PROTESTO !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
inceliklihayta
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

PROTESTO !

Mesaj gönderen inceliklihayta »

Evet protesto neden mi ?

oyundaki lag grafik hataları şu bu düzelmeden yeni bölge getirip para peşine düşenlere tabiki protesto.

5 senedir gm ve dev olanların hala değiştirilmemesi protestom .

16.5 yaşındaki bir adamın torpille forum kaptanı olması protestom.

küfür eden gm olamaz denirdi kindar ın hala küfür ettiğini ağzıyla söylediği fotoğrafım duruyor o zaman bu nasıl gm oldu bu yalanlar torpiller protestom.

tutarsız ceza veren forum yetkilileri protestom. lan desen uzaklaştırma.!

gmlerin oyuna girip oyuncularla konuşmasını isteklerini dertlerini sorması gerekirken ay da yada 2 ayda bir girmesi protestom..

ben ve 1 kaç arkadaşım 1 ay akçe plus vb. yatırım yapmamaya karar verdik..

bunuda burdan belirteyim koyun olmayın ki.. sizi dinlesinler. :arrow:
İncelikli Hayta.

Resim

Can BONOMO

RELAXEFENDY.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: PROTESTO !

Mesaj gönderen harkonen »

doğru konuyu basa tasicak bu yorumum ve kilitlicekler :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

inceliklihayta yazdı:Evet protesto neden mi ?

oyundaki lag grafik hataları şu bu düzelmeden yeni bölge getirip para peşine düşenlere tabiki protesto.

5 senedir gm ve dev olanların hala değiştirilmemesi protestom .

16.5 yaşındaki bir adamın torpille forum kaptanı olması protestom.

küfür eden gm olamaz denirdi kindar ın hala küfür ettiğini ağzıyla söylediği fotoğrafım duruyor o zaman bu nasıl gm oldu bu yalanlar torpiller protestom.

tutarsız ceza veren forum yetkilileri protestom. lan desen uzaklaştırma.!

gmlerin oyuna girip oyuncularla konuşmasını isteklerini dertlerini sorması gerekirken ay da yada 2 ayda bir girmesi protestom..

ben ve 1 kaç arkadaşım 1 ay akçe plus vb. yatırım yapmamaya karar verdik..

bunuda burdan belirteyim koyun olmayın ki.. sizi dinlesinler. :arrow:
FERHAAT FERHAT ALLAH ASKİNA AKCE AL FERHAT BATİRACAKSİN İKVYİ FERHAT (
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

Madde 1, bahane girizgahı, grafik budur ve diğerlerinden farklıdır yerindedir kanımca. Lag düzeltildi, sorunsuz oynanıyor.
Madde 2, 5 senedir Gm Dev demişsin.. afedersin de revizyon sence ön görülür birşey mi ? tecrübedir bu. Bir kerede silinip atılmaz.
Madde 3 Forum kaptanı benim bildiğim HeLlliDerS'tir. 16,5luktan kasıtın sanırım Respected. Atalar derdi akıl yaşta değil baştadır. zaatınız 20imiş duruma bakıyorum da hayli içler acısı.
Madde 4, Küfür etmiyorum diyen yalan söyler. Küfür bir dışavurumdur. Senin yaşadığın çevre küfürse sende edersin. Ama herşeyin bir yaptırımı var bak şuan ekipte mi ? şuan küfür yüzünden ban yemedin mi ?
Madde 5, Madde 4ün son 2 3 cümlesi yeterlidir diyorum
Madde 6, Muhabbeti sen kaçırıyorsun ben çokça rast geldim. fakat türevlerin rahat bırakmıyor malesef.
Madde 7, 1 akçe 1 plus ile koskoca Sobee batmaz. ne paralar dönüyor alın teriyle.. ben zevk alıyorum oyundan helaldir.
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen eLeaNoR »

ComeToTheBrain yazdı:Madde 1, bahane girizgahı, grafik budur ve diğerlerinden farklıdır yerindedir kanımca. Lag düzeltildi, sorunsuz oynanıyor.
Madde 2, 5 senedir Gm Dev demişsin.. afedersin de revizyon sence ön görülür birşey mi ? tecrübedir bu. Bir kerede silinip atılmaz.
Madde 3 Forum kaptanı benim bildiğim HeLlliDerS'tir. 16,5luktan kasıtın sanırım Respected. Atalar derdi akıl yaşta değil baştadır. zaatınız 20imiş duruma bakıyorum da hayli içler acısı.
Madde 4, Küfür etmiyorum diyen yalan söyler. Küfür bir dışavurumdur. Senin yaşadığın çevre küfürse sende edersin. Ama herşeyin bir yaptırımı var bak şuan ekipte mi ? şuan küfür yüzünden ban yemedin mi ?
Madde 6, Muhabbeti sen kaçırıyorsun ben çokça rast geldim. fakat türevlerin rahat bırakmıyor malesef.
Madde 7, 1 akçe 1 plus ile koskoca Sobee batmaz. ne paralar dönüyor alın teriyle.. ben zevk alıyorum oyundan helaldir.

Resim
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
OglumBakGit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OglumBakGit »

eLeaNoR yazdı:
ComeToTheBrain yazdı:Madde 1, bahane girizgahı, grafik budur ve diğerlerinden farklıdır yerindedir kanımca. Lag düzeltildi, sorunsuz oynanıyor.

Resim
harbi iyi kapak koymuş yav :D
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Bizde şikayetçiyiz ama prtoste yapınca banlar bunlar moruk :(
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
inceliklihayta
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen inceliklihayta »

@ComeToTheBrain .. Cevap ;

madde 1 , grafik budur diyorsun öyle mi sen bir depara bas bakayım silah senin 2 kilometre nerende gidiyor.Lag düzeltildi öylemi sen hiç meranda oynamadın sanırım 2 gün önce girdim daha herkes sövüyordu yürünmüyor bile diye grafikleri beğeniyorsun öyle mi çok komiksin sen ya .

madde 2, evet 5 senedir aynı gm dev diyorum tabiki revizyon diyorum bura bir diktatorya mı ? söyler misin şu son 1 ay hariç lag için ne yapmışlar ? veya güzel bir çalışmaya imza atmışlar mı ? bir gm si çıkar e pin herkese der vermez.Nerull bir tek devlerden oyuna bakıyor orti ronaldo 1 kere bir sorunumuzu dinlemiş mi ?

madde 3 , Forum kaptanı HeLLRiders demişsin bizde biliyoruz forum kaptanının gm olması şart. ama en yetkili forum üyesi respected o şuan 18 yaşında 1.5 sene önce girdi 16.5 du benden iyi mi bileceksin 3 senedir tanırım..

madde 4 , senin madde 4 üme verdiğin cevap yok ki küfür eden gm olamaz kindar etti ve gm oldu diyorum sen bana küfür yüzünden blok yemedin mi diyorsun saçmalamasyon ..

madde 5 , madde 5 ide geçiştirmişsin.Respected protectordragon lan mal gibi sözler yaz en kötü ihtimal 7 gün ceza verir .. diyorum saçmalamışsın gene

madde 6, muhabbeti mi kaçırıyorum ? ahahaha hergün oyuna girerim merana 1 helriders gelir oda ayda 1 bilmeden konuşma ya

madde 7, bizde batar diye almayı kestik demiyoruz ki.belki bu protestomuzu gören destekler..ne kadar çok ses o kadar çok dinlenme olur ayıktın mı şekerim..

SON OLARAKTA üf kapak şlak gibi yazı paylaşanlar adam konuyla alakalı 1 ileti bile atmamış neyi kapak :) neyse 20 yaş altı gençlerle konuştuğum için..Makul görüyorum bu olayı anlıyorum sizi gençler.

bu arada @ComeToTheBrain kapağı sık hava almasın .. ;)
İncelikli Hayta.

Resim

Can BONOMO

RELAXEFENDY.
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Deva