SEVGİLİ ARKADAŞLAR VE DEĞERLİ YÖNETİM
BELKİDE ŞU AN İKV NİNİ EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ BU KONUDAKİ ANLATTIĞIM ŞEYDİZ BU YÜZDEN AZICIK VİCDANINIZ VARSA OKUYUN VE DESTEK VERİN :idea:
Bildiğiniz gibi yaklaşık 1,5/2 sene önce ikvmize grup bölgeleri geldi.Geldiği günden bu yana bir çok eleştiri aldı ve Hala eksikleri var ve ben bu konuda buna değinicem.
grup bölgeleri geldiğinden beri Savaşçılar İşşiz kaldı ,dışlandılar ve savaşçıların hepsi item dizemeyince oyuna veda etmek zorunda kaldı buna ben de dahildim
Yaklaşık 1 sene önce grup bölgelirine girmeye çalışıyodum Yükseltilmiş latifim vardı Ayım var dı Full farabi solucan bir şekilde tank olarak grup bölgelerine girmeye çalışıyodum ancak ne kadar uğraştıysamda nerdeyse hiç denecek kadar az girdim ve bu olay beni hasta edince oyunu bırakma kararı aldım... :evil: :evil:
Şimdi 3 gün önce oyuna bir girim diye tekrar kurdum ve girdim klan savaşları felan yaptım ve oyuna yeniden aşık oldum.
Ancak hala aynı sorun devam ediyor;
Oyunu yarısını full itemli arkadaşlar içeriyor yarısınada grup bölgelerine girmek isteyen savaşçılar içeriyor
Bakın benim Savaşçı hesabmda full yücelen-halit dizili set ve full farabi solucan dizili setim var bunun yanında latifim ve ayımda var yani ben kasabilcek herşeyi kastım full üstümü dizdim ama şimdi grup bölgölerinden düşen itemlere ve grup bölgelerindeki görevleri yapmaya ihtiyacım var bun için tekrar tank konumuna geçtim ve tekrar nolur gruplara alın diye yalvarmaya başladım ama nafile, hiç bir şey değişmemiş büyücüler kendilerini kral zannediyor grup bölgelirini kendileri bitiyorlar, savaşçılara çöp muammelesi yapıyorlar(sözüm meclisten dışarı) :?
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum :arrow:
Bugün migrata girmek için bir büyücü arkadaşa gruba alırmısın dedim, yok dedi savaşçı lazım değil ejderli büyü lazım dedi, bende bari bir kere alsanda görevlerim var onları yapsam dedim belki zırh düşürürüm dedim
onun bana cevabı şu oldu"SEN SAVAŞÇISIN SENİ GRUBA ALMAZLAR SEN ÇEMBERLİ TAŞDAN DÜŞEN İTEMLERİ ÜRETMEYE ÇALIŞ YOKSA HİÇ BİR İŞE YARAMASSIN!" :evil: :evil: :evil:
Şimdi savaşçılar ne yapsın benim eskiden yaptığım gibi oyunu bıraksınlar mı ? BENİM ÖNERİM ŞU ; :arrow:
Örneğin grubu topladınız grupta 5 büyücü ve 1 şifa var ve sizde tam girecekken şöyle bir yazı çıkabilir "GRUP BÖLGERİNE GİRERKEN YANINIZDA HER KARAKTER SINIFINDAN EN AZ 1 TANE BULUNMASI GEREKİR"
Böylece grup bölgerinin her birine en az bir savaşçı girebilir. :|
BU BÖLGERİN ADI GRUP BÖLGESİ OLDUĞUNA GÖRE HER SINIFIN BU BÖLGEYE GİRMEYE HAKKI OLMALI!
BUNU YAPMAK ÇOK ZOR DEĞİL YÖNETİM ! BİZ BU OYUNA OYNAMAK İÇİN PARA VERİYORUZ AMA OYNAYAMIYORUZ BUNA ACİLEN BİR ÇÖZÜM GETİRİLMELİ !
ark. ortam yapmak sizin elinizde ortam olamyınca girmek zor oluyor mesela siz sunucunuzda sürekli küfür edip milleti dolandırıyorsanız giremezsiniz ama efendi durunca zaten kendiliğinden ortam oluyor
Ortam da bir yere kadar işe yarıyor.Tek çare çaresizlik.Artık büyücülerde de büyük bir sıkıntı başladı.Fiziksel olamıyorsan Çemberlitaş'a giremiyorsun.Radikal çözüm ya da alternatif getirilmesi şart.
ortam yap diyorsunuz fakat ortam plus paketsiz olmuyor ve işe yaramıyor örnegin ben gruptan bir kişiyi tanıyorum o beni gruba alıyor fakat diğerleri beni istemiyor bu çok başıma geldi ayricaben milli sporcuyum ve yaz aylarında benim hep kamplarim oluyor benim 10 gün sonra 2haftalık bi kampım var ondan sonra eve gelicem 1 hafta dinlenicem tekrar 2haftalık kampa gidicem böyle olunca plus paket almak çok saçma oluyor
Oyun bölgelerden kurtulup eskisi gibi bireyselliğe dönmediği sürece kimse kusura bakmasın bu oyundan bir halt olmaz. Şimdi herkes de aynı itemler aynı efsunlar dizili. Ortada rekabet yok şans var. Eskiden öyle miydi ? Karşındaki kişinin itemlerini ws atana kadar bilemezdin. Sen mag dizerdin o gül dizerdi. Ayrıca canın sıkılınca gider tek başına item kasardın. Hem canın sıkılmaz hem kafanı dinler hemde kendine özel eşya düşürüp ya karakterini geliştirir ya da para kazanırdın. Şimdi mahkum kılınmış oyuncular saatler sonucu bir bölgeye. Sonucunda oyunu bırakanlar , şikayetçi olanlar . Devam edenler arasında zaten bir süre sonra hiç fark kalmıyor. Yıllarımı bu oyuna vermiş birisi olarak söylüyorum gerçekten bizler için önemli bir yeri olan İkv'yi bu hallere getirmeleri beni çok üzüyor. Yazık.
aslında yeni düzenlemelere ihtiyacımız var bunun için yönetime baskı yapmak zorundayız yakınmak yerine çözüm üretmek gerekir ben kendimce fikirlerimi söyleyeyim
Grup bölgelerinde sınıflar arası dengenin olmamasının nedeni savacı sınıfına ait özel yeteneklerin gblerde çt hariç pek gerekli olmaması sığınakta özellikle savaşcı sınıfına hiç gerek kalmıyor bunun için bir kaç düzenleme gerekiyor şifacılar migratta yaratıklar junon diyince ck atıyor savaşcınında özel bir yetenegi kullanmasını gerektiren düzenlemeler yapılabilir bu grup bölgelerini dahada zorlaştıracaktır ancak bu sorunda bence çözülmüş olacak savasçı sınıfına ait yetenekler bence elden geçmeli tekrar düzenlenmeli mesala zihin toplama gblerde nerde kullanıyor sadece cent keserken (ctyi ayrı tutuyorum) yada şifacıların can kurtaran yeteneği gibi bu yetenek olmadan ilerleyebilmenin çok zor olacağı yetenekler gerekli savaşçı sınıfına
Tabi biz yıllardır istiyoruz bu tür değişiklikler ancak şuana kadar bu tür değişikliklerin yapıldıgı görmedim şu dükkan ve akçe çıktı çıkalı bu tip sorunlar görülmez oldu savaşcılar gb ye giremiyoruz dedikçe adamlar görmezden geldi ne var ne yoksa dükkan oldu yeni gelen eklentiler hep ücretli yada akçe almaya zorlayan eklentiler tabi bunlar olsun buna ihtirazımız yokda birde şu oyuncuların sorunları çözecek güncelemeler yapsalar gbler geldi geleli yazılıyor bu konu oyun cıktı çıkalı yazılıyor şu meşhur ekran kararma sorunu ama hala devam ediyor bunun gibi onlarcası var ve hiç bir çalışma yok ben artık bu gibi şeylerden ümidimi kestim bu tip yenilikler düzenlemeler küçük bir ihtimal yeni lw ile birlikte değişebilir yoksa sanmıyorum topkapı yok karelitaşla falan düzenleme yapmazlar ne kadar daha para alabilriz oyunculardan hep onun hesabındalar yani kısacası bu daha uzun süreler devam eder
tramp yazdı:ortam yap diyorsunuz fakat ortam plus paketsiz olmuyor ve işe yaramıyor örnegin ben gruptan bir kişiyi tanıyorum o beni gruba alıyor fakat diğerleri beni istemiyor bu çok başıma geldi ayricaben milli sporcuyum ve yaz aylarında benim hep kamplarim oluyor benim 10 gün sonra 2haftalık bi kampım var ondan sonra eve gelicem 1 hafta dinlenicem tekrar 2haftalık kampa gidicem böyle olunca plus paket almak çok saçma oluyor
plussızda oluyor ama bazen birazda şans gerekiyor mesela 2 3 defa aynı grubla sığınağa girdin ve hata yapmadın o zaman o grub sürekli seni ara ve sonra ark. olursun ortam böyle yapılır yani plus şart değil
guruba gelen büyücü gurupta savaşçı görünce cıkıyor guruptan.
es kaza dışarda fark edemeyen büyücüler bolgeye gırdıkten sonra fark edınce savaşçıyı bolgeden cıkıyorlar.
Kenanın ve junonun zehirini sadece savaşçılar bozsa sanırım bu sorun ortadan kalkar.