söylemişim bi kere gm abi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
relaxefendy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Re: söylemişim bi kere gm abi

Mesaj gönderen relaxefendy »

Respected yazdı:Selamlar,

@Hiphopkingreal, almış olduğunuz ceza yanlış bir moderasyon olabilir. Evet, kimi zaman bizlerde hata yapabiliyoruz. Fakat bu gibi durumlarda sizlerin yapması gereken forum kanallarına konu açmanız değil, İletişim/Destek Formu aracılığı ile bizlere bildirim göndermenizdir. Bu hususta size ceza verilen konuşma logları baştan aşağı tekrar denetlenecek ve cezanız tekrar gözden geçirilecektir. Akabinde ise size olumlu ya da olumsuz geri dönüş en kısa sürede yapılacaktır.

@betacan, aynı şekilde sizde bu yolu izleyebilir ve cezanıza itiraz edebilirsiniz. Bizler konuşmaları incelerken sadece gözlerimizi küfürlü içeriklere odaklamıyoruz. Tahrik edici unsurları ve olayın ciddiyetini/samimiyetini göz önüne alıyoruz. Elbette kimi zaman yanlışlıklar olabiliyor.

@Scalgar, belirli bir şikayet sistemimiz bulunmakta. Bu sistemi kısaca açıklayabilirim. Sisteme göre ceza süreçleri 3 - 3 - 5 - 5 - 7 - 7 - 7 - 7 -7 - 14 - 14 -14 - 30. . . günlük susturmalar şeklinde başlıyor ve son olarak süresiz bir biçimde oyun dünyasından uzaklaştırma olarak son buluyor. Tabii ki bunun yanı sıra bölücü terör örgütü adına propaganda yapanlara, din, devlet ve bayrak hakkında ağır sözler sarf ederek bu unsurlarımızı sabote edenlere müsamaha göstermiyoruz.

Bizlerin amacı, sizlere en iyi desteği vererek, eğlence, refah ve huzur içerisinde bir oyun ortamı yaşatmaktır.

İyi forumlar.

yetkili alımı kurallarında 18 yaş sınırı var 16 yada 17 iken nasıl girdiğinide açıklada anlayalım torpilli kardeş ;) :?:
Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

iletişim için nick'e tıklayınız >> RELAXEFENDY
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Hiphopkingreal yazdı:şu susturulma ne kötü birşeydir arkadaş ya! mal dedim diye susturma aldım onuda m*l diye dedim arzlar ana avrat sövüyor biz m*l dedik diye susturuluyoruz ne var yani m*l desek....

31 tane sus yedim 15 tanesi mal demekten alışacaksın :D 14 gün yedim 31. yi suan char suslu 15 haziranda acılcak acılana kadar girmiyorum bende
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Hiphopkingreal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Self Respect

Mesaj gönderen Hiphopkingreal »

geçmiş olsun kardeşim
KabusxdisVanTaGe[^Ashab-ı Kehyf]
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Kullanıcı avatarı
Hiphopkingreal
İskele Babası
İskele Babası

@Respected, ben sizede hak veriyorum çok yoğun bir haldesiniz ama ne yapayım karakterim sustu oradan yazamıyorum hotmail adresimin şifresini unuttum facebook adresimide kilitlemişler bir süre sıkıntımı paylaşacağım tek yer burası
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Hiphopkingreal yazdı:@Respected, ben sizede hak veriyorum çok yoğun bir haldesiniz ama ne yapayım karakterim sustu oradan yazamıyorum hotmail adresimin şifresini unuttum facebook adresimide kilitlemişler bir süre sıkıntımı paylaşacağım tek yer burası

Tekrar selamlar,

Sizlerin sorunlarına elbette anlayışla yaklaşıyorum. Fakat size belirttiklerim bir sitem mesajı değil, olası durumlardır. Yani foruma konu açmanız ne yazık ki size cezanızın değişmesi gibi bir getiri sağlamaz.

Fakat size şöyle bir bilgilendirme sunabilirim ki, ceza itirazda bulunurken ''E-Posta'' kısmına farklı bir adres belirtebilirsiniz. Sadece 5 dakikalık bir zaman diliminde yeni bir iletişim adresi edinebilir ve ceza itiraz bildiriminizin cevabını bu adresten alabilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Hiphopkingreal
İskele Babası
İskele Babası

teşekkürler başka e postayla girebildiğimizi bilmiyordum birde e-postalar arası aktarma yapılabilirmi çünkü oyun karakterimin olduğu e-posta adresinin şifresini bilmiyorum yardımcı olursanız.
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

QYuSuFQ yazdı:Sen baska bir sey soylemissindir.
Susturma cezasinin ilk geldigi zamanlar;

Destege mesaj atmistim yazdigim kufuru ogrenmek istiyorum diye(hic bir kufur etmedigimi biliyordum.)

Gelen mesaj soyle
Saat: ??:?? (tam hatirlamiyorum)
Yazilan kanal: Bolge
Yazan karakter: yusuFF
Mesaj: ______(Burada kisinin nick'i vardi simdi soylemek istemiyorum) midir nedir ebesini ! s******, ws diyo 3-4 kisi daliyo erkeklik bumu?("*" Lar ozamanda aynen mesajimda * olarak vardi)

_________

detege geriye attigim mesaj:
Ben burada tek bir kufur goremiyorum
Cezamin kaldirilmasini talep ediyorum;
Siz kufur goruyorsaniz 2 ye katlayin.

______
cezam acilmisti. Yani basinda "Ebesini" olarak daha beterini etmistim ozamanlar sus acilmisti. Seninkide 1 mailine bakar.(Artik yazdigin mesajlari sana gosterme destegİnde bulunamiyorlar ona gore dusunerek at.)
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön