Merhaba,
Anka Sunucusunda oynuyorum ve loncasızım malesef. Oturduğum şehirde (Konya) İKV Çemberlitaş Kutu alım yerleri evime çok uzak yerlerde. Dolayısıyla Plus'ımı dükkandan alıyorum. Bu nedenle de lonca lisansı alamıyorum ve loncaya katılamıyorum. Eminim aynı sorunu yaşayan çok kişi vardır. İKV yönetimi ilerde dükkana Lonca Lisansı koymayacak mı? Koyarsa ilk alanlardan alırım.
Lonca Lisansı Sorunu
-
update012
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Lonca Lisansı Sorunu
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Re: Lonca Lisansı Sorunu
Kaedeşim Sorunun Nedir Senin ???? İKV Çemberlitaş Kutu ile bedava (!) verilen bir özelliği sen dükkanda AKÇE ile istiyorsun... Senin gibi düşünenlerin sayesinde çok kulanılan ve ucuz olması gereken materyaller dükkanda fahiş fiyatlardan satılıyor.Sen en iyisi KUTU yu Üyelikal.com dan sipariş et PTT havalesi ile.Forumda bunu nasıl yapacağında mevcut.Fuzuli yere bedava olan birşeyi paralı yapmalarını istemeye hakkın yok!!!! Paran bolsa taksi tut git nerde satılıyorsa kutuyu ordna alllll.......
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
-
update012
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Bedava mı satılıyordu? Ben yüklenince e pin seri numarasıyla o da yükleniyor sanmıştım. Kusura bakmayın.
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
3 Aylık ÇEMBERLİTAŞ KUTU e pinini yüklediğin zaman 3 aylık plus ve lonca lisansı yükleniyor.
2 si tek e pin yani ayrıca lonca lisansı e pini diye birşey yok.
kardeşim 30 tl ye gene plus kasa erişimi +5 yetenek satsınlar dükkandan. o plusu yükleyince de lonca pasaportu gelsin.Burak8154 yazdı:Kaedeşim Sorunun Nedir Senin ???? İKV Çemberlitaş Kutu ile bedava (!) verilen bir özelliği sen dükkanda AKÇE ile istiyorsun... Senin gibi düşünenlerin sayesinde çok kulanılan ve ucuz olması gereken materyaller dükkanda fahiş fiyatlardan satılıyor.Sen en iyisi KUTU yu Üyelikal.com dan sipariş et PTT havalesi ile.Forumda bunu nasıl yapacağında mevcut.Fuzuli yere bedava olan birşeyi paralı yapmalarını istemeye hakkın yok!!!! Paran bolsa taksi tut git nerde satılıyorsa kutuyu ordna alllll.......
neden insanların kazık yemek istediğini düşünüyorsunuz.
ben kutu bulamıyorum şahsen 2 seferde gelmeyen e pinden sonra da üyelikal dan almaya niyetli de değilim.
dostum konya'da şuan da satılan tek yerde de kutu yok yani yakın olsan da alamazsın.update012 yazdı:Merhaba,
Anka Sunucusunda oynuyorum ve loncasızım malesef. Oturduğum şehirde (Konya) İKV Çemberlitaş Kutu alım yerleri evime çok uzak yerlerde. Dolayısıyla Plus'ımı dükkandan alıyorum. Bu nedenle de lonca lisansı alamıyorum ve loncaya katılamıyorum. Eminim aynı sorunu yaşayan çok kişi vardır. İKV yönetimi ilerde dükkana Lonca Lisansı koymayacak mı? Koyarsa ilk alanlardan alırım.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Üyelikal.com dan alışverişlerimde hiç sorun yaşamadım şu ana kadar kredi kartı ile alıyorum.
Üyelikal.com dan almanızın şöyle bir avantajı var; karakteriniz veya hesabınız çalınırsa daha önce yüklediğiniz e pinleri yüklediğiniz tarihle birlikte herzaman üyelikal.com üzerinden bakabilir ve hesabınızın size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz.
Bu arada küçük bir detay; üyelikal.com üzerinden 29.90 Tl olan kutu Bonus kartla 29.00 Tlye geliyor 90Kr bonus veriyor
Üyelikal.com dan almanızın şöyle bir avantajı var; karakteriniz veya hesabınız çalınırsa daha önce yüklediğiniz e pinleri yüklediğiniz tarihle birlikte herzaman üyelikal.com üzerinden bakabilir ve hesabınızın size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz.
Bu arada küçük bir detay; üyelikal.com üzerinden 29.90 Tl olan kutu Bonus kartla 29.00 Tlye geliyor 90Kr bonus veriyor
Öyle Yapana Kadar Üyelikal'dan 30 TL'ye Çemberlitaş Kutu Alabilirsin.Aldıktan sonra Anında Sana Kodları Veriyolar.Boşu Boşuna Akçe Alıyorsunupdate012 yazdı:Merhaba,
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

Cloutier yazdı:Üyelikal.com dan alışverişlerimde hiç sorun yaşamadım şu ana kadar kredi kartı ile alıyorum.
Bu arada küçük bir detay; üyelikal.com üzerinden 29.90 Tl olan kutu Bonus kartla 29.00 Tlye geliyor 90Kr bonus veriyor![]()
Anlatmaya çalıştığımız detayy !!!!! ANLAYANA !!1
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: M İ R
Üyelikal dan almayın 3 aylık kutu aldım kullanılmış çıktı günlerdir telefonlara çıkmıyolar maillere bakmıyolar İKV desteğe mesaj attım bize ne diyolar. 15 gün süresi dolsun Tüketiciler derneğine başvurmayı düşünüyorum.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:Cloutier yazdı:3 Aylık ÇEMBERLİTAŞ KUTU e pinini yüklediğin zaman 3 aylık plus ve lonca lisansı yükleniyor.
auril & DoubleLift