ŞAN-I HÜKÜMDAR TASARIM YARIŞMASI BAŞLIYOR !
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Re: ŞAN-I HÜKÜMDAR TASARIM YARIŞMASI BAŞLIYOR !
Yarışmada 'Acaba hangisi ?' dediğimiz bir çok eser var. Fakat görsel bölümü için bunu söyleyemeyeceğim. Rekabet açısından yarışma uzadı. Denge sağlanıp güzel eserler geldiği zaman sonuç belli olur. Tekrar başarılar. Teşekkür ederiz
- Turker82
- İri Fare Avcısı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
güncell ..!
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
Meran sunucusunda saygın 3 kişiden oluşan juri yakında konu üzerinden açıklanacaktır. Yarışma hala devam ediyor....
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bi cevaplara bak.%50 sinde post kasıyorsun dakabir guncel yapıyorsun konuyu.Senin yuzunden dıger konular onemini yitiriyior.Kaç kere post kastın 15 10 tane guncel yazdın.Yeter artık zorlama cevap yazan yok kapa konuyu bitir yarışmayı acıkla kazananlrı bu kadar zorlama loncanın adını duyan yok bilen yok kimse ugrasamıyor kaç saat guncel yazma gm ler bunu gormuyor mu gm lern boyle guncel yazıp post kasanları banlama yetkisi var
Üstü Kalsın... 

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
umutabi yazdı:Bi cevaplara bak.%50 sinde post kasıyorsun dakabir guncel yapıyorsun konuyu.Senin yuzunden dıger konular onemini yitiriyior.Kaç kere post kastın 15 10 tane guncel yazdın.Yeter artık zorlama cevap yazan yok kapa konuyu bitir yarışmayı acıkla kazananlrı bu kadar zorlama loncanın adını duyan yok bilen yok kimse ugrasamıyor kaç saat guncel yazma gm ler bunu gormuyor mu gm lern boyle guncel yazıp post kasanları banlama yetkisi var
saçma salak bi lonca ya kim takar bende post kastım burda buda 2. oldu
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
Senin gibilerin millete sövüp ondan sonra haksız yere susturuldum yönetim şöyle böyle gibisinden konular mı bundan önemli ? Evet belki de loncamın adı duyulsun diye yapıyorum. Senin gibi gereksizler de uzak dursun burdan. Verdiğim ödülleri kazanmak isteyen onca eser geldi, yarışma son bulduğunda da vereceğim tek tek. Seviyesizliğin lüzumu yok.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Konuyu güncel tutmamızın amacı konu sabitlenmediği için konuyu biz güncel tutuyoruz. Bir çok kişi cevap atmadan eser gönderiyor. Bu yüzden konu güncelliyini yitire biliyor.harkonen Kim takar dediğin etkinliğe 50-60 yakın katılım oldu. Eleştirilerinizi daha düzgün bir dille gitirirseniz iyi olur. Konumuzun tartışma ortamına dönmesini istemiyoruz.harkonen yazdı:umutabi yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
[İçerik Silinmiştir.] UltoR

- umutabi
- FareAdam Düşmanı
pardon? Ne zaman ben kufur etigim için konu açtım soylebilirmisin? Kimse yazı yazmıyor dakabr cevap atıyonuz katılmak isteyen olsa zaten konu kendilinden guncel olur gazi bu arada nasıl konu sabitlensin ne bicim bi zekan var kendini cok bi şey sanıyonuz sanki resmi konu bumaxxperfect yazdı:Senin gibilerin millete sövüp ondan sonra haksız yere susturuldum yönetim şöyle böyle gibisinden konular mı bundan önemli ? Evet belki de loncamın adı duyulsun diye yapıyorum. Senin gibi gereksizler de uzak dursun burdan. Verdiğim ödülleri kazanmak isteyen onca eser geldi, yarışma son bulduğunda da vereceğim tek tek. Seviyesizliğin lüzumu yok.
Üstü Kalsın...