Oyun Motorları

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
blueeyes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Oyun Motorları

Mesaj gönderen blueeyes »

Bişey Daha dikkatiimi çekti Bu oyunun Oyun motorları kötü durumda bizim verdiğimiz paralarla artık şu oyun motorlarını değiştirmenin şu oyun için bişeyler yapmanın zamanı gelmedimi sizcede oyunda Betadan beri lag var Bu oyun için bişeyler yapılması gerekmiyomu Kimsenin gücüne gitmesin ama Gerçekten yönetim hatalı Biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz 100lerce 1000lerce akçe çekıyoruz Bu oyunun Sonu iyi Değil Oyun Çok güzel bi oyun Herkesin hoşuna gidiyo İyi hoş oynuyoz ama Oyuncu kitleri çok az Pulus olmayan giremıyo bu neden ? Sunucular dolu Artık Teknolojiye uyum sağlamaları gerekli değilmi ?
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Re: Oyun Motorları

Mesaj gönderen Seven »

blueeyes yazdı:Bişey Daha dikkatiimi çekti Bu oyunun Oyun motorları kötü durumda bizim verdiğimiz paralarla artık şu oyun motorlarını değiştirmenin şu oyun için bişeyler yapmanın zamanı gelmedimi sizcede oyunda Betadan beri lag var Bu oyun için bişeyler yapılması gerekmiyomu Kimsenin gücüne gitmesin ama Gerçekten yönetim hatalı Biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz 100lerce 1000lerce akçe çekıyoruz Bu oyunun Sonu iyi Değil Oyun Çok güzel bi oyun Herkesin hoşuna gidiyo İyi hoş oynuyoz ama Oyuncu kitleri çok az Pulus olmayan giremıyo bu neden ? Sunucular dolu Artık Teknolojiye uyum sağlamaları gerekli değilmi ?

1.Bende lag denen hiçbir şey yok bence senin bulunduğun yerde sorun var. Tek tük kişide lag olduğu söyleniyor.
2. EMİNÖNÜ sunucusu çok kalabalık olduğu halde + plus olmadığı halde oyuna girebiliyorum. Yani sunucu çok kalabalık olmuyor. Her seferinde giriyorum çok kalabalık olsa bile.

3.TEK sorun bunlar değil bence:
İKV kutuların illere gelmemesi en büyük sorun.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IxINiGHTMaReIxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Aşk I İstanbul

Mesaj gönderen IxINiGHTMaReIxI »

1.Bende lag denen hiçbir şey yok bence senin bulunduğun yerde sorun var. Tek tük kişide lag olduğu söyleniyor.
2. EMİNÖNÜ sunucusu çok kalabalık olduğu halde + plus olmadığı halde oyuna girebiliyorum. Yani sunucu çok kalabalık olmuyor. Her seferinde giriyorum çok kalabalık olsa bile.

sen ve senin gibiler olduktan sonra adamlar haklı bende olsam bende düzeltmek için çabalamam nasıl olsa para akıyo bi şekilde dimi :evil:
IxINıGHTMaReIxI IxINiGHTMaReIxI
Cixflow
blueeyes
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen blueeyes »

IxINiGHTMaReIxI yazdı:

sen ve senin gibiler olduktan sonra adamlar haklı bende olsam bende düzeltmek için çabalamam nasıl olsa para akıyo bi şekilde dimi :evil:

Lag olmuyo diyo aradada olsa takılmalar oluyo bunu herkes bilio biz oynadığımız oyunun iyi olmasını isteriz kim istemezki . İsim vermek istemiyorum ama öle oyunlar varki serwer başına 30 binlik adam taşıyo ? bu oyunda taşır gelen paralarla bişeler yapmaları ve yönetimin el değiştirmesi lazım yönetimdede iş yok oyunu iyi hoş güzel kurmuş ama gelişmiyo kendi haline bırakmış gelen parayla hayatını yaşıyo ya akçe çekmıcez oynamıcaz yada sessiz kalıcaz yolumuza hiç ddeğişmeyen ikv ile devam edicez .

“Genel Sohbet” sayfasına dön