SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Prince666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !

Mesaj gönderen Prince666 »

Siz aklı başında insanlarsınız, biraz uzun bi konu olucak ama okumanızı gerçekten istiyorum, şu an aklımda 2 3 şey dışında hiçbi şey yok ve biraz doğaçlama ile bu konuyu açtım.

Arkadaşlar beni bu oyundan soğutan şey aptallıktır, bu hitap belli kişileredir evet fakat o kişiler şunlardır demicem, bu oyunu oynayan çok aklı başında selim insanlar var ve oyunun tek ilgi çekici yanıda bu, bakıyoruz ulan 5 yıl oynamışım ben elimde var bi şeyler çarlar vs tamam gelmişim bi yerlerede karşılığını düşünüyorum, o kadar çemberlitaş itemi o kadar zaman o kadar uğraş o kadar paranın karşılığını düşünüyo insan, dimi yani, hadi bunun cevabını hep birlikte içimizde şöyle bi düşünelim lan acaba neymiş karşılığı, ben aklıma geleni söyleyim, dostluk.. haksızmıyım ? değilim, tamam çok iyi dostlar edindi insan ne biliyim sırf o dostlar için oyuna giriyosunuz felanda, lan o dostlarınızla oyunda hapishane hayatı yaşamanıza gerek yok bi kere, lan o kadar aptal bi oyunki bu bu oyunun düzene gelmesi bakın iyi olması demiyorum düzene gelmesi bile bir mucize olacaktır, başka oyunlara bakıyorum elin wolfteamı mesela iğrenç bi oyun lan hakkaten berbat ama nasıl oynanıyo anlatamam, metin2 den hiç bahsetmiyorum allahın anime fırlaması bi şey, bizim oyun onlardan dahamı iyi ? değil, bizim oyun onlardan dahamı çok oynanıyo ? oynanmıyo, ama o oyunlarla bizim oyunlar arasındaki en büyük fark o oyunlarda yenilikler haftada bir gelirken bizimkinde senede bir geliyo, oda iyi kötü tabi değerlendiriliyo, peki biz bu oyundan başka ne kazancımız var, çarını satıp paramı kazanıyosun ? gidip bi iş bulsan daha çok para kazanırsın ve o işte kız arkadaşta bulursun erkek arkadaşta bulursun, al sana dost bulucak başka yer, o kadarda takılmayın yani ikv dostluğuna oda bi sınıra kadar bi yere kadar yani, sonra bide şu açıdan bakalım, bu oyundan hep şikayet ediliyo oyuncular kriz içinde fakat yönetim kapitalist oynamazsan oynama bize muhtaçsın diyo kendimi kapitalist bi devletin içinde gibi hissediyorum abi ve DEVRİM ZAMANI ! evet aynen öyle çok ciddi bi şekilde açıklıcam, konuya bi şurdan giriyim, ben xPrince aslında diğer üyeliğimden yazma planımdaydım bu yazıyı ama az önce diğer üyeliğim sansür çerçevesi içinde yazdığım küfürlerden dolayı 14 gün engellenmiş, tabi bu yazı bitsin bide forum yöneticilerine sövücem o ayrıda bunu gerçekten artık içimde tutmak istemiyorum ya, abi bırakın artık şu mantığı bu oyuna bağlı değilsiniz siz hasta değilsiniz bu oyun size gerektiği kadar karşılık vermiyo, yeni paragraftan devam edicem.

Bi kere dediğim gibi siz akıllı insanlarsınız ben bunu görüyorum hepiniz, kendini özenti gibi gösterenlerde akıllı direk özenti olanlarda akıllı ama göstermiyolar, biraz aklınızı kullanın bugün oyuna girmeseniz nolur ? şimdi bu yazıyı okuduktan sonra oyuna girmeseniz nolur ? canınızmı sıkılır ? ben bu yazıyı gece yazıyorum tamammı gidin uyuyun gece uyuyanlar için, uyumazsanız illegal şeyler yapın sonra ne biliyim film izleyin sonra daha derin şeyler isterseniz piyasa birçok oyun var onları deneyin indirin abi bilgisayarınızda ikv den başka oyun olmıcak diye bi kaide yok, sonra benden örnek veriyorum, benim hayatım müziktir tamammı, müziksiz yaşayamam ben metal müzik konusunda birçok şey yapmış ve yapma planında olan bi insanım ve her türlü rock/caz/nu-metal/ tarzı şarkılarıda dinlerim çünkü bi ortamda şu şarkıyı biliyomusun denildiği zaman ben bilmiyorum diyemem öyle birisi olamam yani, sizde gidin müzikle uğraşın en azından dinleyin, liseli arkadaşlara sesleniyorum gidin bi gitar alın abi tamammı akdeniz akşamları felan ucundan bi tutturun alın size kız arkadaş çevresi zaten gerisi gelir, biraz bilgisayar başından kalkın lan cesur olun ve hatta ve hatta şu kadar kesin konuşuyorum bakın şu an şu saniye bu yazıyı okuyan sizler erkek veya kız hiç farketmez hoşlandığınız sevdiğiniz aşık olduğunuz birisi varsa ve açılmakta sorunlarınız varsa açılmayan transeksüel olsun lan, çok büyük laf ettim abi lan gidin o karşıdakine açılın içinizde ne varsa manalı manalı anlatın olumsuz cevap alırsanız vazgeçmeyin olumlu cevap alırsanız ilerleyen zamanlarda sıkılmayın kalkın oyun başından oyuna bağlanmış sizlere sesleniyorum bu oyun size hakkınız olan şeyleri vermiyo siz daha çok şey hak ediyosunuz siz iyi insanlarsınız bu oyun çerçevesi içinde kalmayın kapitalistlere kendinizi ezdirmeyin devrimi önce içinizde aklınızda yapın sonra dışarı yansıtın, yansıtacağınız şey ise çok bi şey değil oyunu açmıcaksınız, zormu ? lan zormu lan ? harbi diyorum şu lanet oyuna girmemek zormu ?? abi hakkınızı alıcağınız daha güzel şeyler var inanıyorum, fazla tekrarlıyorum kendimi neyse, ben gerçekten şu an çok sinirliyim sansürlü böyle ortasına * koyduğun küfür yüzünden 14 gün hesabım engelleniyo, ben zaten oyunu bırakma sınırında olan bi insanım bu benim tepemin tasını daha çok attırır abi lan siz 14 gün benim hesabımı engellediniz çokmu bi tarafınız kalktı lan ne kazandınız asıl kaybeden sizlersiniz, bakın arkadaşlar bu sözüm yönetimeydi şimdi sizlere konuşuyorum sizlerde hakkınızı alacağınız sizlerle ilgilenicek duyarlı yöneticilerin olduğu oyunlar var tamam mı, onlara bi göz atın diyorum sadece, seveceğiniz oyunu bulabilirsiniz inanıyorum, bu oyuna yarın girmemek zor değil, çevrenizdekilere "ikv çok güzel lan" diyerek ikv yi beğendirme çabanız hiçbi işe yaramaz bunuda öğrenin, çünkü onlar başka oyunlar oynuyo ve o oyunlarda haftada olsun ayda olsun ciddi ciddi yenilikler geliyo ve canınız sıkılmıyo, bizimkinde ? bi gaffar getirirler gerisini koyuverirler abi gaffarda oyundanmı attı tam keserken ne bi ilgilenen olur ne başka bi şey gaffar itemmi vermiyo ne ilgilenen nede takan gaffara gidemiyomusunuz ne sizle ilgilenen olur nede başka bi şey çünkü gaffara gitmek için çok uğraşmanız gerekir, gaffara gidersiniz yine hayatınızı çürütürsünüz gaffar biter başka çarla haydi hobaaa, bumudur yani lan ne lan bu ? hı ? ne bu abi ? neye yarıyo lan bu ? oyunda zaten saygı sevgi yok önüne gelen karşıdakine bi küfretme çabası içinde herkes zaten agresif artiz sessiz gerizekalı ne biliyim harbi buna katlanmaktan bıkmadınızmı ? hepinize sesleniyorum bıkmadınızmı ? eğer bıkmadıysanız bi şey varki bıkmamışsınız, ve bıkmamışların çoğu eminimki hastadır, arkadaşlar hasta olmayın.

SİZİ GREVE ÇAĞIRIYORUM, SİZİ AMBARGOYA ÇAĞIRIYORUM, SİZİ DEVRİME ÇAĞIRIYORUM, GREV HAKKIMIZ VAR HER TÜRLÜ PEKİ İSTEDİKLERİMİZİN OLMASI İÇİN NEDEN BUNU KULLANMIYALIM ? Bİ ŞEY KAYBETMEZSİNİZ ÜSTÜNE KAZANIRSINIZ ! OYUNA GİRMEYİN OYUNA PARA YATIRMAYIN GİDİN ONA KOLA ALIN NE BİLİYİM CİPS ALIN SADE PATATESLİ CİPLER ÇOK GÜZEL BAYILIRIM ONLARDAN ALIN AMA OYUNA VERMEYİN, GREV BÖYLE OLUR ZOR DEĞİL SİZE SESLENİYORUM EY AKLI SELİM DOSTLARIM !
xPrince
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: SİZ HASTA DEĞİLSİNİZ !

Mesaj gönderen Ceyeran »

:) :) bu neyin kafası diyecegim banada kızıcaksın.Yazdıklarını okudum sanırım sen kendi pişmanlıklarını başkasıda yaşamasın diyerekten ve aldıgın cezadan ötürü gaza gelerek böyle bi konu açtın. Haklısın ben de 4_5 senedir oynuyorum oyun hiç bu kadar kötü olmamıştı oynayan oyuncular açısından herkes item peşinde katakulli peşinde carın biri bitiyor digerine başlıyor kardeşimde bu hale geldi sınıfta kaldı bu sene kardeşimin 2 arkadaşı daha var bu durumda şimdi 3 ü de afedersiniz eşek gibi çalışıyorlar.Yani senin bu dedigini çocuklar anlayacak durumda degiller ama şimdi çalıştıkları yerde ezilince anlıyorlar kardeşim artık oyuna dahi girmek istemiyor :) eminim kardeşim gibi çok çocuk vardır daha oyunda.Şahsen ben bu oyuna sadece keyif almak amaçlı giriyorum arkadaşım kalmadı hepsi bıraktı eskiden klansız dolanır kendi arkadaş çevremle grvlere yardım eder item kasmaya giderdim ama şu an tek yaptıgım şey karizmam bitene kadar kp kasmak tek zevk aldıgım şey onunda içine inleyen lodos nameleri ediyor :) kessen küfür yersin kesilsen ezik olursun yok üstüne oturanlar bilmem ne oyun zıvanadan çıkmış durumda zaten. 4 senede 1 susturma bile yemeyen ben son 1 senede 5 6 kez susturma yedim bölgeden klandan söver oldum oyuncuların zeka seviyesi düşüyor (yaş seviyeside) sanırım bu yüzden.Ama artık hiç bir şey yazmyıyorum kolay kolay yazarsam sonunda susturma yiyen ben oluyorum çünkü ben öyle kısaltmalarla eksik yazılarla küfür etmiyorum çünkü öylesi beni kesmiyor içimi döke döke sayıyorum.Yani bu oyun yeri geliyor rahatlama kaynagım oluyor yeri geliyor stres ama tek tavsiye edebilecegim şey var her şeyin fazlası zarar ne olursa olsun .
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

özet geçer misin lütfen :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Prince666 yazdı:Siz aklı başında insanlarsınız, biraz uzun bi konu olucak ama okumanızı gerçekten istiyorum, şu an aklımda 2 3 şey dışında hiçbi şey yok ve biraz doğaçlama ile bu konuyu açtım.

Arkadaşlar beni bu oyundan soğutan şey aptallıktır, bu hitap belli kişileredir evet fakat o kişiler şunlardır demicem, bu oyunu oynayan çok aklı başında selim insanlar var ve oyunun tek ilgi çekici yanıda bu, bakıyoruz ulan 5 yıl oynamışım ben elimde var bi şeyler çarlar vs tamam gelmişim bi yerlerede karşılığını düşünüyorum, o kadar çemberlitaş itemi o kadar zaman o kadar uğraş o kadar paranın karşılığını düşünüyo insan, dimi yani, hadi bunun cevabını hep birlikte içimizde şöyle bi düşünelim lan acaba neymiş karşılığı, ben aklıma geleni söyleyim, dostluk.. haksızmıyım ? değilim, tamam çok iyi dostlar edindi insan ne biliyim sırf o dostlar için oyuna giriyosunuz felanda, lan o dostlarınızla oyunda hapishane hayatı yaşamanıza gerek yok bi kere, lan o kadar aptal bi oyunki bu bu oyunun düzene gelmesi bakın iyi olması demiyorum düzene gelmesi bile bir mucize olacaktır, başka oyunlara bakıyorum elin wolfteamı mesela iğrenç bi oyun lan hakkaten berbat ama nasıl oynanıyo anlatamam, metin2 den hiç bahsetmiyorum allahın anime fırlaması bi şey, bizim oyun onlardan dahamı iyi ? değil, bizim oyun onlardan dahamı çok oynanıyo ? oynanmıyo, ama o oyunlarla bizim oyunlar arasındaki en büyük fark o oyunlarda yenilikler haftada bir gelirken bizimkinde senede bir geliyo, oda iyi kötü tabi değerlendiriliyo, peki biz bu oyundan başka ne kazancımız var, çarını satıp paramı kazanıyosun ? gidip bi iş bulsan daha çok para kazanırsın ve o işte kız arkadaşta bulursun erkek arkadaşta bulursun, al sana dost bulucak başka yer, o kadarda takılmayın yani ikv dostluğuna oda bi sınıra kadar bi yere kadar yani, sonra bide şu açıdan bakalım, bu oyundan hep şikayet ediliyo oyuncular kriz içinde fakat yönetim kapitalist oynamazsan oynama bize muhtaçsın diyo kendimi kapitalist bi devletin içinde gibi hissediyorum abi ve DEVRİM ZAMANI ! evet aynen öyle çok ciddi bi şekilde açıklıcam, konuya bi şurdan giriyim, ben xPrince aslında diğer üyeliğimden yazma planımdaydım bu yazıyı ama az önce diğer üyeliğim sansür çerçevesi içinde yazdığım küfürlerden dolayı 14 gün engellenmiş, tabi bu yazı bitsin bide forum yöneticilerine sövücem o ayrıda bunu gerçekten artık içimde tutmak istemiyorum ya, abi bırakın artık şu mantığı bu oyuna bağlı değilsiniz siz hasta değilsiniz bu oyun size gerektiği kadar karşılık vermiyo, yeni paragraftan devam edicem.

Bi kere dediğim gibi siz akıllı insanlarsınız ben bunu görüyorum hepiniz, kendini özenti gibi gösterenlerde akıllı direk özenti olanlarda akıllı ama göstermiyolar, biraz aklınızı kullanın bugün oyuna girmeseniz nolur ? şimdi bu yazıyı okuduktan sonra oyuna girmeseniz nolur ? canınızmı sıkılır ? ben bu yazıyı gece yazıyorum tamammı gidin uyuyun gece uyuyanlar için, uyumazsanız illegal şeyler yapın sonra ne biliyim film izleyin sonra daha derin şeyler isterseniz piyasa birçok oyun var onları deneyin indirin abi bilgisayarınızda ikv den başka oyun olmıcak diye bi kaide yok, sonra benden örnek veriyorum, benim hayatım müziktir tamammı, müziksiz yaşayamam ben metal müzik konusunda birçok şey yapmış ve yapma planında olan bi insanım ve her türlü rock/caz/nu-metal/ tarzı şarkılarıda dinlerim çünkü bi ortamda şu şarkıyı biliyomusun denildiği zaman ben bilmiyorum diyemem öyle birisi olamam yani, sizde gidin müzikle uğraşın en azından dinleyin, liseli arkadaşlara sesleniyorum gidin bi gitar alın abi tamammı akdeniz akşamları felan ucundan bi tutturun alın size kız arkadaş çevresi zaten gerisi gelir, biraz bilgisayar başından kalkın lan cesur olun ve hatta ve hatta şu kadar kesin konuşuyorum bakın şu an şu saniye bu yazıyı okuyan sizler erkek veya kız hiç farketmez hoşlandığınız sevdiğiniz aşık olduğunuz birisi varsa ve açılmakta sorunlarınız varsa açılmayan transeksüel olsun lan, çok büyük laf ettim abi lan gidin o karşıdakine açılın içinizde ne varsa manalı manalı anlatın olumsuz cevap alırsanız vazgeçmeyin olumlu cevap alırsanız ilerleyen zamanlarda sıkılmayın kalkın oyun başından oyuna bağlanmış sizlere sesleniyorum bu oyun size hakkınız olan şeyleri vermiyo siz daha çok şey hak ediyosunuz siz iyi insanlarsınız bu oyun çerçevesi içinde kalmayın kapitalistlere kendinizi ezdirmeyin devrimi önce içinizde aklınızda yapın sonra dışarı yansıtın, yansıtacağınız şey ise çok bi şey değil oyunu açmıcaksınız, zormu ? lan zormu lan ? harbi diyorum şu lanet oyuna girmemek zormu ?? abi hakkınızı alıcağınız daha güzel şeyler var inanıyorum, fazla tekrarlıyorum kendimi neyse, ben gerçekten şu an çok sinirliyim sansürlü böyle ortasına * koyduğun küfür yüzünden 14 gün hesabım engelleniyo, ben zaten oyunu bırakma sınırında olan bi insanım bu benim tepemin tasını daha çok attırır abi lan siz 14 gün benim hesabımı engellediniz çokmu bi tarafınız kalktı lan ne kazandınız asıl kaybeden sizlersiniz, bakın arkadaşlar bu sözüm yönetimeydi şimdi sizlere konuşuyorum sizlerde hakkınızı alacağınız sizlerle ilgilenicek duyarlı yöneticilerin olduğu oyunlar var tamam mı, onlara bi göz atın diyorum sadece, seveceğiniz oyunu bulabilirsiniz inanıyorum, bu oyuna yarın girmemek zor değil, çevrenizdekilere "ikv çok güzel lan" diyerek ikv yi beğendirme çabanız hiçbi işe yaramaz bunuda öğrenin, çünkü onlar başka oyunlar oynuyo ve o oyunlarda haftada olsun ayda olsun ciddi ciddi yenilikler geliyo ve canınız sıkılmıyo, bizimkinde ? bi gaffar getirirler gerisini koyuverirler abi gaffarda oyundanmı attı tam keserken ne bi ilgilenen olur ne başka bi şey gaffar itemmi vermiyo ne ilgilenen nede takan gaffara gidemiyomusunuz ne sizle ilgilenen olur nede başka bi şey çünkü gaffara gitmek için çok uğraşmanız gerekir, gaffara gidersiniz yine hayatınızı çürütürsünüz gaffar biter başka çarla haydi hobaaa, bumudur yani lan ne lan bu ? hı ? ne bu abi ? neye yarıyo lan bu ? oyunda zaten saygı sevgi yok önüne gelen karşıdakine bi küfretme çabası içinde herkes zaten agresif artiz sessiz gerizekalı ne biliyim harbi buna katlanmaktan bıkmadınızmı ? hepinize sesleniyorum bıkmadınızmı ? eğer bıkmadıysanız bi şey varki bıkmamışsınız, ve bıkmamışların çoğu eminimki hastadır, arkadaşlar hasta olmayın.

SİZİ GREVE ÇAĞIRIYORUM, SİZİ AMBARGOYA ÇAĞIRIYORUM, SİZİ DEVRİME ÇAĞIRIYORUM, GREV HAKKIMIZ VAR HER TÜRLÜ PEKİ İSTEDİKLERİMİZİN OLMASI İÇİN NEDEN BUNU KULLANMIYALIM ? Bİ ŞEY KAYBETMEZSİNİZ ÜSTÜNE KAZANIRSINIZ ! OYUNA GİRMEYİN OYUNA PARA YATIRMAYIN GİDİN ONA KOLA ALIN NE BİLİYİM CİPS ALIN SADE PATATESLİ CİPLER ÇOK GÜZEL BAYILIRIM ONLARDAN ALIN AMA OYUNA VERMEYİN, GREV BÖYLE OLUR ZOR DEĞİL SİZE SESLENİYORUM EY AKLI SELİM DOSTLARIM !
Yazdıklarını okudum dostum her satırında haklısın artık insanları enayi yerine koyuyorlar ve ne koparabilirsek kardır düşüncesi içindeler,İKV bitiyor bunu en iyi FULL çar yapmış insanlar anlıyor bir süre sonra oyunda yapıcak hiç bir şey kalmıyor kendi paramızla terbiye olmak için mi oynuyoruz bu oyunu,oynamak zorunda değiliz Yönetim işin ciddi olduğunu görünce bakın neler neler yapıyor Bizim verdiğimiz paralar İCF ye Süpercan'a yatırılıyor İKV uzun süredir İKV nin göz ardı edilmiş oyunu tamam yenilikler geliyor ancak çok nadir ve çok uzun sürede anlamıyorum ekipmi yok sıkıntı nerede ? senaryomu bitti ? Diğer oyunlara bir bakın oradaki GM ler yöneticiler DEV ler oyunun hakkını vermek için uğraşıyor Dünyayla yarışmak için uğraşıyor her gün yeni oyuncular kazanmak için uğraşıyor bizim yönetimimiz hala bekliyor en ufak hataları düzeltmekten acizler bizde istiyoruz ki bu oyun Dünya piyasasında görülsün milyonlara ulaşsın ancak uzun süredir İKV göz ardı edilmiş oyun olarak durmaya devam ediyor,Umarım düzelir İCF ye Süpercan'a gösterilen ilgi İKV'yede gösterilir umarım reklamları yapılır Umarım Milyonlara ulaşır (!) 6 Yıldır fazla bişey değişmedi bu saatten sonrada değişeceğini beklemiyorum zaten Metin 2 ye bir bakın milyonlar oynuyor dandik bir oyun ancak çeşitlilik var oyunda yapıcak çok şey var Knight desen hiç girmiyorum aslında önemli olan tek şey EMEK bir oyunu daha ileriye götürmek istiyorsanız önce gerçekten EMEK vermelisiniz bu işle yakından ilgilenmelisiniz ..Bu arada bende 6 yıldır Metalle ilgileniyorum dostum :)
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Prince666
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Prince666 »

Ceyeran yazdı::) :) bu neyin kafası diyecegim banada kızıcaksın.Yazdıklarını okudum sanırım sen kendi pişmanlıklarını başkasıda yaşamasın diyerekten ve aldıgın cezadan ötürü gaza gelerek böyle bi konu açtın. Haklısın ben de 4_5 senedir oynuyorum oyun hiç bu kadar kötü olmamıştı oynayan oyuncular açısından herkes item peşinde katakulli peşinde carın biri bitiyor digerine başlıyor kardeşimde bu hale geldi sınıfta kaldı bu sene kardeşimin 2 arkadaşı daha var bu durumda şimdi 3 ü de afedersiniz eşek gibi çalışıyorlar.Yani senin bu dedigini çocuklar anlayacak durumda degiller ama şimdi çalıştıkları yerde ezilince anlıyorlar kardeşim artık oyuna dahi girmek istemiyor :) eminim kardeşim gibi çok çocuk vardır daha oyunda.Şahsen ben bu oyuna sadece keyif almak amaçlı giriyorum arkadaşım kalmadı hepsi bıraktı eskiden klansız dolanır kendi arkadaş çevremle grvlere yardım eder item kasmaya giderdim ama şu an tek yaptıgım şey karizmam bitene kadar kp kasmak tek zevk aldıgım şey onunda içine inleyen lodos nameleri ediyor :) kessen küfür yersin kesilsen ezik olursun yok üstüne oturanlar bilmem ne oyun zıvanadan çıkmış durumda zaten. 4 senede 1 susturma bile yemeyen ben son 1 senede 5 6 kez susturma yedim bölgeden klandan söver oldum oyuncuların zeka seviyesi düşüyor (yaş seviyeside) sanırım bu yüzden.Ama artık hiç bir şey yazmyıyorum kolay kolay yazarsam sonunda susturma yiyen ben oluyorum çünkü ben öyle kısaltmalarla eksik yazılarla küfür etmiyorum çünkü öylesi beni kesmiyor içimi döke döke sayıyorum.Yani bu oyun yeri geliyor rahatlama kaynagım oluyor yeri geliyor stres ama tek tavsiye edebilecegim şey var her şeyin fazlası zarar ne olursa olsun .
Aynen öyle dostum haklısın.
bbsnake yazdı: Yazdıklarını okudum dostum her satırında haklısın artık insanları enayi yerine koyuyorlar ve ne koparabilirsek kardır düşüncesi içindeler,İKV bitiyor bunu en iyi FULL çar yapmış insanlar anlıyor bir süre sonra oyunda yapıcak hiç bir şey kalmıyor kendi paramızla terbiye olmak için mi oynuyoruz bu oyunu,oynamak zorunda değiliz Yönetim işin ciddi olduğunu görünce bakın neler neler yapıyor Bizim verdiğimiz paralar İCF ye Süpercan'a yatırılıyor İKV uzun süredir İKV nin göz ardı edilmiş oyunu tamam yenilikler geliyor ancak çok nadir ve çok uzun sürede anlamıyorum ekipmi yok sıkıntı nerede ? senaryomu bitti ? Diğer oyunlara bir bakın oradaki GM ler yöneticiler DEV ler oyunun hakkını vermek için uğraşıyor Dünyayla yarışmak için uğraşıyor her gün yeni oyuncular kazanmak için uğraşıyor bizim yönetimimiz hala bekliyor en ufak hataları düzeltmekten acizler bizde istiyoruz ki bu oyun Dünya piyasasında görülsün milyonlara ulaşsın ancak uzun süredir İKV göz ardı edilmiş oyun olarak durmaya devam ediyor,Umarım düzelir İCF ye Süpercan'a gösterilen ilgi İKV'yede gösterilir umarım reklamları yapılır Umarım Milyonlara ulaşır (!) 6 Yıldır fazla bişey değişmedi bu saatten sonrada değişeceğini beklemiyorum zaten Metin 2 ye bir bakın milyonlar oynuyor dandik bir oyun ancak çeşitlilik var oyunda yapıcak çok şey var Knight desen hiç girmiyorum aslında önemli olan tek şey EMEK bir oyunu daha ileriye götürmek istiyorsanız önce gerçekten EMEK vermelisiniz bu işle yakından ilgilenmelisiniz ..Bu arada bende 6 yıldır Metalle ilgileniyorum dostum :)
Bi ara muhabbet ederiz dostum :) sende haklısın söylediklerinde
xPrince
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

okumaya üşendim post kasıyorum sadece
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
Fianxbdrobere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Fianxbdrobere »

Biji xPrince dilililili :D
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

A dan Z ye kadar haklısın kardeş ne diyebirim ki .
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

okumaya üşendim gözüm bozulur diye korktum özet geçsen?
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Merhaba dostum
Sana yemin ediyorum ki bütün satırına kadar okudum yazdıklarını ve dediğin gibi çarları full olan kişi ne yapacağını bilmiyor. Maden mi çeksin ? Çekse ne olur , gaffaramı gitsin ? gitse ne olur , kp mi kassın ? kassan ne olur , Onumu yapsın bunumu yapsın yapılacak cidden birşey kalmıyor tılsım sunucusunda bulunan çarlarımı emınonu sunucusuna aktardım 1 hafta oldu ve cidden oyuna günde 1 saat giriyorum girmiyorum ve en sağlıklısıda bu.
Bilgisayarda oturmak yerine , sahile gidiyorum , arkadaşlarıma aileme vakit ayırıyorum. Çok güzel oldu öneririm :)
Kalan geri bölümümü uyku ile veya internet sitelerinde yazılan makaleleri okuyarak ve en güzel en keyifli olan müzik dinleyerek zamanımı geçiriyorum.

Bu oyun bizi asosyal yaptı başka hiç birşey değil , kimi insanın zihnini bozdu , kimi insanı sınıfta bırakmasını sağladı ve en önemlisi kimi insanın gözlerini bozdu :)

A harfinden Z harfine kadar dediklerini katılıyorum ve sıra sıra yavaş yavaş oyuna girme sürelerinizi azaltmanızı öneriyorum en güzel ve en büyük yaptırım bu olacaktır. Topkapı sarayı gelıyor ve içi bomboş bir para kaynağı olarak gözüküyor bence . ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön