lütfen yardım edin acil
- Hiphopkingreal
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Self Respect
lütfen yardım edin acil
arkadaşlar benim çarımı kuzenim bana 11 lwl ken verdi ben kastım ejderli çar şu an ama hotmailin şifresini ne kuzenim ne ben biliyorum tavsiyeniz varmı nasıl öğrenebilirim şifreyi-- oyun şifremi unutsam çar güme gider yardım edin lütfen ha bide güvenlik sorusunuda bilmiyoruz....... :?: :?: :|
KabusxdisVanTaGe[^Ashab-ı Kehyf]
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
Re: lütfen yardım edin acil
arkadaşım bak bugün sırf senin yazılarına cevap veriyorum bilmiyorum neden her sorunun için saatte 1 konu açıyorsun bütün sorunlarını aynı konuda dile getirsen yada destek ' e mail geçsen kötü mü olur hem forumu kirletmezsin ?
soruna gelecek olursak yapacak birşey yok o msn şifresini gizli sorusunu öğreneceksin msn i hackleyeceksin burdakiler sana ne yardım edebilir.
Senin dediğin şöyle bir şey tuvalete gitmeye üşeniyorum 2 dk ödünç versem tuvaletini yaptırır getirir misiniz gibi birşey yani..
soruna gelecek olursak yapacak birşey yok o msn şifresini gizli sorusunu öğreneceksin msn i hackleyeceksin burdakiler sana ne yardım edebilir.
Senin dediğin şöyle bir şey tuvalete gitmeye üşeniyorum 2 dk ödünç versem tuvaletini yaptırır getirir misiniz gibi birşey yani..
- Hiphopkingreal
- İskele Babası
ben şu ana kadar 9 konu açtım ewt hepsini birden açtım ama emin olabilirsin ben 3 gün önce foruma üye oldum ve seni zorlayan yok cevap yaz diye keyfin bilir
relaxefendy yazdı:arkadaşım bak bugün sırf senin yazılarına cevap veriyorum bilmiyorum neden her sorunun için saatte 1 konu açıyorsun bütün sorunlarını aynı konuda dile getirsen yada destek ' e mail geçsen kötü mü olur hem forumu kirletmezsin ?
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
kuzeninden iste msn yi heralde vermemezlik etmez kuzen sonuçta
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Msndeki gizli soru ve cevabını biliyorsan msn şifreni değiştirebilirsin.
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Lonca: Devgenç
forum hesabını ayın 2 sinde açmışsın yani daha dün ve 3 gün önce foruma üye oldum diyorsun yalanın bini bin para. 1 günde 26 ileti bunun 9 u yeni konuysa evet sorun var demektir. bu kadar rahatsız etme milleti hepsini bir yerde topla du yu andır sitend mi ?Hiphopkingreal yazdı:ben şu ana kadar 9 konu açtım ewt hepsini birden açtım ama emin olabilirsin ben 3 gün önce foruma üye oldum ve seni zorlayan yok cevap yaz diye keyfin bilir]
- Hiphopkingreal
- İskele Babası
ben ne zaman açtığımı ezberleyecek değilim
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
- Hiphopkingreal
- İskele Babası
kuzen bilse çarı çalacakharkonen yazdı:kuzeninden iste msn yi heralde vermemezlik etmez kuzen sonuçta
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
İKV Destek'e baş vurmanı öneririm.Mynet Üyelikleri kapatılmasaydı Müşteri Hizmetlerinden alabiliyordun.Önerim Hotmail>Şifremi Unuttum kısmından parola sıfırlaman.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü