İyi günler
Benim büyücü karekterim IxKaRaHiSaRLIx adlı büyücüm bugün oyun hatasından silindi plusum o an yoktu. Plusum sabah 7 gibi bitmiş benim karekter 8.30 gibi silindi hemen plus yüklicektim ama olmadı lütfen bişiler yapalım ALLAH rızası için o çara ne kadar emek harcadım 1 yılım bu çar için geçti ALLAH aşkına bişiler yapın lütfen bu çara ejder üreticem diye yemin ediyorum sınıfta kaldım ALLAH aşkına bişiler yapın kurtaralım karekteri hem ben silmedim oyundaki veritabanı hatasından oldu sanırım. Oyuna girdim başlat menüsünü tıklıcaktım dondu oyun ekran karardı bağlantı kodu 183 hatasını verdi çara girdim hemen baktım çar yok ALLAH için bakın şu çara Kuranınızı seviyorsanız bişiler yapalım lütfen
Karekter Silinmesi acil bakın
Re: Karekter Silinmesi acil bakın
Destek Ekibine Adam Akıllı Bir Şekilde Derdini Anlat YALVARMADAN.Onlar İlgilenirler.Sen Ben Silmedim Veritabanı Hatasından Oldu Diyosun Eğer Öyleyse Geri Verirler Çarını Değilse Geçmiş Olsun.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

Daha önce hiç Çemberlitaş Kutu satın almış mıydınız? Sanıyorum yönetimin bu konuda uyarıları ve bilgilendirmeleri mevcut. Sürekli oyun içerisinde yada forum Bilgilendirme Panosu'nda duyuruluyor. Eskiden bu tarz bir uygulama yoktu ama bu uygulama gündeme gelikten sonra herkesin en az bir kez bu özellik ve diğer tüm avantajları için Çemberlitaş Kutu Kullanmasını tavsiye ederim.Sinholy yazdı:İyi günler
Benim büyücü karekterim IxKaRaHiSaRLIx adlı büyücüm bugün oyun hatasından silindi plusum o an yoktu. Plusum sabah 7 gibi bitmiş benim karekter 8.30 gibi silindi hemen plus yüklicektim ama olmadı lütfen bişiler yapalım ALLAH rızası için o çara ne kadar emek harcadım 1 yılım bu çar için geçti ALLAH aşkına bişiler yapın lütfen bu çara ejder üreticem diye yemin ediyorum sınıfta kaldım ALLAH aşkına bişiler yapın kurtaralım karekteri hem ben silmedim oyundaki veritabanı hatasından oldu sanırım. Oyuna girdim başlat menüsünü tıklıcaktım dondu oyun ekran karardı bağlantı kodu 183 hatasını verdi çara girdim hemen baktım çar yok ALLAH için bakın şu çara Kuranınızı seviyorsanız bişiler yapalım lütfen
Yılların emeği ve dostlarımızı bu şekilde üzgün görmek bizleri de üzüyor.
Ayrıca forum üzerinden irtibat kurmak yerine, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden destek ekibiyle temas kurmanı ve açık bir dille tüm detaylarınızı anlatmanızı tavsiye ederim.
Bknz. http://www.istanbuloyun.com/cemberlitasikvbox.aspx
Bknz. http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Lonca menusunden lonca kurar gibi hesabına gir karakterini seç bölümünde karakterin gözküyorsa.
Oyuna gir Ama telaş yapamdan kendi sunucundan oyuna bağlan bakacan ki car orda silemdisen sayet.
Oyun hatasındansa yalvarma yakarmala olacak bişi degil atarsın mailini carım oyun hatsından çarım silindi demezsin.
Hesdabımdaki karaktere erişemiyorum sildim bildim gibi bişi yazma onların kolayına ne gelirse onu ayzıveriler :mrgreen: :mrgreen:
Varsa bir hata zati verirler. Ama zannetmiyom bu kadar tesadüf olmaz çünkü hesabımda plus vardın yüklüyecektim o sırada silindi 1 saat sonra silindi. Çok tesadüf olmuş.
Sen Dükkan bölümünden Lonca menusunden carını bir kontrol et veri tabanı daha güncellememiştir kendini orda görmen lazım. Görmüyorsan ekran akraınca telaşla sildin galiba.
Son öneri silindise aynı isimde bir car aç car açılmıyorsa var bu isimde diyorsa o karakter silinmemiştir oyun hatasıdır yok diyorsa açtığın karakteri sil desteğe mesaj at.
Sunucuna gir esc ile geri cıkış yap tekrar gir hatasa kendini tamir edeblir. Değilse Artık bilemiyom . Verirlermi veremzlermi ama bilki yalvarısan unut gitsin.
Oyuna gir Ama telaş yapamdan kendi sunucundan oyuna bağlan bakacan ki car orda silemdisen sayet.
Oyun hatasındansa yalvarma yakarmala olacak bişi degil atarsın mailini carım oyun hatsından çarım silindi demezsin.
Hesdabımdaki karaktere erişemiyorum sildim bildim gibi bişi yazma onların kolayına ne gelirse onu ayzıveriler :mrgreen: :mrgreen:
Varsa bir hata zati verirler. Ama zannetmiyom bu kadar tesadüf olmaz çünkü hesabımda plus vardın yüklüyecektim o sırada silindi 1 saat sonra silindi. Çok tesadüf olmuş.
Sen Dükkan bölümünden Lonca menusunden carını bir kontrol et veri tabanı daha güncellememiştir kendini orda görmen lazım. Görmüyorsan ekran akraınca telaşla sildin galiba.
Son öneri silindise aynı isimde bir car aç car açılmıyorsa var bu isimde diyorsa o karakter silinmemiştir oyun hatasıdır yok diyorsa açtığın karakteri sil desteğe mesaj at.
Sunucuna gir esc ile geri cıkış yap tekrar gir hatasa kendini tamir edeblir. Değilse Artık bilemiyom . Verirlermi veremzlermi ama bilki yalvarısan unut gitsin.
A R Z L O D O S
-
Sinholy
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar bakın ben 2 tane çemberlitaş kutu aldım ilk lonca gelmeden diğeri lonca geldikten sonra almıstım plus bu sabah saat 7 gibi bitti benim karektere girdigim zaman kardeşim oyuna girdim başlat menüsünde dondu ilk önce oyun sonra ekran karardı bağlantı kodu 183 hatası verdi çara girip baktım çar yok zaten plusun bugün bitecegini biliyordum öğle gibi kontör yükleyip plus alacaktım burda bir iş oldu ben silmedim kardeşim gerizekalımıyımda bu karekterimi sileym plus yokken 1 yıldır uğrasıyorum ben silmedim veritabanından kaynaklanan bir problem sanırım geçendede eşyam kaybolmuştu zaten aynı karekterde
Sinholy yazdı:Arkadaşlar bakın ben 2 tane çemberlitaş kutu aldım ilk lonca gelmeden diğeri lonca geldikten sonra almıstım plus bu sabah saat 7 gibi bitti benim karektere girdigim zaman kardeşim oyuna girdim başlat menüsünde dondu ilk önce oyun sonra ekran karardı bağlantı kodu 183 hatası verdi çara girip baktım çar yok zaten plusun bugün bitecegini biliyordum öğle gibi kontör yükleyip plus alacaktım burda bir iş oldu ben silmedim kardeşim gerizekalımıyımda bu karekterimi sileym plus yokken 1 yıldır uğrasıyorum ben silmedim veritabanından kaynaklanan bir problem sanırım geçendede eşyam kaybolmuştu zaten aynı karekterde
Güzel arkadaş sen dükkan bölümünden carını bir bakı ver da anladık bir şeyler olmuş hangi vicdansız zati bilerek kasten emek verdiği çok sevdiği bir karakteri silerki.
Lonca bolumunden karakterin vaRMI KONTROL ET KURTARMA BÖLÜMÜNDEN KONTROL ET belki oralardadır.
Aynı isimde bir üyelik aç açılıyorsa demkki silinmiş ona göre desteğe mesaj at yok açılmıyor diyorsan dükkan bölümnden bakıver orda göküyorsa bir oyun hatası mevcut olur.
En son ARZLODOS tarafından 05 Haz 2012 15:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
-
Sinholy
- Sahaf Yardımcısı

Bakın arkadaşlar mesaja
Merhaba,
Karakter kurtarma işlemi silinen karakterin silindiği esnada bulunduğu hesapta Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünü bulunduğu takdirde yapılabilmektedir. Aksi durumlarda karakter kurtarılamamaktadır.
Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünü bulunan oyuncularımıza tanınan ayrıcalıklardan biride karakter kurtarma ayrıcalığıdır. Karakter Sigortası bulunan ve Plus Paket aktivasyonu yapılan üyeliğe bu ürünlerin aktif olduğu süresince geri dönüşün kutusu verilmektedir. Plus paket aktivasyonu ve Karakter Sigortası bulunduğu sürece silinen karakterler geri dönüşüm kutusuna gönderilerek tamamen silinmemekte ve talep edildiği takdirde bu karakterler kurtarılabilmektedir.
Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünleri yoksa, karakter silindiğinde daha sonradan bu ürünler yüklense dahi karakterin silindiği esnada bu ürünler olmadığından karakter tamamen silinmekte ve kurtarılamamaktadır.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Bu bu kadar kolaysa plus bittiği gibi çar silindi diye bu karekterim verilmiyorsa ben daha bişe demiyorum ALLAH benim paramı yedirmesin lonca pasaportu +5 yetenek kasa erişimi her bişiyini aldım 2 tane çember kutu aldım artık diyecek lafım yok bunlara ne bu dünyada nede öbür dünyada hakkım helal değil bu ikv takımına ALLAHA havale ediyorum ben artık diyecek lafım yok ALLAH sorsun bu karekter verilmiyorsa benim o karekterde ne kadar emegim var oyun hatasından silindi bide dinsiz imansızlar insanlıgınız olsa bu mesajı atmazsınız ALLAH hakkımı sorsun sizden Çarımı vermesseniz bu dünyada öbür dünyadada hakkım helal değil hiç birinize verdiğim paralar haram olsun vermesseniz çarımı
Merhaba,
Karakter kurtarma işlemi silinen karakterin silindiği esnada bulunduğu hesapta Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünü bulunduğu takdirde yapılabilmektedir. Aksi durumlarda karakter kurtarılamamaktadır.
Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünü bulunan oyuncularımıza tanınan ayrıcalıklardan biride karakter kurtarma ayrıcalığıdır. Karakter Sigortası bulunan ve Plus Paket aktivasyonu yapılan üyeliğe bu ürünlerin aktif olduğu süresince geri dönüşün kutusu verilmektedir. Plus paket aktivasyonu ve Karakter Sigortası bulunduğu sürece silinen karakterler geri dönüşüm kutusuna gönderilerek tamamen silinmemekte ve talep edildiği takdirde bu karakterler kurtarılabilmektedir.
Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünleri yoksa, karakter silindiğinde daha sonradan bu ürünler yüklense dahi karakterin silindiği esnada bu ürünler olmadığından karakter tamamen silinmekte ve kurtarılamamaktadır.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Bu bu kadar kolaysa plus bittiği gibi çar silindi diye bu karekterim verilmiyorsa ben daha bişe demiyorum ALLAH benim paramı yedirmesin lonca pasaportu +5 yetenek kasa erişimi her bişiyini aldım 2 tane çember kutu aldım artık diyecek lafım yok bunlara ne bu dünyada nede öbür dünyada hakkım helal değil bu ikv takımına ALLAHA havale ediyorum ben artık diyecek lafım yok ALLAH sorsun bu karekter verilmiyorsa benim o karekterde ne kadar emegim var oyun hatasından silindi bide dinsiz imansızlar insanlıgınız olsa bu mesajı atmazsınız ALLAH hakkımı sorsun sizden Çarımı vermesseniz bu dünyada öbür dünyadada hakkım helal değil hiç birinize verdiğim paralar haram olsun vermesseniz çarımı
-
Sinholy
- Sahaf Yardımcısı

Kardeşim dükkan bölümüne baktım zaten dedigim gibi 2 tane çemberli kutu aldım ben bu üyeliğe plus sabah 7de bitti çar 8.30 civarı silindi oysaki yüklicektim zaten dükkan bölümünde yok karekter olsa alırım mesaj atmam destege mesaj atıyorum verdikleri cevap bu hakkım haram olsun vermezlerse eğer birazcık ALLAH korkusu varsa kul hakkına girmezler yok vermezlerse zaten dinsiz imansızlardır bundan başka çarım yok zaten :SARZLODOS yazdı:Sinholy yazdı:Arkadaşlar bakın ben 2 tane çemberlitaş kutu aldım ilk lonca gelmeden diğeri lonca geldikten sonra almıstım plus bu sabah saat 7 gibi bitti benim karektere girdigim zaman kardeşim oyuna girdim başlat menüsünde dondu ilk önce oyun sonra ekran karardı bağlantı kodu 183 hatası verdi çara girip baktım çar yok zaten plusun bugün bitecegini biliyordum öğle gibi kontör yükleyip plus alacaktım burda bir iş oldu ben silmedim kardeşim gerizekalımıyımda bu karekterimi sileym plus yokken 1 yıldır uğrasıyorum ben silmedim veritabanından kaynaklanan bir problem sanırım geçendede eşyam kaybolmuştu zaten aynı karekterde
Güzel arkadaş sen dükkan bölümünden carını bir bakı ver da anladık bir şeyler olmuş hangi vicdansız zati bilerek kasten emek verdiği çok sevdiği bir karakteri silerki.
Lonca bolumunden karakterin vaRMI KONTROL ET KURTARMA BÖLÜMÜNDEN KONTROL ET belki oralardadır.
Aynı isimde bir üyelik aç açılıyorsa demkki silinmiş ona göre desteğe mesaj at yok açılmıyor diyorsan dükkan bölümnden bakıver orda göküyorsa bir oyun hatası mevcut olur.
Biz boşa yazıyoruz da adama mesaj felan gelmişte laf olsun maydonoz olsun yazıyoruz işte.
Neyse kolay gelsin tedadüflerden nefret etemeye başladım artık.
Tamam arkadaş sen zati sorgulamışın etmişin bizim sana yol göstecek halimiz yok sen gerekeni yapmsın tekrar mesaj gönderirsin olur biter ben silmedim diye icnelmeye alsınlar olmadı git mahkemelerle uğraş belki bişi çıkar.
Geri almak için yalvarıyon kitab bilmen üstüne alamyınca ynı sekilde beddua okumak yazık günah bee. Alsan ne olur almasan ne olur benim acımdan.
Yarın geri alınca bedduaları geri alabilcencenmi kurallar uyulmak için yapılmış bizde çğnemek için varız diyenlerdense benim sözüm yok.
Neyse kolay gelsin tedadüflerden nefret etemeye başladım artık.
Tamam arkadaş sen zati sorgulamışın etmişin bizim sana yol göstecek halimiz yok sen gerekeni yapmsın tekrar mesaj gönderirsin olur biter ben silmedim diye icnelmeye alsınlar olmadı git mahkemelerle uğraş belki bişi çıkar.
Geri almak için yalvarıyon kitab bilmen üstüne alamyınca ynı sekilde beddua okumak yazık günah bee. Alsan ne olur almasan ne olur benim acımdan.
Yarın geri alınca bedduaları geri alabilcencenmi kurallar uyulmak için yapılmış bizde çğnemek için varız diyenlerdense benim sözüm yok.
A R Z L O D O S
Ejder üretecem diyon yani adam gibi bir itemi yok olmadı ben sana bir tane hibe edem yeterki bedduadan uzak dur.
A R Z L O D O S