ALO YÖNETİM Mİ ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Isakall
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ALO YÖNETİM Mİ ???

Mesaj gönderen Isakall »

Belki bu konudan sonra kapatılabilirim ama açmaya değer. :| Neyse yönetim acaba para mı alamıyorsunuz, hepiniz iş mi bıraktınız?Mevllüt Dinç tek başına mı koşuşturuyo.Öyleyse öyle deyin de tamam neden gelemiyor hiç bi yenilik diyelim.Yav 30 kişi nabıyo orda hırsız mı girdi Sobee ofiislerine.Oyunda GM i destur la görüyoruz(Sancak sunucusu)Adam bize orda ana avrat sayıyo neymiş biz foto göndericez GM,yönetim,Başgaaaaaaan bi kere siz bakın bu tarz olaylara.Tamam bunları geçtim oyun çıktı çıkalı kaç özel bölge geldi [3] Hadi Topkapı [4] Unttuğum varsa afola.Yani bi haber de vermiyorsunuz. Bi yenilikle ilgili . Topkapı gelicek dendi. BEKLE BEKLE BEKL.. BEK... BE... B ... olay bundan ibaret Atıyorum tabi siz dediniz kiBoğaz köprüsü gelcek diyin çok güzel ama bi de haber verin ŞOK SÜRPRİZ BOĞAZİÇİ YARIN GELİYORRR. gibi gibi gibi yani bize 100 metreyi 3 saniyede koşan bi yönetim lazım olmazsa olmaz

Dibin dibi not: Yeni level gelirse topyekün getirin elimize 1 bölgeyle 10 level vermeyin 5 bölgeyle 50 level verin haberdar edin Öptüm ben kaçar okibayyy :mrgreen: (Naptımı bilmiyorum :cry: )
IsakaLL [49] ~Tank

Vuriyim mi sırtına,AEAIAIAEAIAEAIAEAIAAEAI ANNEEAAAEAE
Kullanıcı avatarı
compas01
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: ALO YÖNETİM Mİ ???

Mesaj gönderen compas01 »

Isakall yazdı:Belki bu konudan sonra kapatılabilirim ama açmaya değer. :| Neyse yönetim acaba para mı alamıyorsunuz, hepiniz iş mi bıraktınız?Mevllüt Dinç tek başına mı koşuşturuyo.Öyleyse öyle deyin de tamam neden gelemiyor hiç bi yenilik diyelim.Yav 30 kişi nabıyo orda hırsız mı girdi Sobee ofiislerine.Oyunda GM i destur la görüyoruz(Sancak sunucusu)Adam bize orda ana avrat sayıyo neymiş biz foto göndericez GM,yönetim,Başgaaaaaaan bi kere siz bakın bu tarz olaylara.Tamam bunları geçtim oyun çıktı çıkalı kaç özel bölge geldi [3] Hadi Topkapı [4] Unttuğum varsa afola.Yani bi haber de vermiyorsunuz. Bi yenilikle ilgili . Topkapı gelicek dendi. BEKLE BEKLE BEKL.. BEK... BE... B ... olay bundan ibaret Atıyorum tabi siz dediniz kiBoğaz köprüsü gelcek diyin çok güzel ama bi de haber verin ŞOK SÜRPRİZ BOĞAZİÇİ YARIN GELİYORRR. gibi gibi gibi yani bize 100 metreyi 3 saniyede koşan bi yönetim lazım olmazsa olmaz

Dibin dibi not: Yeni level gelirse topyekün getirin elimize 1 bölgeyle 10 level vermeyin 5 bölgeyle 50 level verin haberdar edin Öptüm ben kaçar okibayyy :mrgreen: (Naptımı bilmiyorum :cry: )

Kendi fikrim söylicek olursam bence böyle yeni bölgelerin 2-3 bölge olarak gelmesi bence daha iyi çünkü millet başka oyunlarda bi item için 1-2 ay sabahlamıyor pc başında maden başında yönetimi bende iyi bulmam ama adamlar ne zaman geleceğini söyledi topkapının okullar kapanınca tam yaza girince açıcaklarmış dikkatli okumalısın ...
JasoNStathaMII

BEDİRHAN

JasoNStathaM
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Ahahahhaha sevdim ben bu elemanı :D aynen haklısın dostum yönetim açıp pes atıyo ofiste felan sabahtan akşama kadar napıcaklar başka :D
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

xPrince yazdı:Ahahahhaha sevdim ben bu elemanı :D aynen haklısın dostum yönetim açıp pes atıyo ofiste felan sabahtan akşama kadar napıcaklar başka :D
yok ofis ağından cs atıyolar :D kazanan istedigi kadar konu kitliyo forumda 100 metreyi 3 sn de koşan biri tanımıyorum ama olursa güzel olur tabi yeni lvl şart gelmesse oyuncu kaybedilcek
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Isakall
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Isakall »

Yani hızlı bi yönetim olursa dedim :D :D
IsakaLL [49] ~Tank

Vuriyim mi sırtına,AEAIAIAEAIAEAIAEAIAAEAI ANNEEAAAEAE
RizaBaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen RizaBaba »

Ver O Yönetimi Evlat !
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Havadisler test aşamasından da önce geliyor.Oyunda bölge yapımı tahminindende uzun sürüyor çünkü en ufak bir eksikte bütün harita batar.Ayrıca genç arkadaşlarımızın "Seviye Belirleme Sınavına" gireceğini unutmamak gerekli.Cumartesi yapılacak bu sınava kadar çalışmaları lazım elbet ki oyuna önem gösteremeyecekler.Bu yüzden Haziran ortalarında gelecek.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin