Öncelikle bu konuyu isteyen istediği gibi anlayabilir.
Ben birçok sunucuda aynı karakterle farklı nicklerle oynamış Emin.
Amacım kesinlikle hava atmak değildir; beni büyücü vs büyücü de hala yenebilen kimse yok,vs den kazandığım paranın haddi hesabı yok .Diyeceğim odur ki keşfedilmemiş yetenekleri arıyorum ; beni yenebilecek büyücü arkadaşlara sesleniyorum;Eminönü sunucusunda heypaRdon nicki ile oynamaktayım.Beni yenebilen büyücü arkadasa karakterimi hediye edeceğim.
izdirapgrafik yazdı:Eminönü'ne ne zaman geldin ilk defa böyle bir nick duyuyorum.
4 gün felan oldu. merandan 4 5 kişi geldik.tabi ben eminönünün eskisiyim Battalgazi .. nick BAKİİ idi.. :arrow:
Seni değil konuyu açan arkadaşı kastetmiştim sorumda ama BAKİİ ismini hatırlıyorum.Bu arada açıldığı günden bu yana oyuncusu olduğum şu oyunda düello sisteminin sadece şansa bağlı olduğunu söyleyebilirim.Çünkü eşyalar tek tip,yetenekler tek tip.Övünülmesi gereken bir durum değil fikrimce.
izdirapgrafik yazdı:Eminönü'ne ne zaman geldin ilk defa böyle bir nick duyuyorum.
4 gün felan oldu. merandan 4 5 kişi geldik.tabi ben eminönünün eskisiyim Battalgazi .. nick BAKİİ idi.. :arrow:
Seni değil konuyu açan arkadaşı kastetmiştim sorumda ama BAKİİ ismini hatırlıyorum.Bu arada açıldığı günden bu yana oyuncusu olduğum şu oyunda düello sisteminin sadece şansa bağlı olduğunu söyleyebilirim.Çünkü eşyalar tek tip,yetenekler tek tip.Övünülmesi gereken bir durum değil fikrimce.
kardeş 4 5 gün önce heypardon geldi.. 3 gün öncede ben tekrar döndüm eö ye .. beraber geldik dikkat et biraz '' merandan 4 5 kişi geldik '' derken 2 mizide kast ediyorum.
büyücüde vs şansa bağlı değildir.kimisi büyü bozamaz.elektirik 1 puan olur şaşırtır.kimisi geç zihin atar. bir sürü yetenek kombinasyonu var büyücüde asla TEK TİP değildir. :arrow:
şerruh a sorabilirsin iz , zamanxd ye sorabilirsiniz kim yenmiş vs lerimizi ,ferhat cık 39 da attığımiz vs leri mi yazdın aslanım ,madem beni yeniyorsun uz buyurun ferhat ve kemalizm aynı sunucuda yız atalım vs.
noldu daha yenebilen yoktu ? yok sana ferhat 39 da yenildim şunda yenildim felan hayırdır tırrakk hala yenebilen yok sözüne noldu .bide diyon umreye hacca gittim YALANCI ADAMIN TEKİSİN LAN SEN SENİN GİBİ ADAMIN