Sinholy yazdı:ARZLODOS yazdı:Ejder üretecem diyon yani adam gibi bir itemi yok olmadı ben sana bir tane hibe edem yeterki bedduadan uzak dur.
Usta o ejderi 1 sene evvel ürettim ben benim çarda kıyamet ve sıfır kelvin set vardı yoksa uzatırmıyım bu kadar ALLAH için konusuyorum vermiyorlar hatalarının üstünü ört bas etmeye çalısıolar
Tamam usta hesabının incelenmesini talep et o zaman eğer incelme yapamıyoruz derlerse biliim suçları diye bir bölüm var oraya dilekçe ile başvur onlar incelerler haklısan orda ortaya çıkar.
Öyle çar yap oyun hatasından silindi 1 yıllık emek o kadar masraf.
Aslında bir yönden halısın menuye girer girmez sild edinmi silmeyi onaylıyonuzmu diye bir şifre çıkmamasından Sobee oyun muhensileri birinci dereceden suçludur.
Babamızın boğazımızdan geçirdiimiz paraları kısarak bir yerlere gelmeğe çalışıyoruz karaktar sil de evet onaylıyonuzmu de çarlara bye bye oalcak iş degil hakikaten mahkemelik bir olay gibi silinecek karaktar için şifre girilme zorunluluğu getirlmesi kadar doğal bir hak olamaz.
Tabi destek devloper ne kadar ilerleme kaydediğiyoruz desewde demekki üst bir makama oyun yapımcılarana dertlerini anlatamıyorlar yada azar işitiyorlarki fazla gitmeyelim üzerlewwrine boyle gelmiş boyle gitsin diye.
Yoksa yapacak çookkk iş var beta denen sey hataalrı düzelmek iin yapılır ve geliştiriler oyunculardan gelenler istekler doğrultusunda ilerler ama oyunculardan 1000 tane oyun hatası gelir bunlar bir günde haledecek işleri 5 yıl gibi bir z<amana yararlarsa demkki burda bir art niyet var demektir.
Oyun içinde yüzlerce hata bildirildi bunlara kasten bilinerek göz yumuldu bunlar acı gerçekler demek bu sorunlarıda göz ardı ediyorlar.
Yok biz her hatayı anlık hallderyoruz derlerse anca güleriz. Ama zamanla hallediyorda çok yavaş yaw.
Birazda oyuncuların isteklerini yapın bin defa dendi car silinmesinde ayrı şifre olması gerekmiyor aynı şifre ilede girilse silinse kötümü olur havuza atıyoruz o havuza 10 bin istek gelse 1 taneisni bile yaptığınza inamıyom zati sizin bildiğiniz bazı istekleri artık yukarıya ben buldum ben ettim diye soyluyorsanız bilemiyom. nasıl bir anlayışsa.
Oyun içindeki rehber tayfası artık milletin ağzını arıyor sen birsey biiyonmu bilmyonmu açık varmı yokmu diye nemiş sınıf atlıaycak pehhh o zihniyette olanlara.