldivenim vardı. Taş Kanat Zırh ürettim.
Şimdi çarım nasıl mı? imzama bak
:shock:
Taş kanat zırh üretsem üretirim fakat neden üretiğim diğer oyuncular ne güzel bölgeyi bitirp düşürüyorlar benimde böyle düşürmek hakkım değil mi ? :(
ayrıca zırhı üretsem bir şey değişmicek çünkü diğer grup bölgelerindeki görevleri yapmam lazım :( :shock:
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
xGENGHiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xGENGHiS »

Merhaba

Her sınıftan 1 tane mecbur olsun diyorsun böyle bir şey olmaz. Herkesin kendi kararı istersen 6 büyü gir 6 şifa gir. BENDE SAVAŞÇIYIM. Savaşçılar çöp diyorsun ama nedense hiç bir büyücü ws de tam set savaşçıları yatıramıyor bu onların ezikliği. Bu ara bir loncaya gir . Loncam sağ olsun migrat ve sığınak grup bölgelerindeki tüm itemlerimi düşürmeme yardıcım oldular. Şimdi bende çemberde onların tank savaşçısı . Savaşta ise en önde giden en iyi savaşçısıyım .

Bu kadar kolay.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön