Merhaba
Geçmiş olsun öncelikle bu olayın bir benzeri benimde başıma gelmişti. Hotmail hesabım bir kişi/kişiler tarafından ele geçirilmişti ve forum.istanboyun.com'un güvenlik bölümünden bu konu ile alakalı [GM]Voyant' ın yapmış olduğu açıklama gözüme çarptı detaylı istenilen bilgi forumunu doldurduktan sonra hesabımı başka bir hesaba akçe plus silah yükseltmeleri vs. ürünler ile aktardılar sağolsunlar tek yapman gereken
[quote]Sunucu:
Aktarılan karakter adı:
Aktarım Tarihi:
Karakterin ilk bulunduğu hesap (Oluşturulduğu üyelik):
Aktarılan karakterin değiştirildiyse önceki adı/adları:
Karaktere yüklenmiş özellikler (Kasa Erişim, Lonca Pasaportu vb.):
Karakterde Silah Yükseltme yapıldıysa yükseltilen Silahın Adı:
Kaynak Üyeliğe Ait Bilgiler
Adı Soyadı:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun Cevabı:
Kaynak üyeliğe yüklenmiş E-pin kodu:
(Doğrulama için E-Pin kodu aktarım tarihinden önce hesaba yüklenmiş olmalıdır. Eğer elinizde E-Pin kodu bulunmuyorsa Mobil Ödeme ile aldığınız kodlar için başvuru tarihi ve GSM numarasını yazmanız yeterlidir)
Kaynak üyeliğin şu andaki şifresinin 1.3. ve 5. karakterleri:
Mail hesabı yitirilmiş veya GSM hattı kapatıldığı için şifre değiştirilemiyorsa doğrulama için şu bilgiler istenir:
Bu tip konulara malesef forumdan destek veremiyoruz. İKV Destek/İletişim kanalımızdan Üyelik bildirim başlığı ile probleminizi dile getiriniz.
İyi forumlar.
@ProtectorDragon
Vermiş olduğun cevap sence tatminkar bir dildemidir kendini aynaya bakıp yargılarsan sevinirim.. Sonuç olarak 3 kere düşünün 1 kere konuşun laf olsun diye her konuya yorum yapmayın forumdan bu konulara destek veremıyoruz fakat destege şu tarz forum ile başvurun olumlu/olumsuz sonuç yanıt alabileceğini söylüyebilirdin.
İyi forumlar , İyi oyunlar [/center][/b]
Barış ben bu bilgileri nereye atacam[/quote]
Ben carı caldırmadım sade carın kayıtlı oldugu e postayı unutum ne yapmam lazım aktarmam için S