Bırakın bu palavraları 2 yıldır böyle konuların kitlendiğini bi ben mi görmedim?harkonen yazdı:oha konu kilit yememeiş doğru konusanların konusu kilitleniyo genelde
Oyundaki Hatalar
Re: Oyundaki Hatalar

Jeova Sanctus Unus
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Yol savaşçısının yanındaki köpekde oyun hatası
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
- KORAMIRAL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
En kısa sürede düzeltilir inşallah. Türk oyunu bu kadar basit olmamalı
Arkadaşlar şu an eşi olmayan grafiğe sahip bir oyun oynuyoruz. Tamamen gerçekçi karakterlerle gerçeğe yakın bir kurgu içerisinde yol alıyoruz. Ancak ülkemizin alt yapısı malum. Ben çok hızlı bir internet paketim var ve bulunduğum gölgede bu duruma müsait olduğu için en küçük bir Lag yada karakter kayması gibi sorun yaşamıyorum. Burada sanırım yazılım ekibini zorlayan konular var. Biraz insaflı olmamız gerekli.KORAMIRAL yazdı:En kısa sürede düzeltilir inşallah. Türk oyunu bu kadar basit olmamalı
Bir diğer konu ise çevrenize bir bakın, bir sürü göz boyama efekti, ışıklı ve çizgi film karakterini andıran bir nesne göremiyorum. Oyun Parası belli, yaratık belli, yön verdiğimiz karakterler ve içerisinde gezdiğimiz sokaklar... Tam anlamıyla bir İstanbul ...
Şu an itibariyle, trainer, yama, yada data değişimi gibi hilelerin yapılamasının mümkün olmadığı tek oyun İKV 'dir. Bunun kaynağı da bence yazılımın farklılığıyla alakalıdır. Basitçe düşünecek olursak, hiç emek vermeden birileri bizi geçemiyorsa burada emeğe ciddi bir saygı gereklidir. Ee tabi bunun da dez avantajları olabilir. Daha sağlam bir bağlantı gereksinimi ve ekran kartının kaliteli olması gibi... Ancak eminim ekip bu sorunu da aşmak, alt yapıyı bahane olarak görmüyor ve çaba sarfediyordur.
Ben yazılım ekibine fırsat verilmesi, işlerin boyacı küpü mantığıyla bakılmaması ve mevcut sistemde ufak tefek sorunlar da olsa herkesin hakkıyla birşeyler yapacağına inanılarak dertlerimizi yapıcı eleştirilerimizle anlatmalıyız. Şikayet ve eleştiriler her zaman herkesin dikkatini çekecektir. Ancak burada asıl olay amaçtır...
Kısacası üzüm yenecekse bunu birlikte yemeliyiz, ama bağcıyı dövmeye kalkmaksa burada sorun var demektir.
(Ayrıca görüntü ayarlarınızı biraz kısmanızı öneririm.)
Hiçbir oyunda bu kadar sahiplenici oyuncu topluluğu yoktur , hata bulur, hatayı bildirir , düzelmeyince de neden düzelmiyor diye isyan eder :lol: Sobeenin sözde İKV ye bakan ekibi ve diğer alt sözde gönüllü GM ve yönetici ekibi oyuncu kadar duyarlı olsa zaten bu hatalar olmaz ama yinede ümidinizi kesmeyin düzelecektir biraz zaman alsada düzelecektir, bana göre hatalar minimuma inerse adam akıllı seviye arttrımı gelirse İKV den daha zevkli online oyun yoktur
isteyen alınır : yönetimde kendinize yer ararcasına uzun cümlelerle savunma yapmaniza gerek yok ,gerekirse yetkililer savunur forumda haksız yazı yazanlara karşı yönetimi
- KORAMIRAL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Umarım oynumuz dünya çapında oynanır hale gelecek.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
ÇalışırlarsaKORAMIRAL yazdı:Umarım oynumuz dünya çapında oynanır hale gelecek.

LEPRECHAUN
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
turkneferi yazdı:güncel![]()
konu HORTLAMIŞ