Choosensxduygu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Choosensxduygu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . !

Mesaj gönderen Reader »

Duygu benim duyduklarıma ve gördüklerime göre erkeksin.Daha önce bir kaç kişi senin erkek oldugunu iddia etmişlerdi.Ben onların yalancısıyım diyebilirim.Ancak son zamanlarda sende bir asilik,aqresiflik,hırçınlık görüyorum herhalde senle çok ugrasıyorlar ugrasılcak bi insansın sanki sana göre çekemiyorlar diye görebilirsin.Ama sorunu birazda kendinde aramalısın.Konulara baktım çoğunda yorumun var.Özellikle bir loncanın konusuna saldırıp duruyorsun.Ve ilk konularıda senin yüzünden kapanmıs.Uslanmıyacakmısın anlaşılan.Sen aslen nerelisin.Daha önce görmüştüm öğrenimini ve yaşantını Rio De Janeiro ' da geçiriyormuşsun.Bu oyunu orda filan mı gördünde başladın sen.Meraktan soruyorum ha altında baska birşey arama Neyse Sen daha önce gördüm Rio De Janeiro yu yanlış yazan sen ne statüsünden bahsediyorsun acaba.Sana inanılmaz ama inanılmaz ilginç gelecek biliyorum.Eminim ki inanmayacaksın.Bu kadarda olmaz dedirttirecek bir şey söyliyecem.Amcam şuan kendisi Sao Paolo da yaşamakta.Ve ben bu geçen yaz oradaydım.Bir kaç dostumuzun tavsiyesi üzerine Rio De Janeiro yu gezmeye gittik.Yalnız uçakla değil ha.Arabayla gittik çünkü o güzellikleri yolda giderken görmek istedik.Merak edersin belki amcam orada bir tekstil firmasında çalısıyor.Her neyse rio de janeiro ya vardıgımızda gerçkten kücük ama şirin bir şehir oldugunu gördük.İnanılmaz bir plajı var.Hava 25 derecenin altına inmiyor.Gerçekten güzel bir seyahatti beni en çok etkileyen ise o isa heykeliydi.Rio de janeiro nun en yüksek tepesine yapılmıs gercekten çok güzeldi oraya gidene kdr gerçekten uzun zaman sürdü çok yüksekte çnkü.Sen oraya gitmişsindir insallah eee Rio de janeiro da yasayıpta oraya gitmemek olmaz.Nasıl oradaki plajda filan belki sana raslamısımdır.Şimdi resim albümünden resimlerine bakacağım.Belki görmüşümdür ne olur ne olmaz.Suan istanbul beşiktastayım ama yazın tekrardan sao paolo ya gelmek istiyorum amcamla birlikte yolumuz birdaha Rio de janeiroya düşerse sana bir merhaba demek isterim.He senin üniversitenin ismi ney ? veya oturdugun adres filan hadi adres vermede mahalle ismi filan.Yada bu yaz gerçekleştirilecek rio karnavalında bulusabilir miyiz ? peki sen hiç rio de janeiro nun o keskin ve acı kahvesinden içtin mi ? Rio nun en yüksek tepesine yapılan o isa heykeline gittin mi ondan sonra gel buraya STATÜ Den bahset.Sen duygu hanım sen RİO DE JANEİRO ' DA O KADAR EĞLENİLCEK ZAMAN GEÇİRİLCEK YERLER VARKEN NEDEN BU OYUNLA UGRASIYORSUN NEDEN SANAL DÜNYAYI SECTİN BANA BURDAN STATÜDEN BAHSEDECEĞİNE GİT BİRAZ ÜNİ ARKADASLARINLA RİO SOKAKLARINDA PLAJLARINDA GEZ DOLAS SOSYALLEŞ DUYGUCUM İÇİNE KAPANMA ..
Reader
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Choosensxduygu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . !

Mesaj gönderen kiyametxbaskan »

TURKIYEDEN BREZILYAYA ARABAYLA GIDENI DUYMADIM.DUNYANIN 1 UCUDUR ARAMIZDA ZATEN 6 SAAT FARK OLUP BINLERCE KM SURUYOR..
YALAN OLUR BU KADAR OLMAZ.
O HEYKELİ 3 YAŞINDA ÇOCUĞA SOR bılır..
Amcan her kımse tekstılcıymıs Zaten Turkıyede Kekoların Tek Uğraşı Çuvalla alıp taneyle satmaktır..
Ayrıca Mahalle Adresı fılan sormussun.
Sana Adres vereyım Beklerım Ama Inan senın gibi Çocuklar ıcın uzun Yolculuktur..
Ağlarsınız Sızlarsınız..
ZATEN HAKKIMDA AÇILMASA 1 KONU ŞAŞARIM :D :D :D :D
BU KONUDA BURADA (KİLİT)
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
http://kiyametxloncasi.forummum.com/
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Reader yazdı:Duygu benim duyduklarıma ve gördüklerime göre erkeksin.Daha önce bir kaç kişi senin erkek oldugunu iddia etmişlerdi.Ben onların yalancısıyım diyebilirim.Ancak son zamanlarda sende bir asilik,aqresiflik,hırçınlık görüyorum herhalde senle çok ugrasıyorlar ugrasılcak bi insansın sanki sana göre çekemiyorlar diye görebilirsin.Ama sorunu birazda kendinde aramalısın.Konulara baktım çoğunda yorumun var.Özellikle bir loncanın konusuna saldırıp duruyorsun.Ve ilk konularıda senin yüzünden kapanmıs.Uslanmıyacakmısın anlaşılan.Sen aslen nerelisin.Daha önce görmüştüm öğrenimini ve yaşantını Rio De Janeiro ' da geçiriyormuşsun.Bu oyunu orda filan mı gördünde başladın sen.Meraktan soruyorum ha altında baska birşey arama Neyse Sen daha önce gördüm Rio De Janeiro yu yanlış yazan sen ne statüsünden bahsediyorsun acaba.Sana inanılmaz ama inanılmaz ilginç gelecek biliyorum.Eminim ki inanmayacaksın.Bu kadarda olmaz dedirttirecek bir şey söyliyecem.Amcam şuan kendisi Sao Paolo da yaşamakta.Ve ben bu geçen yaz oradaydım.Bir kaç dostumuzun tavsiyesi üzerine Rio De Janeiro yu gezmeye gittik.Yalnız uçakla değil ha.Arabayla gittik çünkü o güzellikleri yolda giderken görmek istedik.Merak edersin belki amcam orada bir tekstil firmasında çalısıyor.Her neyse rio de janeiro ya vardıgımızda gerçkten kücük ama şirin bir şehir oldugunu gördük.İnanılmaz bir plajı var.Hava 25 derecenin altına inmiyor.Gerçekten güzel bir seyahatti beni en çok etkileyen ise o isa heykeliydi.Rio de janeiro nun en yüksek tepesine yapılmıs gercekten çok güzeldi oraya gidene kdr gerçekten uzun zaman sürdü çok yüksekte çnkü.Sen oraya gitmişsindir insallah eee Rio de janeiro da yasayıpta oraya gitmemek olmaz.Nasıl oradaki plajda filan belki sana raslamısımdır.Şimdi resim albümünden resimlerine bakacağım.Belki görmüşümdür ne olur ne olmaz.Suan istanbul beşiktastayım ama yazın tekrardan sao paolo ya gelmek istiyorum amcamla birlikte yolumuz birdaha Rio de janeiroya düşerse sana bir merhaba demek isterim.He senin üniversitenin ismi ney ? veya oturdugun adres filan hadi adres vermede mahalle ismi filan.Yada bu yaz gerçekleştirilecek rio karnavalında bulusabilir miyiz ? peki sen hiç rio de janeiro nun o keskin ve acı kahvesinden içtin mi ? Rio nun en yüksek tepesine yapılan o isa heykeline gittin mi ondan sonra gel buraya STATÜ Den bahset.Sen duygu hanım sen RİO DE JANEİRO ' DA O KADAR EĞLENİLCEK ZAMAN GEÇİRİLCEK YERLER VARKEN NEDEN BU OYUNLA UGRASIYORSUN NEDEN SANAL DÜNYAYI SECTİN BANA BURDAN STATÜDEN BAHSEDECEĞİNE GİT BİRAZ ÜNİ ARKADASLARINLA RİO SOKAKLARINDA PLAJLARINDA GEZ DOLAS SOSYALLEŞ DUYGUCUM İÇİNE KAPANMA ..
Yazıyı dikkatli okursan sevinirim Sao paolo dan rio ya arabayla gittik.O kadar da saf değilim.Türkiyeden ucakla gittiğimi nerde söylemişim acaba.Sende anlama kıtlığı var heralde.Neyse ister inan ister inanma bu gerçektir.Duygu uslanırsan ugrasmam senle.Sadece uslan biraz.Oke Bşarılar loncanada hadi kardeşim cici kız ol bnde sana bulasmıyım anladım mı beni !
Reader
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Reader Senın Benle Uğraşman Icın 1 'nci Benım Kadar Gezmıs Olman Lazım..
2'Cisi Benım Kadar BılgıLı Olman Lazım..
Son Olarakta Sen Önce Aynada 1 Çapına Bak,Kımım neyım dıye 1 sorguLa sonra Bana CiciLi MiciLi AğzıyLa Konus..
Şimdi yoL aL 1 Daha Görmıyım Benım Hakkımda Yorumunu..
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Reader yazdı:Duygu benim duyduklarıma ve gördüklerime göre erkeksin.Daha önce bir kaç kişi senin erkek oldugunu iddia etmişlerdi.Ben onların yalancısıyım diyebilirim.Ancak son zamanlarda sende bir asilik,aqresiflik,hırçınlık görüyorum herhalde senle çok ugrasıyorlar ugrasılcak bi insansın sanki sana göre çekemiyorlar diye görebilirsin.Ama sorunu birazda kendinde aramalısın.Konulara baktım çoğunda yorumun var.Özellikle bir loncanın konusuna saldırıp duruyorsun.Ve ilk konularıda senin yüzünden kapanmıs.Uslanmıyacakmısın anlaşılan.Sen aslen nerelisin.Daha önce görmüştüm öğrenimini ve yaşantını Rio De Janeiro ' da geçiriyormuşsun.Bu oyunu orda filan mı gördünde başladın sen.Meraktan soruyorum ha altında baska birşey arama Neyse Sen daha önce gördüm Rio De Janeiro yu yanlış yazan sen ne statüsünden bahsediyorsun acaba.Sana inanılmaz ama inanılmaz ilginç gelecek biliyorum.Eminim ki inanmayacaksın.Bu kadarda olmaz dedirttirecek bir şey söyliyecem.Amcam şuan kendisi Sao Paolo da yaşamakta.Ve ben bu geçen yaz oradaydım.Bir kaç dostumuzun tavsiyesi üzerine Rio De Janeiro yu gezmeye gittik.Yalnız uçakla değil ha.Arabayla gittik çünkü o güzellikleri yolda giderken görmek istedik.Merak edersin belki amcam orada bir tekstil firmasında çalısıyor.Her neyse rio de janeiro ya vardıgımızda gerçkten kücük ama şirin bir şehir oldugunu gördük.İnanılmaz bir plajı var.Hava 25 derecenin altına inmiyor.Gerçekten güzel bir seyahatti beni en çok etkileyen ise o isa heykeliydi.Rio de janeiro nun en yüksek tepesine yapılmıs gercekten çok güzeldi oraya gidene kdr gerçekten uzun zaman sürdü çok yüksekte çnkü.Sen oraya gitmişsindir insallah eee Rio de janeiro da yasayıpta oraya gitmemek olmaz.Nasıl oradaki plajda filan belki sana raslamısımdır.Şimdi resim albümünden resimlerine bakacağım.Belki görmüşümdür ne olur ne olmaz.Suan istanbul beşiktastayım ama yazın tekrardan sao paolo ya gelmek istiyorum amcamla birlikte yolumuz birdaha Rio de janeiroya düşerse sana bir merhaba demek isterim.He senin üniversitenin ismi ney ? veya oturdugun adres filan hadi adres vermede mahalle ismi filan.Yada bu yaz gerçekleştirilecek rio karnavalında bulusabilir miyiz ? peki sen hiç rio de janeiro nun o keskin ve acı kahvesinden içtin mi ? Rio nun en yüksek tepesine yapılan o isa heykeline gittin mi ondan sonra gel buraya STATÜ Den bahset.Sen duygu hanım sen RİO DE JANEİRO ' DA O KADAR EĞLENİLCEK ZAMAN GEÇİRİLCEK YERLER VARKEN NEDEN BU OYUNLA UGRASIYORSUN NEDEN SANAL DÜNYAYI SECTİN BANA BURDAN STATÜDEN BAHSEDECEĞİNE GİT BİRAZ ÜNİ ARKADASLARINLA RİO SOKAKLARINDA PLAJLARINDA GEZ DOLAS SOSYALLEŞ DUYGUCUM İÇİNE KAPANMA ..
meranda kime güveniliyorki :D
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Yurt dışında Türkçe karakter kullanılabiliyo mu ?
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

kfat4 yazdı:Yurt dışında Türkçe karakter kullanılabiliyo mu ?
windows tukceyse klavye oluyor donatılarda oradan yazılabılıyor.ayrıca laptopum asus f3jc amerıkan ama ıdare edıyorum :)
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
Kullanıcı avatarı
pusuu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen pusuu »

en azından bayan olmasada çocuk oldugunu gözlemlersiniz yetişkin ve kendine güvenen biri kendini ispatlamış biri böyle konulara cevap vermez en azında oyun geçmişimle ben bunu gözlemledim :)
Kullanıcı avatarı
kiyametxbaskan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

pusuu yazdı:en azından bayan olmasada çocuk oldugunu gözlemlersiniz yetişkin ve kendine güvenen biri kendini ispatlamış biri böyle konulara cevap vermez en azında oyun geçmişimle ben bunu gözlemledim :)
Pusuu =) Ben Çocuk olsam emın ol böyle bazen dıkkatlı konusmam =) ıyı oku yazdıklarımı ve kanaat getırırken yorum yaparken tartarak yap.
Kım çocuk kım erkek kım bayan kım emo kım bılmem ne (şahsı görusurudur yapısıdır) dıye dusunuyorum
Resim
LODOS RÜTBE
Resim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Merhaba;

Böyle şeyleri tartışmakla elinize ne geçiyor.Ha erkekmiş ha kız ne farkeder.Kızım diyorsa kızdır uzatmanın alemi yok.Bir arkadaşın yorumunda gördüm face de resimleri filan varmıs kızmış yani öyle diyorlar.Kanıtıda varmış.O yüzden tartısmayın artık bu konuyu.Hem erkek olsa ne olucak.Duygunun biraz agresif , hırçın oldugu herkes tarafından biliniyor.Ama damarına basılmadıkça kimseye bulasmazdır.Öngörüm bu sekildedir.Duygu takma kafana bosver ama son zamanlarda gözlemlerim doğrultusunda seninde bir kaç yanlışın oldu bnden söylemesi düzeltmen gereken baya bi hatan birikdi ona göre.Ben kaçtım hepinize iyi forumlar :)
EXCELLENCE
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön