LEPRECHAUN hakkında.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: LEPRECHAUN hakkında.

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Bu arada:

Hangi mesaj için ceza aldığını biliyorsun sanırım. Mevlana'nın "Ben ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok , ne elbiseler gördüm içinde insan yok. " sözünü çirkin bir şekilde değiştirdin. İnsanız hata yaparız , yapacağız ve forum yetkililerin görevini yerine getirmesi gerekiyor. Başbakanı göreve davet ettiğim için forum hesabım sınırsız kapatılmıştı. Hiçbir itirazın sonuç vermeyeceğini bilmeni isterim ;)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
AkabellO
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: LEPRECHAUN hakkında.

Mesaj gönderen AkabellO »

Merhaba,

İKV Resmi Forumları üzerinde yaşadığınız sorunları yahut İlgili durumla yanlış bir moderasyon uygulandığını düşünüyorsanız bu form ile İKV Destek Takımı’na iletebilirsiniz.
İKV İletişim / Destek Forumu üzerinden Bildirim Tipi: "İKV Forum Destek" seçiniz. Sorununuzu belirtip ilgili durumu açıklayabilirsiniz. Yanlış bir uygulama varsa gerekli moderasyonun uygulanacağından emin olabilirsiniz.
İKV İletişim / Destek Forumuna :arrow: http://istanbuloyun.com/support.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

Forum Kuralları Madde 5: İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Ayrıca Tehdit içerikli mesajlarınız nedeniyle forum hesabınız 7 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.

Konu kilitlenmiştir.

Bilginize daha dikkatli olmanız dileğimle.

İyi forumlar.

Resim
Online Davetiyeni Almayı Unutma!

ResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön