Destek Ekibi ve Çalışmaları (!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xZeuSx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Destek Ekibi ve Çalışmaları (!)

Mesaj gönderen xZeuSx »

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar ;

Üzerinde durmak istediğim birkaç konu var artık gerçekten kafamı yormaya başlayan ve sabrımı taşıran.

Tarih : 27 Mayıs 2012

Yaklaşık 1.5 senedir kullandığım hesabıma 1-2 aylık bir süreden sonra girmeyi denedim ancak ne göreyim gerek site üzerinden gerekse oyundan girmeye çalıştığımda "Hesabınız Aktive Edilmemiştir" hatasını aldım.Oyundaki arkadaşlara sordum birkaç kişinin daha başına gelmiş böyle birşey ve şifremi unuttum diyip gelen linke tıklayıp yeni şifre yazdıklarında sorun çözülmüş.

Hemen sevinerek siteyi açtım şifremi unuttum linkine tıkladım eposta adresimi ve güvenlik kodunu yazdım ama oda ne yeni bir hata "GÜNLÜK ŞİFRE İSTEME LİMİTİNİZ DOLMUŞTUR".GÜNLÜK dediği için bekleme kararı aldım ve ertesi gün şifremi istemeyi denedim ama yine aynı hata.Ertesi gün yine aynı hata ,ertesi gün yine aynı hata.Bu sorunumu 28 MAYIS 2012 TARİHİNDE SAAT 16.00 ´da Genel Etkileşim Bölümünden dile getirdim.

ultoR İsimli forum yetkilisi destek linkini yolladı ve size buradan yardımcı olamayız desteğe talepte bulunun dedi.

Sevinerek desteğe açıklayıcı bir dille sorunumu bildirdim.Destekden gelen cevap ise güldürücüydü ben sürekli günlük limit hatası alıyorum dediğim halde gelen cevapta http://www.istanbuloyun.com/ForgetPass.aspx adresinden yeni şifrenizi isteyebilirsiniz yazıyordu.Yanlış yazmışlardır veya okumuşlardır düşüncesiyle.Yeni bir talepte bulundum ancak cevap yazılmadı.

TARİH 30 MAYIS 2012 Saat : 17.26

Destekden cevap gelmemesi üzerine 1 gün sonra Genel etkileşime yeni bir konu açtım Fetihnesli adlı forum yetkilisi buradan size yardımcı olamayız desteğe talepte bulunun dedi.Bu mesajdan sonra yeni bir mesaj içeriğiyle desteğe talepte bulundum ama cevap gelmedi.

TARİH 31 MAYIS 2012 Saat : 17.00

Genel etkileşimden gelen cevapların yetersizliğinden dolayı hızlı destekde bir konu açtım.Sağolsun Voyant aldığım en ayrıntılı cevabı verdi.Şifrenizin 1. 3. ve 5. karakterlerini desteğe mesaj atınız diye.Dediklerini büyük bir sevinç ve beklentiyle yerine getirdim.Ama destekten cevap gelmedi.Her saat başı baktım ama cevap yoktu.Tekrar yolladım yine
cevap gelmedi.Artık hotmailime bakmaktan yorulmuştum.

TARİH 2 HAZİRAN 2012 Saat : 17.45

Uzun bir bekleyişin ardından yatırdığım paraların ve harcadığım emeklerin dürtmesiyle yeni bir konu açmaya karar verdim.Yine hızlı desteğe bir konu açtım.Protectordragon ; DESTEĞİ BEKLEYİN , BURDAN YAZMANIZ BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ dedi.Bekledim tabi sürekli desteği bekledim.

TARİH 4 HAZİRAN 2012 Saat : 14.32

Bu sefer içeriği değiştirmiştim artık önemli olan benim sorunumun ne olduğu değildi neden hala bana bir cevap verilmediğiydi.Hızlı destek bölümüne yeni bir konu açtım ve hala neden destekten tek bir cevap bile alamadığımı sordum.Fetihnesli " Destekden cevap bekleyiniz" dedi.

Ve.. Bugün TARİH 6 HAZİRAN 2012 SAAT : 00.08

Sabah çekişmeli bir kavga ettiğimiz arkadaşa sarfettiğim birkaç kelime (küfür değil) yüzünden hesabım 5 gün susturulmuş.Şikayet 4 saat önce yapılmış ve 4 saat sonra moderasyon uygulanmış evet 4 saat sonra.Benim şimdi içimi acıtan nedir biliyormusunuz arkadaşlar 9 GÜNDÜR DESTEK EKİBİNİ TAMAMEN Oyundan kaynaklanan bir sorun nedeniyle 1.5 senedir para ve emek harcadığım hesabım için beklerken yapılan bir hakaretin 4 saat sonra moderasyona uğramasıdır.

Bana verilen cezaya en ufak bir itirazım yok evet hakaret ettim.Haklıydım şikayet etmişler haklılar beni susturmuşlar haklılar.ANCAK NEDEN TÜM BUNLAR 4 SAATDE OLABİLİYORKEN BEN 9 GÜNDÜR CEVAP BİLE VERİLMEDEN BEKLETİLİYORUM.

Bakın arkadaşlar desteğe yolladığım mesajı görseydiniz bana acırdınız.Tek bir cevap verin dedim tek bir cevap yeterki benim sorunumun işlemde olduğunu söyleyin bana ben 1 ayda beklerim 2 ayda beklerim 5 ayda beklerim.Ama sorununuz işlemdedir deyin dedim ama ona bile cevap vermediler.

Sonra geçip buraya biz çalışıyoruz gelişen ve büyüyen ikv oyuncuları... diye sayıklayıp duruyorlar.Ne önerilerimiz dikkate alınıyor ne hatalarımız.Ama yaptığımız en ufak hatalar anında cezalandırılıyor.Buraya birkaç sivri arkadaş gelip hemen eleştireceklerdir beni eleştirin kardeşlerim herkes neyin ne olduğunu biliyor.İKV ESKİ İKV DEĞİL bu oyuncularda salak değil.

Okuyan ve okumayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.Yazacağınız tek bir cevap ve yorum bile yeter bana.Yeterki birilerinin benimle aynı fikirde olduğunu bileyim.

Tekrar teşekkür ediyorum ve yazımı burada sonlandırıyorum.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Destek Ekibi ve Çalışmaları (!)

Mesaj gönderen Respected »

Selam xZeuSx,

Öncelikle belirtmek gerekir ki desteğe göndermiş olduğunuz bir bildirim ile, tarafınıza yaptırım uygulanan şikayet bildirimini aynı kefeye koymanız doğru değildir. Bunun sebebini kısaca açıklamak gerekirse;

Şikayet bildirimleri anlık olarak değerlendirilir ve bu değerlendirme rutin bir iştir. Şikayetler ile ilgili yazışmalar gözden geçirilir, varsa cezai işlem uygulanır ve geçilir. Diğer bir yandan sorununuza ait bildirime gelecek olursak da, bu tarz bldirimler kapsamlı araştırmalar ve incelemeler gerektirir. Yapılacak bu incelemeler sonucunda, tarafınıza olumlu veya olumsuz geri dönüş mutlaka yapılacaktır.

Tabii ki bu yapılan işleri göz önüne getirdiğinizde, bir sorun ile ilgili olarak farklı e-posta hesaplarını kullanarak 20-25 bildirim gönderen ve bu vesile ile destek işleyişini yavaşlatan kullanıcılarımız ne yazık ki mevcut. Bunun akabinde siz cevap bekleyen oyuncularımızın da cevap alma hakkı gasp edilmekte ve bir takım gecikmeler yaşanmaktadır.

Lütfen bu konuda sizlerde hassasiyet göstermekten kaçınmayınız.

İyi forumlar, iyi eğlenceler.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Arkadaşım bu durumda kasıt yok yani bilerek sana bu konuda yardım etmiyorlar değil...Bu durumun sebebi şikayet ekibi 20 kişiyse bu tür form doldurarak destek ekibine başvurumuzun gittiği yer en fazla 5 kişilik ekib.(Oran olarak)

Her neyse arkadaşa artık yardım edin lütfen arkadaşlar en fazla 30 saniyenizi alır.

Iyi forumlar
Resim

LEPRECHAUN
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

destek ekibi çalışmıyor. fuardan aldığım kapalı kutudaki kasa erisim kodu kullanılmıs çıktı bunu destege mesaj attım ve bana gelen cevap şu xxxxxxxx numaralı epin xxxxxx tarihte xxxxxxxx karakterinde kullanılmıştır. eee ben size kim kullanmış diye sormadımki bana bi çozum bulun dedim ama yok insanları mağdur etmekten hoşlanıyorlar.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Doktordoctor yazdı:destek ekibi çalışmıyor. fuardan aldığım kapalı kutudaki kasa erisim kodu kullanılmıs çıktı bunu destege mesaj attım ve bana gelen cevap şu xxxxxxxx numaralı epin xxxxxx tarihte xxxxxxxx karakterinde kullanılmıştır. eee ben size kim kullanmış diye sormadımki bana bi çozum bulun dedim ama yok insanları mağdur etmekten hoşlanıyorlar.
o ürünü fuardan aldığınıza yada resmi yerlerden aldığınıza inanmıyorum.
Resim

LEPRECHAUN
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

LEPRECHAUN yazdı:
Doktordoctor yazdı:destek ekibi çalışmıyor. fuardan aldığım kapalı kutudaki kasa erisim kodu kullanılmıs çıktı bunu destege mesaj attım ve bana gelen cevap şu xxxxxxxx numaralı epin xxxxxx tarihte xxxxxxxx karakterinde kullanılmıştır. eee ben size kim kullanmış diye sormadımki bana bi çozum bulun dedim ama yok insanları mağdur etmekten hoşlanıyorlar.
inanmazsan inanma çokta fifi.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mrdz »

Doktordoctor yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:
inanmazsan inanma çokta fifi.
Benim anlamadığım konu ise ticari bir alışveriş yaparken, kanunların zorunlu tuttuğu yada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılacağı düşünülerek satıcıdan fatura yada fişini talep etmiyor musunuz?
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön