Love loncasından Lovexkurt namıdiyer Rrzqar bana hırsız diyip duruyor
bıktım bu adamdan
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gora
bıktım bu adamdan
Merhaba ben Kiddle bir kaç gündür bir şey gerçekten canımı sıkıyor 
neymiş Rrzqar dan eşya calmışımda ondan üstüm iyimişte ne demek istediğini ilk başta anlıyamadım.bana sen eskiden element dirençtin dedi.bende evet dedim şimdi nasıl max oldun dedi bende neden ki max olmak zor bişeymi dedim.sonra bana hırsız diyip yasakladı.bu doğru ben element dirençtim nesi var yani
büyük sahra vadi ve mesmer vahşi takılarımı fizik gözlükle takas ettim ve 4milyondan sattım.daha önceden büyücüme komet merlin set almıştım ucuzdan onu 13milyondan sattım iksir ürettim(25 level kuzgun kudretlendiren)3 parça komet merlin eşyayı 3milyondan alıp 6milyondan sattım urban ceket yücelen halit ayakkabı aldım daha öncesinden yücelen takılar ve görev eşyaları yücelen halit pantolon ve yücelen eldiven vardı zaten.geçenlerde urban yüzük felan düşürmüştüm şifacıma 6milyondan mağara şamanı set alıp 13milyondan sattım.3m milyondan gözlük alıp 4milyona sattım.yine 3 milyona fizik alıp 4 milyondan satmaya çalışıyorum iksir üretip loxelis reclu mudur ondan kesip eşya düşürüp satıyorum
oyunda ise beni Kanunxnumberone yani kankam berata sorabilirsiniz nasıl biri olduğumu
bu asılsız suçlamalara inanmamanızı gönülden isterim tabi seçim şansı sizin herhangi bir şekilde sizi zorluyamam
iyi forumlar
Sssslice!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: bıktım bu adamdan
Eğerki hala deva meiyosan ulaş bana
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Büyük sorun Yöneticilerin Derhal Müdahale etmesi lazım !!! Allah'ım Sana Geliyorum Biri Kafama sıksın
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
[İçerik Silinmiştir.] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
UltoR
UltoR
En son UltoR tarafından 05 Haz 2012 00:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.
>>>E F E <<<
Merhaba,
Konu zaman aşımına uğradığından dolayı kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Konu zaman aşımına uğradığından dolayı kilitlenmiştir.
İyi forumlar.