iste Xsweetxintikamm ın gerçek fotosu 11 yasındaki bebe

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EkipKaraToprak
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: iste Xsweetxintikamm ın gerçek fotosu 11 yasındaki bebe

Mesaj gönderen EkipKaraToprak »

savascixhalil yazdı:baksanıza ilk foto 10 2. 11 gibi iyice bakın
peki senin msn deki söyledıklerıne ne demeli knaka bn aslında 15 yaşındayım mıllete 17 yaşındayım dıorum dıordun hade ınkar etde göreyim ;)
=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
Xsweetxintikammm
Tatlıxintikamm
ßnde isTedm qèLmèièLini Tutup öpméi ! İstemezDim çeKip qiTmèi öyLesne öLmèi
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Lan sen hala burda ne yüzle konuşuyorsun?bizim amacımız milletin yaşı yüzünden milleti küçük düşürmek alay etmek vs değil.Oyunu bir pislikten kurtarmak.Hala burda o yüzle gelmiş laf atıyorsun millete ona katılıyorum buna katılıyorum,katılmakla adam olunulmuyor,yoksa herkes adamdı şimdi...
Onca milletin çarını çaldın emeklerini harcadın şimdi çıkmış burda tophane karıları gibi dır dır ediyorsun.Eğer o katıldıklarında seni savunuyorlarsa hiç şüphem yok onlarda senin gibidirler,yerim senin katıldığın adamları,oyunda onca hırsızlık yaptın terbiyesizlik yaptın,hala çıkmış forumda zırlıyorsun.Senin sesin uzaktan hoş geliyor davul sesinin nasıl hoş geliyorsa,terbiyesizliğin luzumu yok,Recep'ten ve diğer tanıyıp tanımadığın çarlarını çaldığın emeklerini harcadığın kişilerden özür dilemediğin sürece sana rahat yok :!:
Ayrıca arkadaşlar biz milletin yaşıyla alay etmiyoruz,millet bizim yaşımızda olmayabilir,ister 10 yaşında olsun ister 40 yaşında olsun adam olsun,adam gibi adam...
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
EkipKaraToprak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EkipKaraToprak »

Extremexcrazy yazdı:Lan sen hala burda ne yüzle konuşuyorsun?bizim amacımız milletin yaşı yüzünden milleti küçük düşürmek alay etmek vs değil.Oyunu bir pislikten kurtarmak.Hala burda o yüzle gelmiş laf atıyorsun millete ona katılıyorum buna katılıyorum,katılmakla adam olunulmuyor,yoksa herkes adamdı şimdi...
Onca milletin çarını çaldın emeklerini harcadın şimdi çıkmış burda tophane karıları gibi dır dır ediyorsun.Eğer o katıldıklarında seni savunuyorlarsa hiç şüphem yok onlarda senin gibidirler,yerim senin katıldığın adamları,oyunda onca hırsızlık yaptın terbiyesizlik yaptın,hala çıkmış forumda zırlıyorsun.Senin sesin uzaktan hoş geliyor davul sesinin nasıl hoş geliyorsa,terbiyesizliğin luzumu yok,Recep'ten ve diğer tanıyıp tanımadığın çarlarını çaldığın emeklerini harcadığın kişilerden özür dilemediğin sürece sana rahat yok :!:
Ayrıca arkadaşlar biz milletin yaşıyla alay etmiyoruz,millet bizim yaşımızda olmayabilir,ister 10 yaşında olsun ister 40 yaşında olsun adam olsun,adam gibi adam...
Tamam recebin charını çaldım ama başka kımsenın ne ıtemıne dokandım ne bı kişinin itemini çaldım tamam mı tek recebın charına el koydum onuda geri bak vicdanım el vermedi forumdakı tum yazıları okudum ve charı tum ıtemlerını gerı verdım adam akıllı konusun bnle klavye adamlıgı yapmayın
Kilit İstiyorum bu konuya!!
=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz
Xsweetxintikammm
Tatlıxintikamm
ßnde isTedm qèLmèièLini Tutup öpméi ! İstemezDim çeKip qiTmèi öyLesne öLmèi
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

peki senin msn deki söyledıklerıne ne demeli knaka bn aslında 15 yaşındayım mıllete 17 yaşındayım dıorum dıordun hade ınkar etde göreyim

olum ben sana öle bise demedim ama senin yasın 10 du 11 oldun hayatını takip ediom lan senin o bir önceki yorumunu sikayet etdimde banmı yersin blokemi yersin görrüsün @
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
Xxxfearxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Xxxfearxxx »

Allahın bebesiii
Karater Adı: Tasıyıcı
SEVİYE:47
KLaN:LODOS
http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti/1485410
İTEMLER: MESMER TORA-YÜCELEN & URBAN Set
இ Mor AsaLetin Renqidir.Biz ise Asaletin Takendisiyiz.இ
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

EkipKaraToprak yazdı:
Extremexcrazy yazdı:Lan sen hala burda ne yüzle konuşuyorsun?bizim amacımız milletin yaşı yüzünden milleti küçük düşürmek alay etmek vs değil.Oyunu bir pislikten kurtarmak.Hala burda o yüzle gelmiş laf atıyorsun millete ona katılıyorum buna katılıyorum,katılmakla adam olunulmuyor,yoksa herkes adamdı şimdi...
Tamam recebin charını çaldım ama başka kımsenın ne ıtemıne dokandım ne bı kişinin itemini çaldım tamam mı tek recebın charına el koydum onuda geri bak vicdanım el vermedi forumdakı tum yazıları okudum ve charı tum ıtemlerını gerı verdım adam akıllı konusun bnle klavye adamlıgı yapmayın
Bide utanmadan recebin çarına dokundum başka kimseye dokunmadım itemlerini dağıttım diyor.Robin hod musun sen?Ayrıca itemleri dağıttın diye hırsız olmuş olmuyor musun?Seni allaha havale ediyorum ama bir gün karşıma çıkarsan çok fena olur bunu unutma...
Resim

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

recepin bazı itemleri sendeydi hedefte onları sattın 11mye :evil: :evil:
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

arkdaslar bu konuya cvp yazmıcam bundan sonra kilit atın artık geçen aynısını yaptım 1 gün foruma giremedim =)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

halil yemekteyim saat 7.30 dan sonra bul beni oyunda Göko ismim bazı isteklerim olacak yemekten sonra acil ihtiyacım varr sana...
Resim

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

halil yemekteyim saat 7.30 dan sonra bul beni oyunda Göko ismim bazı isteklerim olacak yemekten sonra acil ihtiyacım varr sana...

bugün deilde özeline saati yazim isim var suan ;) evde deilim leptaptayım suan
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön